35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez bym nie poszła jesc robali, dla mnie jedzenie musi być ładne. Z nieładnych jem tylko bigos
U nas były burgery robakowe w sklepie, ale co rusz je widziałam na wyprzedaży żarcia z bliska data przydatności do spożycia, wiec chyba też nie schodzą..
Magda*, gretka, efcia, Aasiula, iwcia77, moremi, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ksenia.art
Dziewczyna robi na zamówienie. Te zrobiła specjalnie dla mnie, bo zazwyczaj nie robi takich na zamówienie. Ale mozna też upolować coś z tego co robi na grupie. Wyśle Ci zaproszenie, to sama zobaczysz te cuda
Bardzo fajne. A ta grupa to rozumiem fejsbukowa?efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Piekne rzeczy robi. :)Szkoda tylko ,ze czas oczekiwania to okolo2tygodnie .Nie zdaze pod choine
Ale zdaze cos wymyslic jej na urodziny na 5ty luty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 10:54
efcia, iwcia77, moremi, beates, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ksenia.art
Dziewczyna robi na zamówienie. Te zrobiła specjalnie dla mnie, bo zazwyczaj nie robi takich na zamówienie. Ale mozna też upolować coś z tego co robi na grupie. Wyśle Ci zaproszenie, to sama zobaczysz te cuda
zagladalam, faktycznie piekne rzeczy robi, dobrze wiedziec na zas
Bry, u mnie dzisiaj leniwa niedziela czyli tv, kanapa i rodzinka, milegoAasiula, iwcia77, moremi, beates, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Gadasz. Dziwny masz ten łancuszek. Zobacz moze z innym zapieciem
http://naforum.zapodaj.net/7d4949aaba2e.jpg.html
Jakos w tablecie nie chce mi skopiować tego linka co trzeba.no nic poradzę sobie inaczej...
iwcia77, efcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:Nom,
Czekaj a jak to bylo, ta korespondencja miedzy ojcem a synem,wiesz o czym pisze?
To mnie na tyle porusza ze omijam utwor z daleka,bo co mam ciagle ronic lzy
Hiob to tez za duzo jak dla mnie,ale lubie
Kotespondencja klasowa.
A Rzeź niewiniatek?Magda* lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bardzo fajne. A ta grupa to rozumiem fejsbukowa?
Bozia, ja wiem, ze to chodzi o początek łancuszka. Ja mam większość z wąskim początkiem, ale jeden mam własnie z takim, że do niektórych zawieszek nie pasuje. Po prostu zobacz moze inny łancuszek.Sabina, efcia, Bozia3, Dziobak, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWlasnie korespondencja klasowa
A rzezi to nie znalam,teraz wysluchalam po raz pierwszy
Ostatnio polubilam Jam kochanowski,
mimochodem,niech..,autoportret witkacego- chetnie do nich wracam
A nie wiem czy zetknelas sie z mimochodem w wykonaniu takej polskiej aktorki ,jak zwykle nie pamietam nazwisk,na imiema joanna,wykonala utwor na festiwalu piosenki aktorskiej ,jej wykonanie bije wszystkie inne,niestety na youtube nie moglam tego znalezc
Wroc
Nie mimochodem tylko miedzy nami a pani nazywa sie joanna liszowskaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 11:47
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry wszystkim.
Mialam owulacje!
Wiem, ze mialam (no wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja), ale system dzis powierdzil. No i git.
Do 5tej samotna. Jak uda mi sie kupic mielone orzechy i migdaly blisko domu, to zrobie gwiazdki. Dalej nie chce mi sie lazic.
moremi, Sabina, kapturnica, beates, anna maria, iwcia77, BISCA, efcia, *aga* lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Gadasz. Dziwny masz ten łancuszek. Zobacz moze z innym zapieciem
http://naforum.zapodaj.net/7d4949aaba2e.jpg.html
Jakos w tablecie nie chce mi skopiować tego linka co trzeba.
U mnie słońce i mróz.
Bry!moremi, Bozia3, Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry, czy ktoś pamiętał dziś o mnie?
I usg :na jednym jajniku 8 pęcherzyków, na drugim 6. Największe po 14mm. Dr bardzo zadowolony. W środę drugie usg, w sobotę prawdopodobnie punkcja. Jak dobrze liczę to we Wigilię transfer
Dziękuję za uwagę.ivf-ivf, gretka, Bozia3, beates, kapturnica, macduska, Sabina, Mimbla, caffe, anna maria, Magdala, dziuniunia, megan8, iwcia77, paszczakin, malgos741, Niuta, BISCA, efcia, Mega, moremi, pierwiastka, dorbie, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bry, czy ktoś pamiętał dziś o mnie?
I usg :na jednym jajniku 8 pęcherzyków, na drugim 6. Największe po 14mm. Dr bardzo zadowolony. W środę drugie usg, w sobotę prawdopodobnie punkcja. Jak dobrze liczę to we Wigilię transfer
Dziękuję za uwagę.
Ja pamiętam, trzymam za Ciebie kciuki.ComeToMeBaby, iwcia77, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bry, czy ktoś pamiętał dziś o mnie?
Dziękuję za uwagę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 14:17
Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, malgos741, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Bry, czy ktoś pamiętał dziś o mnie?
Dziękuję za uwagę.to będą owocne święta Kometa
ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:i ciekawe jak tam nasza Mibla w dwupaku się czuje
Dziękuję.
Mibla czuje się średnio.
Jestem od piatku w nastroju nieprzysiadalnym. Nawet do pozorowanej walki z dołem sił mi chwilowo brak. Wiele bym dała za to żeby mi ktoś zabrał chłopa nawet na 9 miesięcy, a podarował ciążę... I takie tam. Jutro poniedziałek a ja nie mam siły na ten tydzień znowu, jak w kołchozie, uwiązana do komputera. Nie chce mi się pracować...Przed chwilą zrobiłam parę rzeczy "na zapas" ale i tak wiem że jutro będzie jak w ulu.
Dupa....
Budziłam się nad ranem w sobotę i dzisiaj, mam jakieś głupie sny, zupełnie bez sensu. Potem zasnąć nie umiem. No i męczę się.
Nie chcę truć dupy na tutejszym wątku ani żadnym innym, no bo cóż tu dodać. Czekam aż te lęki mnie pomału opuszczą, potem powinno być trochę lepiej.
Zgodnie z zaleceniem gina, testuję 11 dpt czyli 19 grudnia.
Nie będę robić testów sikanych, bo jeszcze mi nigdy żaden nie wyszedł i jakoś nie mogę sobie wyobrazić że mi kiedyś wyjdzie. Wolę jednoznaczny wynik bety. Jeszcze 6 dni czekania.
Przepraszam za smęcenie.
Magdala, Sabina, ComeToMeBaby, macduska, dziuniunia, kapturnica, iwcia77, malgos741, BISCA, efcia, Mega, pierwiastka, moremi, gretka, dorbie, ania.g, beates, Aasiula lubią tę wiadomość