X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Dobra idę zalec w mojej pościeli z egipskiej bawełny w kolorze ecru :-)

400 thread count? Jak luksus to luksus.

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jestem i z wieczora. Czytam i mam problem z odniesieniem sie do przeczytanego tekstu. Bo ciastka przeplata fala nienawisci. I to przed swietami. Ja chyba jednak powinnam byla w tym kartonie zostac. Nawet juz bez wina.

wylałaś nasze wino swoją szpilkom w gwiazdki to musiałyśmy wyleźć bo wysiedzieć się nie dało

krycha.stara, moremi, Mega lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm , hm no to ja nie wiem czy tutaj pasuje...bo jam ci biedna , nie mam domu , ani lasu ani posiadlosci , ani zadnej nieruchomosci, ani dobrze platnego zajecia...boziu jak to dobrze ze obracam sie w bogatym towarzystwie ;D- dobre i to :)

krycha.stara, ivf-ivf, moremi, Dziobak, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, beates, BISCA, Mega, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    hm , hm no to ja nie wiem czy tutaj pasuje...bo jam ci biedna , nie mam domu , ani lasu ani posiadlosci , ani zadnej nieruchomosci, ani dobrze platnego zajecia...boziu jak to dobrze ze obracam sie w bogatym towarzystwie ;D- dobre i to :)

Ogrzejesz się w naszym blasku ;-) oć.

Dziobak, iwcia77, Sabina, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia nie wymiękaj, ja mam hektary,lasy,wielki dom ale nie stać mnie na sprzątaczke i kucharke sama muszę zapieprzać. A co tam póki dam radę,na starość się sprzeda i gdzieś wyjdziemy z chłopem. Phi :-)

moremi, Dziobak, iwcia77, dorbie, Bozia3, kapturnica, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze ogrodnik by się przydał bo mi grządki zarosły w pierony!

krycha.stara, iwcia77, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jestem i z wieczora. Czytam i mam problem z odniesieniem sie do przeczytanego tekstu. Bo ciastka przeplata fala nienawisci.

Jak to mówią - Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.

iwcia77, ivf-ivf, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Sie pusto zrobilo. Nocna zmiana piernikow nie piecze? Salatek nie robi? Nic to, ide wtedy glodna spac. Moze mi dupa za to nie urosnie. :-P
    ja i pierniki??? cos ty! ide do Lidla i kupuje - uwielbiam :). ja bede w kuchni obecna po 20 grudnia :) wczesniej no way!

krycha.stara, moremi, megan8, ComeToMeBaby, Magda*, Mega, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ogrzejesz się w naszym blasku ;-) oć.
    no jak zwykle :D ale co tam ! pooddycham sobie waszym bogatym powietrzem ;D z bogatego na biednego tez zawsze cos skapnie ;D

krycha.stara, Bozia3, beates, Magda*, Mega, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Ale papki dziecku robisz, czyli cos tam jednak dzialasz. Powiem, ze nawet bym takie jablko z marchewka wciagnela :-)
    a fakt- bez cukru , bez soli nawet alojz woli dzieciece papaki niz schab pieczony :-O dziwny ten moj maz :)

krycha.stara, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..bo to jest tak, ja lubie dobrze zjesc i jak mi przyjdzie ochota to se zrobie . jak ja mam sie nastac nad garami a potem alojz tylko powacha i pokreci nosem ze wolalby minestrone to ja mam w dupie , bo czuje, ze czas zmarnowalam..ja bym miala satysfakcje jakbym miala komus ugotowac i zostaloby to docenione..np zaprosilismy znajomych - byly startery -np koreczki na polowce kapusty ( wyglada to jak jez) zrobilam pomodorowke, na drugie gulasz z kasza, salatka, - znajomym smakowalo, alojz nawet nie skomentowal. alojz lubi moj rosol, pomidorowa, golabki, kotlety , pulpety, kurczaki pieczone, gulasz, ryba z piekarnika pod sola ...stoisz w kuchni ale wiesz po co :)

krycha.stara, dorbie, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, Magda*, Mega, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Też nie mam lasu :-( Ale mieszkam przy lesie :-)

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc baby - jutro niedziela , moze jakies roraty sie zaczely ;D

to przyjde jutro- coby sie poopalac w blasku waszej zajebistosci ;D ;D

Sabina, Magda*, Mega, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość

• dziuniunia Znajoma

Wysłany: 13 grudnia 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jak to mówią - Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie.
    dokladnie

• dziuniunia Znajoma

Wysłany: 13 grudnia 2015, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 14 grudnia 2015, 21:29

• dziuniunia Znajoma

Wysłany: 13 grudnia 2015, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

• dziuniunia Znajoma

Wysłany: 13 grudnia 2015, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień! Czy dobry, to się okaże.. My już godzinę w drodze, znowu zapakowani prawie pod sufit, jak Cyganie. A mamy tym razem bagażnik dachowy.
    Luby pyta, co byśmy zrobili, jakby jeszcze Julka była...
    To mu powiedziałam, że byśmy wtedy do jego matki nie jechali ;) u moich rodziców i u jego brata czekają łóżeczka, krzesełka, itp, a my i tak targamy jak debile łóżko turystyczne.
    I oczywiście fefdziesiat flaszek trunków.. I czekoladek. I ciastek. I prezentów.
    Jak byśmy tego nie brali, to jeszcze bliźniaki możemy mieć..
    A nie, wróć. Bliźniaki nie, bo nie ma miejsca na fotelik. Na przednim siedzeniu jedzie kota..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 07:04

ania.g, kapturnica, Aasiula, Sabina, beates, moremi, BISCA, Mega, gretka, efcia, iwcia77, Magdala, megan8, Dziobak, pierwiastka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do klubu bogatych, to ja chyba nie- mam kredyt na naście lat i to w euraczach. I nie mam sprzątaczki ;)
    Co prawda to dlatego, że musiałabym po niej sprzątać, ale fakt faktem - nie mam.
    To mogę się bez burzenia porządku świata oddawać pieczeniu ciastek. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 07:11

Bozia3, kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, BISCA, Mega, gretka, efcia, iwcia77, Dziobak, krycha.stara, pierwiastka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do moich ciasteczek maślanych, to one się klejąca straszliwie, to fakt. Ale trzeba robić jak Moremi pisala- rolowac w folii przezroczystej. Ja wkładam nawet do zamrażarki.
    Bo jak doda się dużo za dużo maki, to już nie to samo wychodzi..

kapturnica, Aasiula, moremi, efcia, iwcia77, pierwiastka lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 12630 12631 12632 12633 12634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ