X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to i mi przynies.. kawe podwojna.. szczescie, ze dzis ostatni dzien pracy w tym roku i do tego mam lunch swiateczny!

Moje dziecie chyba sni cos ostatnio i mnie obudzilo nieludzko o piatej.. Po tej chorobie sie tak popsulo, mam nadzieje, ze mu na wczasach przejdzie ;)

a urlop mam do 4 stycznia.. haha!

Rozmarzylam sie .....
    3 tygodnie urlopu ! Fantastycznie

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaa !!!!!! zalapalam sie na kroliczka <3 <3 <3

peppapig, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Króliczek przekochany <3 <3 <3

paszczakin lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza królik jak z żurnala :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,pada,wieje :-)

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ladny krolas paszczakowy :-)

efcia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarloki. :-)

Moja mama dostala jakiegos spida i dzwoni do mnie z tekstem Bo ja bym chciala was zaskoczyc kulinarnie. No to musialam ja przekonywac, ze ja bardzo bardzo prosze jak zwykle o schabik, boczus i karkowke pieczone jak zawsze w jej starej brytfannie. Wychodza zawsze zajebiste i nie zamienie je na marchewki w szklance. ;-) Wiem wiem to inna okazja. Nie, ja tez chyle czola przed cala Akademia kulinarna. A jeszcze zeby ktos podal...

Wczoraj wszystko poszlo zgodnie z planem, a dzis piekny skok tempki. Pan Buczek sobie jaja robi, ze takie ksiazkowe objawy i wykresy sie marnuja. ;-)

Adas z uszami boski. Ty paszcza ladne zdjecia robisz, wiesz?

Dziec pracowy juz na feriach. Skonczylo sie rumakowanie. Trzeba pracowac.
    Zaraz idziemy na dlugi spacer zakonczony lanczem gdzies jeszcze nie wiemy gdzie, a potem lyzwy.
    Lancz poza domem wycyganiony dobra robota przy pianinie i lacinie dzis rano.

Milego.

kapturnica, Jastra, moremi, ania.g, pierwiastka, macduska, BISCA, efcia, beates, Mimbla, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest i krycha ;)
    Dziewczyny właśnie Kajtek pierwszy razśmiał się na głos. Wspaniała chwila :-)

anna maria, kapturnica, krycha.stara, Jastra, moremi, ania.g, ComeToMeBaby, Magdala, Elfik, pierwiastka, Magda*, Dziobak, BISCA, efcia, beates, Mimbla, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapcia widzę cię :-) a Maksio co już poczynia? Bo Kajtek że wszystkiego nie lubi leżeć na brzuchu( do czego zmusza go matka) nie bardzo kostka chicco pomaga.

Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kapcia widzę cię :-) a Maksio co już poczynia? Bo Kajtek że wszystkiego nie lubi leżeć na brzuchu( do czego zmusza go matka) nie bardzo kostka chicco pomaga.
    A Maksio od jakichs2tygodni sie juz na glos chichra.Lubi byc dzieckiem potrzasanym ;) bo wtedy sie najglosniej smieje.A juz na hop hop i podnoszenie do gory to juz calkiem japa rozesmiana.Co do lezenia na brzuchu od jakichs 2dni nie chce lezec za bardzo a jak juz polezy to zauwazylam przymiarki do prob przekrecania sie na plaskiej powierzchni z brzucha na plecy.Na razie ejszcze sie mu to nie udaje ale jak dawniej trzymal raczki z przodu teraz jedna uklada wzdluz ciala i probuje noga wykonac obrot.Oczywiscie ,ze jest krzyk bo na razie mu sie nie udaje ;) Za to kostka nadal wspomaga to lezakowanie.Wiecej jednak teraz mu czasu zajmuje łapanie wszystkiego do rąk .Od 3dni nie ma problemow z jezdzeniem autem bo wystarczy dac mu do fotelika kolorowa ulotke i mały gapi sie jak sroka w kość :)

moremi, ania.g, ComeToMeBaby, peppapig, pierwiastka, BISCA, efcia, Sabina, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nadal w buzi ma to COŚ bialego ostrego w miejscu jak dolne jedynki.Nadal nie mam pojęcia czy to ząb czy nie więc poczekam na wizyte wtorkowa i zapytam rodzinnej czy to ta perła czy jednak ząb sie zaczyna pojawiac.Ślini sie jak cholera i wiecznie piąchy w buzi ale wiem ,zze to u dzieci w tym wieku normalne ,że slinianki pracują na zwiekszonych obrotach.
    Peppa jak u Was nocki?

peppapig lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Królik? Jaki królik? Paaaaaszcza!

paszczakin, ComeToMeBaby, *aga*, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajtek jeszcze nie śmieje się na głos ale lubi jeździć autem, momentalnie zasypia :-)
    Generalnie dużo je i śpi. Krzyczeć też potrafi ;)
    Słodziaki te forumowe dzieci :-)
    Każdej życzę w prezencie takiego <3

paszczakin, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, pierwiastka, Storczyk31, *aga*, BISCA, efcia, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Adas z uszami boski. Ty paszcza ladne zdjecia robisz, wiesz?

dziekuje! wiem.. ;)

ale to rowniez zasluga mojego starego, kochanego aparatu i oczywiscie fotoszopy. Ja "widze" ujecie, reszta to sprzet..

Najladniejsze zdjecia robie jedzeniu ;)

Ludzie tez mi ladnie wychodza, dlatego jestem jedyna osoba w rodzinie, ktora nie ma ladnych zdjec. Bo samojebki (bedzie za to cenzura?) juz ladne mi nie wychodza ;)

peppapig, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, ania.g, Bozia3, pierwiastka, gretka, macduska, Magda*, BISCA, efcia, beates, Mimbla, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noce przesypia czasem na jednym pampersie bo szkoda mi go budzić. Wczoraj koło 21 zasnął,potem jadł koło 24 i rano o 5 zmiana pieluchy jedzenie i spanie. Śpioch,potrafi tak do 10 zwykle. Kryzys ma ok 16-18 czasami potrafi dać w kość. Ogólnie spokojny choć nie śmieszek jakiś.

Magda*, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Kajtek jeszcze nie śmieje się na głos ale lubi jeździć autem, momentalnie zasypia :-)
    Generalnie dużo je i śpi. Krzyczeć też potrafi ;)
    Słodziaki te forumowe dzieci :-)
    Każdej życzę w prezencie takiego <3
    U mnie jazda autem do tej pory to byl kataklizm.Jak tylko zapinalam pasy w samochodzie to zaczynal sie krecic.Nie wspomne juz o tym ,ze korek czy czerwone swiatlo to od razu byl bunt :-/ Mam nadzieje ,ze zainteresowanie sie roznymi rzeczami zostanie na zawsze i bede mogla spokojnie jezdzic autem.

Magda*, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    dziekuje! wiem.. ;)

ale to rowniez zasluga mojego starego, kochanego aparatu i oczywiscie fotoszopy. Ja "widze" ujecie, reszta to sprzet..

Najladniejsze zdjecia robie jedzeniu ;)

Ludzie tez mi ladnie wychodza, dlatego jestem jedyna osoba w rodzinie, ktora nie ma ladnych zdjec. Bo samojebki (bedzie za to cenzura?) juz ladne mi nie wychodza ;)
    Znam ten ból... Jak już pozwolę komuś zrobić sobie zdjęcie to zazwyczaj muszę przypominać aby mi nie obcięto głowy, ręki, nogi... Żeby w tle nie było widać jakiegoś syfu itd. No trudno jest ze mną...

peppapig, Magda*, paszczakin, Mimbla, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Noce przesypia czasem na jednym pampersie bo szkoda mi go budzić. Wczoraj koło 21 zasnął,potem jadł koło 24 i rano o 5 zmiana pieluchy jedzenie i spanie. Śpioch,potrafi tak do 10 zwykle. Kryzys ma ok 16-18 czasami potrafi dać w kość. Ogólnie spokojny choć nie śmieszek jakiś.
    Widzisz ja tez jak nie trzasnie w nocy kupy w pieluche to mu nie zmieniam do rana.I najczesciej karmie tez jak Ty.Najczesciej pierwsza pobudka trzezwiejsza jest kolo 6tej.Wyczuwa ,ze matka wstaje ;) Za to dzis przebudzil sie kolo 5tej pojadl , zmienilam mu pieluche i spal ze mna ejszcze do 8.A co do kryzysu to u nas jest kolo 7mej wieczorem tez.To chyba ze zmeczenia wtedy tak marudza

peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie jazda autem do tej pory to byl kataklizm.Jak tylko zapinalam pasy w samochodzie to zaczynal sie krecic.Nie wspomne juz o tym ,ze korek czy czerwone swiatlo to od razu byl bunt :-/ Mam nadzieje ,ze zainteresowanie sie roznymi rzeczami zostanie na zawsze i bede mogla spokojnie jezdzic autem.
    U mnie odwrotnie w samochodzie przestaje płakać. Mam coś załatwić w mieście do którego mam 20 minut spokojnie jedziemy razem. On przesypia drogę tam i z powrotem. Tylko musi być pojedzony :-)

kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Królik? Jaki królik? Paaaaaszcza!

Jaki, jaki. Swieta ida, nie?
    No.
    Krolik swiateczny wpadl z zyczeniami na 5min. :-)

peppapig, moremi, Magda*, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
‹‹ 12607 12608 12609 12610 12611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ