35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nika77 wrote:moremi albo inne dziewczyny, czy mogłybyście zerknąć na mój wykres? co to za skok temperatury, czy to jest norma?
Teraz kwestia jak mierzysz temperaturę. Zawsze po obudzeniu i o tej samej porze?efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
iwa2014 wrote:Zrobilam przedwczoraj bo mnie juz do psychiatryka wysylaja wszyscy lekarze. Mam dziwne uderzenia goraca dusznosci i ataki cholera wie czego ze srednio dwa razy w tygodniu od wrzesnia pogotowie u mnie bywalo. W koncu trafilam na SOR. Wszystkie badania porobili zdrowa jak kon- depresja nerwica. Poszlam na terapie do psychologa i gow..o nic nie pomoglo. Ale niby stwierdzila zaburzenia depresyjno lekowe. We wrzesniu nie mialam okresu w pazdzierniku i listopadzie normalnie teraz znowu nie ma juz dwa tygodnie. W ciazy nie jestem napewno. Bo jak po bzykanku maz wzywal pogotowie bo myslalam ze na zawal schodze tak od dwoch miesiecy nic nie bylo. Pani w aptece popytala mnie i dala testa climacterium. No i wylazlo pozytywnie- cale dwa testy. Przynajmniej nie jestem psychicznie chora to mnie pociesza.
To mogą być somatyczne objawy nerwicy, mam koleżankę, która ma takie spektrum objawów, że właściwie może być chora na wszystko, a nie jest, tylko głowa plata figla. -
dorbie wrote:Morka, a widziałaś taki zestaw?
https://muzpony.com.pl/produkt,68,227-pepe_karuzela_do_lozeczka_z_obrotowa_pozytywka.htmldorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nika77 wrote:efcia, ja czułam ból owulacyjny dwa razy, więc czy to rzeczywiście była owulacja to też nie wiem, ale było to 4 i 6 grudnia, owu wyznaczył mi owulację właśnie na 6.12 czyli z tego co piszesz, teraz jakbym miała jeszcze przez 2 dni skoki temperatury to owu znowu przesunie owulacje?...czyli to mierzenie i wykresy nie są takie wiarygodne?więc do bani...
Nika to tylko program (jak juz Morcia pisala) on nie jest jasnowidzemanalizuje wpisana przez ciebie temp, objawy itp i "wyciaga wnioski"
wiec jakby co warto sie seksowac nawet po wyznaczonej owu
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Hehe, dobre..
Moja szefowa wylazla kiedyś z toalety w pracy ze spódnicą z tyłu włożona w majty
Od razu pierwszy kolega, który ja zobaczył to jej powiedział, ale co zesmy jej potem nadokuczali to nasze..efcia, pierwiastka, moremi, caffe, iwcia77, ania.g, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nika77 wrote:
Jak prosza to sie wtrace. W koncu autorytet jestem.
Skoki tempki moga byc rozne i nic nie jest norma. Ale taki skok nie jest tez czyms niezwyklym.
Czy ZAWSZE mierzysz tmp o tej samej porze i po parogodzinnym odpocznku?? Bo to wazne.
Musisz sie uzbroic w cierpliwosc.
I nie daj sie objawom. Latwo jest sie wkrecic.moremi, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
dorbie wrote:A na Komunii Huberta jedna z mam, która wręczała kwiaty porboszczowi w podziękowaniu miała tak włożona spódnicę w rajstopy z tyłu
chyba że ona też robiła sprint z toalety przed wręczaniem zielska
dorbie, efcia, Dziobak, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:ale żeby jej nikt przez całą msze nie powiedział
chyba że ona też robiła sprint z toalety przed wręczaniem zielska
efcia, pierwiastka, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, więc co do mierzenia tempki, to mierzę ją codziennie rano o tej samej porze (6.30) oralnie, po przespaniu mniej więcej 6 godz...a co do tych wykresów, to faktycznie może się okazać, że to co czułam to nie była owulacja (chociaż miałam wtedy niby śluz płodny)i teraz po kolejnych skokach, program znowu wyznaczy mi owulację...szlag z tym, czyli trzeba by w razie czego wznowić starania...nika77
-
ivf-ivf wrote:To mogą być somatyczne objawy nerwicy, mam koleżankę, która ma takie spektrum objawów, że właściwie może być chora na wszystko, a nie jest, tylko głowa plata figla.
-
nick nieaktualnyiwa2014 wrote:A ma takie cos ze jest wyluzowana i nagle dostaje ataku? Ktorejs niedzieli siedze ogladam sobie mam talent czy cos takiego. Super samopoczucie nagle zrobilo mi sie goraco i zaczelam sie dusic serce walilo jak szalone mroczki przed oczami. Wybieglam na balkon i jak zlapalam troche tchu zadzwonilam po karetke- bylam sama z dziecmi- przyjechali przebadali nic zdrowa jak kon. Niewiem co to jest.
ivf-ivf, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:No własnie nikt jej nie powiedział, dopiero jak usiadła przede mną, to ja jej powiedziałam, ale o tak po fakcie
aczkolwiek mieliście nie lada atrakcje, pewnie wszyscy tylko to zapamiętaliefcia lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
iwa2014 wrote:A ma takie cos ze jest wyluzowana i nagle dostaje ataku? Ktorejs niedzieli siedze ogladam sobie mam talent czy cos takiego. Super samopoczucie nagle zrobilo mi sie goraco i zaczelam sie dusic serce walilo jak szalone mroczki przed oczami. Wybieglam na balkon i jak zlapalam troche tchu zadzwonilam po karetke- bylam sama z dziecmi- przyjechali przebadali nic zdrowa jak kon. Niewiem co to jest.
Iwa, ale mi to na jakies inne ataki wyglada. To nie menopauza sie tak objawia.efcia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nika77 wrote:dziewczyny, więc co do mierzenia tempki, to mierzę ją codziennie rano o tej samej porze (6.30) oralnie, po przespaniu mniej więcej 6 godz...a co do tych wykresów, to faktycznie może się okazać, że to co czułam to nie była owulacja (chociaż miałam wtedy niby śluz płodny)i teraz po kolejnych skokach, program znowu wyznaczy mi owulację...szlag z tym, czyli trzeba by w razie czego wznowić starania...
Jak mierzysz tempke w ustach wazne jest aby bylo to zawsze to samo miejsce.
Jednak dowcipnie jest dokladniej. I tempki sa blizsze zyciu. Tzn Ciebie przy zyciu.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.