35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z cyklu "Moje troskliwe dziecko"
Wieczor, kota stoi i beczy przy miskach , bo puste. Na to leci Adas, bierze cos i wklada jej do miski. Zagladam ja, a tam kora z drzewa do kominka... Pomyslal pewnie, ze jak on jadl, to i kota moze. Ale kota nie chciala. Wybredna i rozpieszczona istota!
ComeToMeBaby, malgos741, ivf-ivf, Mega, moremi, BISCA, Reni, Sabina, beates, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Z cyklu "Moje troskliwe dziecko"
Wieczor, kota stoi i beczy przy miskach , bo puste. Na to leci Adas, bierze cos i wklada jej do miski. Zagladam ja, a tam kora z drzewa do kominka... Pomyslal pewnie, ze jak on jadl, to i kota moze. Ale kota nie chciala. Wybredna i rozpieszczona istota!
Mądry chłopiec, analizuje sytuacje i rozumie mechanizmy działania w danej sytuacji. A taki malczik.Dziobak, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór!
Kometa, super!
Mimbla , nie smutaj!
Prawdę mówiąc, to nie ogarniam tych wszystkich terminów tu na forum, więc dobrze, że się przypominacie.
Za dużo do ogarnęcia w realu. Myślałam, że tylko mój M jest taki, a Wasi to same ideały. U nas ciągle są kłótnie o to, że wszystko na mojej głowie. Nie powiem, Wojtkiem się zajmie, a od kiedy mały już jarzy kto jest kto, i jak M wraca z pracy to biegnie mu na spotkanie i nie chce go już puścić to nawet to lubi. Bawia się razem, warjuja, ale reszta sprzątanie, gotowanie to nie jego bajka, a na dodatek, straszny bałaganiarz jest.Więc często się kłócimy. On uważa, że to są pierdoły, ale z tych pierdół składa się nasza codzienność i jak się mieszka na 45 m2, to w którymś momencie ten bałagan zaczyna wkurzać.
Ale się narobiło. Czytam a tu połowa postów usuniętych przez moderatora. Hera co z Tobą? Ja nawet Cię lubiłam, czasem lubiłś wsadzić kij w mrowisko i odświeżło to forum, ale po co tyle jadu?Mega, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, Dziobak, iwcia77, Bozia3, kapturnica, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Paszczu te Twoje maslaki super
Pytanie jak grube kroimy żeby ładne były
Bo teraz tak w kit robiłam byleby zobaczyć czy wyjdą
Mąż pożarłprawie wszystkie
Zajebiste są te ciastka
Robiłam jeszcze maślane bez jajek, ale z przepisu Paszczowego są zdecydowanie lepsze
A co zrobiłaś z białek?Sabina, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Kometa, perspektywy piękne. Transfery w wigilię mam nadzieję robią? To będziesz w CIAZY na wigilię!
malgos741, Mega, dorbie, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Eh. Szkoda, ale cię trochę zaskoczyli, co? Już w sumie sprawa załatwiona a tu zonk.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:U mnie to miały okolo 5-7 mm. Zrobiłam z ciasta dwa cienkie wałki o średnicy około 3 cm.
Zajebiste są te ciastka
Robiłam jeszcze maślane bez jajek, ale z przepisu Paszczowego są zdecydowanie lepsze
A co zrobiłaś z białek?
To takie małe robiłaś?
Z białek jeszcze nic
jutro chyba bezy machne
Masz inny pomysł?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:To takie małe robiłaś?
Z białek jeszcze nic
jutro chyba bezy machne
Masz inny pomysł?
Z białek zrobiłam trzy porcje gwiazdek z przepisu Paszczy. Ale u mnie wyszły jakieś kółka, bo to za cholerę nie chciało się wałkować. Za to dobre są. A ja nie mogę orzechów jeść.
Tak więc zrobię bezySabina, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Ajm sorry... Nadrabiałam spokojnie, bo tak w trasie to po łebkach.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Magda, oczywiscie że znam.
A Legendę o miłości? Znasz?
Kaczmarski miał różne oblicza.
Edit. A z tych wzruszajacych - Wigilia na Syberii. Zawsze mnie doprowadza do łez.
wigilii nie znalam, ale za to nawrocenie kniazia jaremy tak
wigilia piekna
śniadanie z Bogiem
i oczywiscie klasyk jak Nasza Klasa-tez sie potrafie wruszyc
i energetyczny Sen Katerzyny,zawsze dobrze na mnie wpływa
no i Głupi JasioWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 21:49
macduska, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć baby
zrobiłam te przystawki dla gosci,udalo sie wyrobić w czasie a zrobilam bez niczyjej pomocy,majac na glowie Bastianka i chora Nadie
jestem z siebie dumna
niesty fotek nie zdążyłam zrobić
najważniejsze ze było bardzo miło,fajny dzień byłWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 21:53
ivf-ivf, Sabina, beates, pierwiastka, dorbie, macduska, Mega, iwcia77, Bozia3, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:To takie małe robiłaś?
Z białek jeszcze nic
jutro chyba bezy machne
Masz inny pomysł?
ja robie kokosanki z tego przepisu:
http://mojepasjekrakow.blogspot.com/2011/09/kokosanki.htmlpierwiastka, dorbie, malgos741, Reni, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
malgos741 wrote:Kometa jak droga?
W drodze do padało, padało, potem mniej, na koniec słońce. W drodze powrotnej mżawka. W obie strony po kilka wypadków - śliska nawierzchnia. No, ale jakoś daliśmy (mężu mój dał) radę. Ja jestem świetnym pasażeremmalgos741, Sabina, dorbie, macduska, Mega, Dziobak, megan8, iwcia77, beates, Bozia3, moremi, Mimbla, BISCA, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny