35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e14cb003ec4.jpgpaszczakin wrote:

20!?
to ja myslalam, ze Adam ma duzo
poooka jakies fajne jeszcze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 15:15
Magda*, caffe, Sabina, ania.g, BISCA, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurcze, zainspirowałaś mnie z tymi czapkami bo już ze 2 miesiące szukam jakiejś fajnej na zimę żeby nie za gruba była bo teraz mrozów nie ma ale po łepetynie wieje i potem zatoki mi nawalają, więc raczej chyba poszukam wełny w fajnym kolorze i same se udziergam, ha!peppapig wrote:My mamy mnóstwo czapek z córką, Kajtek parę,gdzieś mam minionka

peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualny
-
Dorbie dzisiaj chyba zajęta bardzo. Ma mnóstwo wizyt lekarskich.peppapig wrote:Morek a Ty se radzisz z dzieciem?
Ciekawe jak Dorbie i inne młode mamy
Ja sobie radze całkiem, całkiem. Na razie mąż gotuje obiady, robi zakupy, wynosi śmieci, zajmuje się kotami (karmi, sprząta kuwety), a do tego pomaga w kąpieli młodego i zajmuje się nim, gdy tylko go poprosze. Nie wiem czy tak długo wytrzyma, ale na razie nie protestuje, a ja mogę dzięki temu poczytać, pospać, wykąpać się.
Żeby nie było - ja też się udzielam w życiu domowym i sprzątam, prasuje, piorę, skladam ciuchy, piekę ciaska (głównie sobie).
W każdym razie bez niego byłoby ciężko i to bardzo. Dlatego mogę jedynie przytulić Kapte do swej bujnej (w końcu!) piersi i powiedzieć, że jest dzielna. I Bozia! Samotne macierzyństwo musi być bardzo wyczerpujące. I macierzynstwo bez pomocy faceta...
I tym bardziej kocham swojego męża. I Dżejmsa Simby.
peppapig, Magda*, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, Magdala, ivf-ivf, Sabina, ania.g, Mimbla, Dziobak, gosia7122, dorbie, BISCA, SolarPolar, beates, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJa nie mam takich zdolności. Ale te czapki są niepowtarzalnepierwiastka wrote:kurcze, zainspirowałaś mnie z tymi czapkami bo już ze 2 miesiące szukam jakiejś fajnej na zimę żeby nie za gruba była bo teraz mrozów nie ma ale po łepetynie wieje i potem zatoki mi nawalają, więc raczej chyba poszukam wełny w fajnym kolorze i same se udziergam, ha!
pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
Jeszcze jak była mowa tylko o gotowaniu, to Cię lubiłam. Ale Ty do tego dziergasz! Nie mozna umieć wszystkiego! Wstydz się!pierwiastka wrote:kurcze, zainspirowałaś mnie z tymi czapkami bo już ze 2 miesiące szukam jakiejś fajnej na zimę żeby nie za gruba była bo teraz mrozów nie ma ale po łepetynie wieje i potem zatoki mi nawalają, więc raczej chyba poszukam wełny w fajnym kolorze i same se udziergam, ha!
pierwiastka, caffe, Bozia3, *aga*, Alis, ivf-ivf, Magda*, Sabina, ania.g, Mimbla, SolarPolar, gosia7122, dorbie, BISCA, paszczakin, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
każdy musi mieć jakieś wadymoremi wrote:Jeszcze jak była mowa tylko o gotowaniu, to Cię lubiłam. Ale Ty do tego dziergasz! Nie mozna umieć wszystkiego! Wstydz się!
na pocieszenie dodam że dzierganie wychodzi mi koślawo
moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualny
-
Czytam sobie pamietniki ,jest tam Laska co ma dziewczynke ,mala majac 6 mies.wazyla prawie 12 kg.Jak zobaczylam jej fotke to sie przerazilam nie widzialam takich dziwnie pofaldowanych raczek u dziecka ,nie podobalo mi sie .peppapig wrote:Kajtek ma 3 miesiące i tydzień a waży 7kg. Chowany na cycku

ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój ma trzy tygodnie i waży prawie 5 kg. Klockiem nie jestz ale w tym tempie niedługo będzie. No co zrobisz jak nic nie zrobisz. Przecież nie zabiore mu cycka.anna maria wrote:Czytam sobie pamietniki ,jest tam Laska co ma dziewczynke ,mala majac 6 mies.wazyla prawie 12 kg.Jak zobaczylam jej fotke to sie przerazilam nie widzialam takich dziwnie pofaldowanych raczek u dziecka ,nie podobalo mi sie .
Peppa, to juz pewnie w 74 się wbija?
ivf-ivf, peppapig, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!