35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
krycha.stara wrote:Jestem i z wieczora. Czytam i mam problem z odniesieniem sie do przeczytanego tekstu. Bo ciastka przeplata fala nienawisci. I to przed swietami. Ja chyba jednak powinnam byla w tym kartonie zostac. Nawet juz bez wina.
wylałaś nasze wino swoją szpilkom w gwiazdki to musiałyśmy wyleźć bo wysiedzieć się nie dałokrycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
hm , hm no to ja nie wiem czy tutaj pasuje...bo jam ci biedna , nie mam domu , ani lasu ani posiadlosci , ani zadnej nieruchomosci, ani dobrze platnego zajecia...boziu jak to dobrze ze obracam sie w bogatym towarzystwie
- dobre i to
krycha.stara, ivf-ivf, moremi, Dziobak, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, beates, BISCA, Mega, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:hm , hm no to ja nie wiem czy tutaj pasuje...bo jam ci biedna , nie mam domu , ani lasu ani posiadlosci , ani zadnej nieruchomosci, ani dobrze platnego zajecia...boziu jak to dobrze ze obracam sie w bogatym towarzystwie
- dobre i to
Ogrzejesz się w naszym blaskuoć.
Dziobak, iwcia77, Sabina, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia nie wymiękaj, ja mam hektary,lasy,wielki dom ale nie stać mnie na sprzątaczke i kucharke sama muszę zapieprzać. A co tam póki dam radę,na starość się sprzeda i gdzieś wyjdziemy z chłopem. Phi
moremi, Dziobak, iwcia77, dorbie, Bozia3, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Sie pusto zrobilo. Nocna zmiana piernikow nie piecze? Salatek nie robi? Nic to, ide wtedy glodna spac. Moze mi dupa za to nie urosnie.
. ja bede w kuchni obecna po 20 grudnia
wczesniej no way!
krycha.stara, moremi, megan8, ComeToMeBaby, Magda*, Mega, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ogrzejesz się w naszym blasku
oć.
ale co tam ! pooddycham sobie waszym bogatym powietrzem
z bogatego na biednego tez zawsze cos skapnie
krycha.stara, Bozia3, beates, Magda*, Mega, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ale papki dziecku robisz, czyli cos tam jednak dzialasz. Powiem, ze nawet bym takie jablko z marchewka wciagnela
dziwny ten moj maz
krycha.stara, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
..bo to jest tak, ja lubie dobrze zjesc i jak mi przyjdzie ochota to se zrobie . jak ja mam sie nastac nad garami a potem alojz tylko powacha i pokreci nosem ze wolalby minestrone to ja mam w dupie , bo czuje, ze czas zmarnowalam..ja bym miala satysfakcje jakbym miala komus ugotowac i zostaloby to docenione..np zaprosilismy znajomych - byly startery -np koreczki na polowce kapusty ( wyglada to jak jez) zrobilam pomodorowke, na drugie gulasz z kasza, salatka, - znajomym smakowalo, alojz nawet nie skomentowal. alojz lubi moj rosol, pomidorowa, golabki, kotlety , pulpety, kurczaki pieczone, gulasz, ryba z piekarnika pod sola ...stoisz w kuchni ale wiesz po co
krycha.stara, dorbie, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, Magda*, Mega, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:hm , hm no to ja nie wiem czy tutaj pasuje...bo jam ci biedna , nie mam domu , ani lasu ani posiadlosci , ani zadnej nieruchomosci, ani dobrze platnego zajecia...boziu jak to dobrze ze obracam sie w bogatym towarzystwie
- dobre i to
Ale mieszkam przy lesie
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień! Czy dobry, to się okaże.. My już godzinę w drodze, znowu zapakowani prawie pod sufit, jak Cyganie. A mamy tym razem bagażnik dachowy.
Luby pyta, co byśmy zrobili, jakby jeszcze Julka była...
To mu powiedziałam, że byśmy wtedy do jego matki nie jechaliu moich rodziców i u jego brata czekają łóżeczka, krzesełka, itp, a my i tak targamy jak debile łóżko turystyczne.
I oczywiście fefdziesiat flaszek trunków.. I czekoladek. I ciastek. I prezentów.
Jak byśmy tego nie brali, to jeszcze bliźniaki możemy mieć..
A nie, wróć. Bliźniaki nie, bo nie ma miejsca na fotelik. Na przednim siedzeniu jedzie kota..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 07:04
ania.g, kapturnica, Aasiula, Sabina, beates, moremi, BISCA, Mega, gretka, efcia, iwcia77, Magdala, megan8, Dziobak, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Co do klubu bogatych, to ja chyba nie- mam kredyt na naście lat i to w euraczach. I nie mam sprzątaczki
Co prawda to dlatego, że musiałabym po niej sprzątać, ale fakt faktem - nie mam.
To mogę się bez burzenia porządku świata oddawać pieczeniu ciastek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 07:11
Bozia3, kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, BISCA, Mega, gretka, efcia, iwcia77, Dziobak, krycha.stara, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Co do moich ciasteczek maślanych, to one się klejąca straszliwie, to fakt. Ale trzeba robić jak Moremi pisala- rolowac w folii przezroczystej. Ja wkładam nawet do zamrażarki.
Bo jak doda się dużo za dużo maki, to już nie to samo wychodzi..kapturnica, Aasiula, moremi, efcia, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość