35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry, ja już od dwóch godzin na nogach.
Nawet fajnie wstać tak rano.
Pozdrawiam, życzę udanego dnia.
Paszcza, szczęśliwej podróży.
A ten elitarny klub to był żart, przynajmniej z mojej strony.kapturnica, Aasiula, Sabina, paszczakin, moremi, Mega, efcia, iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry !
Kciałam zapytac czy ja moge do elity dołaczyc ??Mam własny dom, kawał dorodnego las.
I hektara ziemiNo i najwazniejsze i chUopa sponsora zarabiajacego w euraczach .
Moge?.Moge?.Plisss
Ps.Paszczulek spokojnej , szczęśliwej drogiSabina, paszczakin, beates, moremi, Bozia3, Mega, efcia, iwcia77, Magdala, Dziobak, krycha.stara, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Paszcza szczęśliwej i spokojnej drogi
Mi wczoraj zeszło w kuchni do północy. Dziś powtórka, ale jak sie chciało, to się ma
Aasiula, paszczakin, beates, moremi, Bozia3, malgos741, macduska, efcia, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza, to w jakim celu zabraliscie łóżeczko, skoro wszędzie jest?
moremi, Bozia3, BISCA, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dzień! Czy dobry, to się okaże.. My już godzinę w drodze, znowu zapakowani prawie pod sufit, jak Cyganie. A mamy tym razem bagażnik dachowy.
Luby pyta, co byśmy zrobili, jakby jeszcze Julka była...
To mu powiedziałam, że byśmy wtedy do jego matki nie jechaliu moich rodziców i u jego brata czekają łóżeczka, krzesełka, itp, a my i tak targamy jak debile łóżko turystyczne.
I oczywiście fefdziesiat flaszek trunków.. I czekoladek. I ciastek. I prezentów.
Jak byśmy tego nie brali, to jeszcze bliźniaki możemy mieć..
A nie, wróć. Bliźniaki nie, bo nie ma miejsca na fotelik. Na przednim siedzeniu jedzie kota..
Szerokiej drogi !i bezpiecznej podrózy !
Na pocieszenie Ci powiem, zemy teź zawsze zapakowani po sufit. Juz teraz mam przygotowanych kilka siatek i walizkę a jeszcze nawet nie zaczęłam się pakowaćmoremi, BISCA, Sabina, kapturnica, paszczakin, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Nasz księciunio nie chciał spać do 3, za to teraz nie chce się budzić.
Paszcza, to szybko się zebraliście. Spokojnej podróży
Też mroziłam te ciastkaSabina, Aasiula, beates, kapturnica, paszczakin, malgos741, efcia, Magdala, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A my wczoraj byliśmy na kolacji ze znajomymi we włoskiej knajpie...bossss jakie makarony, jakie sosy, jakie desery....na dodatek kolacja proszona, to i mój bogaty portfel nie zubożał...
Chciałam założyć sobie Morkową zawieszkę na tą okoliczność, ale ma ona tak małe oczko, że chyba tylko wchodzi w rachubę jakaś ozdobna żyłka albo sznurek...
No i zaprosili nas do siebie do Warszawy pod koniec lutego na 2-3 dni....Tak więc odwiedzę stolicę...kusi mnie knajpa robakowa - była któraś?
Sabina, efcia, iwcia77, Mega, Magdala, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Nie chcę o strasznych rzeczach Wam pisać,ale okrutna jest dla mnie opowieść o Hiobie.
Wykonanie Jacka Kaczmarskiego ,,Hiob,,
Jeśli,która ciekawa na you tubie będzie, wzruszające do łez jak Gladiator...
Czekaj a jak to bylo, ta korespondencja miedzy ojcem a synem,wiesz o czym pisze?
To mnie na tyle porusza ze omijam utwor z daleka,bo co mam ciagle ronic lzy
Hiob to tez za duzo jak dla mnie,ale lubieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 09:47
peppapig lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A my wczoraj byliśmy na kolacji ze znajomymi we włoskiej knajpie...bossss jakie makarony, jakie sosy, jakie desery....na dodatek kolacja proszona, to i mój bogaty portfel nie zubożał...
Chciałam założyć sobie Morkową zawieszkę na tą okoliczność, ale ma ona tak małe oczko, że chyba tylko wchodzi w rachubę jakaś ozdobna żyłka albo sznurek...
No i zaprosili nas do siebie do Warszawy pod koniec lutego na 2-3 dni....Tak więc odwiedzę stolicę...kusi mnie knajpa robakowa - była któraś?
http://naforum.zapodaj.net/7d4949aaba2e.jpg.html
Jakos w tablecie nie chce mi skopiować tego linka co trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 10:26
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:A my wczoraj byliśmy na kolacji ze znajomymi we włoskiej knajpie...bossss jakie makarony, jakie sosy, jakie desery....na dodatek kolacja proszona, to i mój bogaty portfel nie zubożał...
paszczakin, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moremi gdzie takie zawieszki mozna dostac?Chetnie bym kupila siostrze i sobie
Dziewczyna robi na zamówienie. Te zrobiła specjalnie dla mnie, bo zazwyczaj nie robi takich na zamówienie. Ale mozna też upolować coś z tego co robi na grupie. Wyśle Ci zaproszenie, to sama zobaczysz te cudamalgos741, kapturnica, efcia, iwcia77, beates, Sabina, Dziobak, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam z rana, pada dziś od samego rana, pospalam trochę dłużej...
efcia, beates, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017