35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wchodzi kowboj do baru i patrzy - siedzi tam cud kobieta.
Kowboj:
- Cześć. Kim jesteś?
Kobieta:
- Lesbijką...
- Eeeeee... To znaczy?
- Jak się budzę myślę o seksie z kobietą, jak jem śniadanie to myślę o seksie z kobietą, jak idę do pracy to myślę o seksie z kobietą, jak jem obiad, to myślę o seksie z kobietą, jak wracam do domu, to myślę o seksie z kobietą, jak zasypiam, to myślę o seksie z kobietą... A Ty, kim jesteś?
- Jak tu przyszedłem to myślałem, że jestem kowbojem, ale teraz wiem, że jestem lesbijką
Chyba mam ochotę na drinka sex na plaży mi się marzy
ComeToMeBaby mam nadzieję że w tych gratisowych życzeniach możemy popuścić wodze fantazjiComeToMeBaby, macduska, Mimbla, Sabina, Bozia3, moremi, Dziobak, ania.g, BISCA, SolarPolar, beates, peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Sabina wrote:Dobrze, ze jestem po obiedzie
Laski cuda tworzyciewstyd mi Was czytac, bo ja to w kuchni raczej tak sobie radze
już wiem kto.będzie gotował na komunie / wesele mojej corkito bedzie impreza
Ps. Witam się .
Piątek a ja przeziebiona. Aż nie wypada
Sabina, *aga*, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
*aga* wrote:ComeToMeBaby mam nadzieję że w tych gratisowych życzeniach możemy popuścić wodze fantazji
ale tylko trzy razy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 17:50
*aga*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Historia rodem z Waci
poszlam dzisiaj do fryzjera przesiedziane 3godz, nasluchalam się histori - jak to u fryzjera- kto z kim i dlaczego, ale nie o to chodzi
ubieram sie do wyjścia, a ze wietrznie na dworze, wiec ubralam kaptur od bluzy (bo kurtka bez kaptura)
no i o malo nie spalilam sie ze wstydu
z kaptura wyleciala - na sam srodek salonu, moja zaginiona skarpetka (juz myslalam ze ja pralka pożarła, ale nie, skubana ukryla sie w trakcie prania w kapturze)
fryzjerka, jak i inne panie chyba udaly ze tego nie widzialy, a ja tylko odpowiedzialam - o znalazla sie*aga*, pierwiastka, dorbie, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, gosia7122, macduska, gretka, BISCA, moremi, SolarPolar, beates, anna maria, caffe, Bozia3, peppapig, Reni, megan8, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Historia rodem z Waci
poszlam dzisiaj do fryzjera przesiedziane 3godz, nasluchalam się histori - jak to u fryzjera- kto z kim i dlaczego, ale nie o to chodzi
ubieram sie do wyjścia, a ze wietrznie na dworze, wiec ubralam kaptur od bluzy (bo kurtka bez kaptura)
no i o malo nie spalilam sie ze wstydu
z kaptura wyleciala - na sam srodek salonu, moja zaginiona skarpetka (juz myslalam ze ja pralka pożarła, ale nie, skubana ukryla sie w trakcie prania w kapturze)
fryzjerka, jak i inne panie chyba udaly ze tego nie widzialy, a ja tylko odpowiedzialam - o znalazla sieBardzo szybko wyszli... Także wiesz, skarpetka to pikuś
dorbie, BISCA, moremi, efcia, SolarPolar, anna maria, Sabina, caffe, Dziobak, megan8, iwcia77, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyHej!
Faktycznie zarobiona dzis byłam
Od tych głupich szwów zrobił mi sie od wczoraj odczyn, zaczerwienione dziurki a faktycznie miałam tylko poprzecznie. . A ja myślałam, że ciagły i poprzeczne, a ciągły to wiadomo głebiej był. Aż sie położna pytała kto mnie szył i ciekawe dlaczego nie ciagły, tylko poprzeczne Bo służba zdrowia? mam nadzieję, że tych dziurek nie bedzie widać i dobrze że dzis zdjęte.
I jeszcze odebrać wypis, bo to nigdy przy wyjściu ze szpitala nie daja, tylko póżniej.
Okazało się, że miałam w posiewie z szyjki poj kolonie Staphyl.aureus, więc prawdopodobnie to dlatego mi wcześniej pękł pęcherzy płodowy. Dobrze, że mały jest czysty.
Wróciłam i zabrałam się za papiery na urlop macierzyński, bo do 2 tyg trzeba zgłosić gdy chce się mieć płatny 80% cały
A jeszcze dokumenty na Karte Dużej Rodziny
Cios za ciosem, jak papiery, to papiery.
A póżniej pies uciekł mojemu tacie, a zerwał smycz ta automatyczną w kasetce i pobegł za łanią z ta 5m smycza. Baliśmy się, że gdzie sie zaplącze i tak zostanie na noc. Ale wrócił po 2 godz, urwał ta smycz, został karabińczyk. Tak nas zestresował okropnie
Ważenie Adasia. Przybiera super, 120g przez 4 dni i wszystko ok. Odwiedziłam moją przychodnię
I padłam na kanapie razem z dzieckiem na kilka minut, bo telefon mnie obudził
A jutro w końcu będę mieć pralkęivf-ivf, moremi, efcia, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, pierwiastka, macduska, peppapig, iwcia77, ania.g, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Poszłam ostatnio do fryzjera. Tam był tatuś z córką. Tuż przed wyjściem tatusiowi zachciało się siku. Wszedł do WC i w momencie kiedy fryzjerka wyłączyła suszarkę tatuś pierdnął na cały regulator
Bardzo szybko wyszli... Także wiesz, skarpetka to pikuś
masz racje Aniu, pobił moją skarpetędorbie, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Ivf, to chodzi o Zosie.
Przy krwawieniu to już bym poszła dl lekarza. Raczej to nie wina cienkiego endo.
Dorbie, te smycze nie są polecane, bo właśnie często się zrywają.
Dziwnie Cię pozszywali. Ciekawe dlaczego.efcia, kapturnica, ivf-ivf, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:no i o malo nie spalilam sie ze wstydu
fryzjerka, jak i inne panie chyba udaly ze tego nie widzialy, a ja tylko odpowiedzialam - o znalazla sieefcia, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Dziobak, pierwiastka, paszczakin, macduska, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!