35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, po cholerę prowadzicie te dysputy? Nie zniżajcie się do poziomu gleby. Herę jara Wasze zainteresowanie, jakiekolwiek.
Bry wieczór. Pierogi i ciastka maślane Paszczaka zrobione, a zaraz robię grzańca i jakiś film wrzucę na tapetę.ivf-ivf, Mega, moremi, anna maria, macduska, megan8, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, dorbie, paszczakin, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrawie wszystko mi się udało. Auto naprawione, zakupy zrobione,tylko zapomniałam płatków owsianych do ciasteczek. Siet! E tam dziś już nic nie będę robić w kuchni. Jeśli mały pospi to może film jaki oglądniemy. Milego wieczoru.
kapturnica, ivf-ivf, beates, moremi, Mega, efcia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
dziuniunia wrote:osmieszasz sie, pamietaj że nienawiść zle wpływa na urode ....a wiesz że kiedys miałam cie za przyjaciólke..
Z twoją urodą musi byc zatem naprawdę fatalnie. I z głową też jeżeli tak uważałaś.Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:No właśnie mąż mi to wlaczyl... jest straszny.
widziałąm matki małymi dziecmi na mrozie tutaj na ławkach kolo urzedu ktory ich rejestruje sa kolejki podobno sami urzednicy niemcy sabotazują...okropne kolejki...i to jest straszne nie jakies filmy zmyslone -
sandra80 wrote:Dziewczyny, po cholerę prowadzicie te dysputy? Nie zniżajcie się do poziomu gleby. Herę jara Wasze zainteresowanie, jakiekolwiek.
Bry wieczór. Pierogi i ciastka maślane Paszczaka zrobione, a zaraz robię grzańca i jakiś film wrzucę na tapetę.
Sandra, jak robilas ciastka paszczy, to one po zagnieceniu byly lepiace i maziste??Mega lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny