35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:żaaart
Wyszywasz i masz. Albo na stol, albo w ramki i na sciane.
Ladne, modne, gustowne.Reni, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Nie chcę o strasznych rzeczach Wam pisać,ale okrutna jest dla mnie opowieść o Hiobie.
Wykonanie Jacka Kaczmarskiego ,,Hiob,,
Jeśli,która ciekawa na you tubie będzie, wzruszające do łez jak Gladiator...
Znam. Podobnie jak inne jego utwory.peppapig, moremi, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No patrz. Ja też zarabiam więcej niż średnia krajowa. I cholera w drugi próg weszłam. Kijowe to jest jak na koniec roku obcinają pensję o 32%.
Za to w grudniu zabieraja tylko polowe podatku. Bedzie na wodke i sledzie...efcia, moremi, Mega, krycha.stara, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kuchnia nudna..
będę haftować serwetki na święta, ale nie wiem jakim haftem
jakieś propozycje?
kcesz narzygać na serwetunie?efcia, Reni, moremi, Magdala, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ja zarabiam tez duzo. Pracujac 4 dni w tygodniu. I nawet to lubie.
Proponuje zalozyc Klub Bogatych. Moge byc prezesem. Lubie fajne stanowiska.Magdala, efcia, moremi, Mega, iwcia77, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie, no naprawde podobno latwe. Poza tym mozna kupic gotoowe wzory. Np swiety Mikolaj w kominie. Albo choinka z prezentami.
Wyszywasz i masz. Albo na stol, albo w ramki i na sciane.
Ladne, modne, gustowne.
Mozna tez na ciuchach znalezc. Czasami ludzie pozbywaja sie cennych rzeczy.
Znalazlam raz taki muslinowy bialy, koronkowy obrus w kwiaty. Pieknie pasuje do mojego (kupionego i remontowanego za wlasne pieniadze i nie na kredyt) domu na wsi.
Dziobak, efcia, ivf-ivf, moremi, iwcia77, Sabina, pierwiastka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Mozna tez na ciuchach znalezc. Czasami ludzie pozbywaja sie cennych rzeczy.
Znalazlam raz taki muslinowy bialy, koronkowy obrus w kwiaty. Pieknie pasuje do mojego (kupionego i remontowanego za wlasne pieniadze i nie na kredyt) domu na wsi.
Wlasnego, nie wynajmowanego.
Magdala, ivf-ivf, moremi, malgos741, Bozia3, Mega, iwcia77, Sabina, kapturnica, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wygladasz mi na bogacza. Zapraszam cie do mojego domu w No.
Wlasnego, nie wynajmowanego.
Jak znajde chwile wolnego. Zdzwonimy sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 22:26
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Zglaszam swój akces na członka
Jeśli mam dom, spory kawałek ziemi, lasu i parę nieruchomości to jestem bogata? Jeśli tak to też się zgłaszam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 22:29
moremi, Dziobak, Magdala, ivf-ivf, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, Sabina, paszczakin, kapturnica, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jeśli mam dom, spory kawałek ziemi, lasu i parę nieruchomości to jestem bogata? Jeśli tak to też się zgłaszam!
Dawaj, ja też mam ziemię i w dodatku dopłaty z AMiRRMagdala, Dziobak, macduska, iwcia77, Sabina, kapturnica, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jeśli mam dom, spory kawałek ziemi, lasu i parę nieruchomości to jestem bogata? Jeśli tak to też się zgłaszam!
No ba! Na zastepce prezesa jak nic pasujesz.Dziobak, ivf-ivf, Mega, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.