35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Kuzwa zachcialo mi się rogalikow bratu upiec. To posiedzę do północy w kuchni. Ale będzie miał niespodziankę
Sabina, ivf-ivf, efcia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dziuunia wrote:i skarpety małza do uprania plus ten sernik bez którego nie ma ruchania
Ty naprawdę jesteś chora psychicznie, jeśli masz dzieci to ktoś inny powinien się nimi zająć, bo możesz mieć na nie zły wpływ. Dam sobie rękę uciąć, że jesteś seryjnym stalkerem i żyjesz trollowaniem ludzi w internecie. Masz pewnie tonę kompleksów, a własne frustracje i niepowodzenia życiowe próbujesz odreagować w tak prymitywny sposób. Powinnaś mieć bana na to forum, bo ewidentnie nękasz ludzi.
A żeby nie było, tym razem ja Twoje posty zgłosiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 20:57
kapturnica, ania.g, malgos741, moremi, macduska, megan8, efcia, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś zajadam ptasie mleczko z herbatą jagodowo-waniliową..
Mega, Magdala lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ivf-ivf wrote:Ty naprawdę jesteś chora psychicznie, jeśli masz dzieci to ktoś inny powinien się nimi zająć, bo możesz mieć na nie zły wpływ. Dam sobie rękę uciąć, że jesteś seryjnym stalkerem i żyjesz trollowaniem ludzi w internecie. Masz pewnie tonę kompleksów, a własne frustracje i niepowodzenia życiowe próbujesz odreagować w tak prymitywny sposób. Powinnaś mieć bana na to forum, bo ewidentnie nękasz ludzi.
A żeby nie było, tym razem ja Twoje posty zgłosiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 21:03
malgos741, moremi, ivf-ivf, macduska, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Ty naprawdę jesteś chora psychicznie, jeśli masz dzieci to ktoś inny powinien się nimi zająć, bo możesz mieć na nie zły wpływ. Dam sobie rękę uciąć, że jesteś seryjnym stalkerem i żyjesz trollowaniem ludzi w internecie. Masz pewnie tonę kompleksów, a własne frustracje i niepowodzenia życiowe próbujesz odreagować w tak prymitywny sposób. Powinnaś mieć bana na to forum, bo ewidentnie nękasz ludzi.
A żeby nie było, tym razem ja Twoje posty zgłosiłam.
a w jaki sposob nekam ludzi?
podaj jakis konkretny przyklad prosze -
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Musiałam, jak ktoś mi pluje w twarz to nie powiem, że deszcz pada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 21:07
malgos741, ivf-ivf, efcia, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Szczerze? Marzyłam o takim dniu od tygodnia. Czuję się ekstra zrelaksowana. Na tyle ile mogę zważywszy na problem z Młodym. Jeszcze mam górę ciuchów do złożenia.
Pewnie. Kazdy potrzebuje czasem odetchnąć. Najwazniejsze ze pomogło
macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
dziuunia wrote:szkoda twojego czasu
a w jaki sposob nekam ludzi?
podaj jakis konkretny przyklad prosze
Posłuchaj, nikt Cię tu nie chce, idź jątrzyć gdzieś indziej. Domyślam się, że masz figure "modelki", skoro non stop o tych kilogramach bredzisz hehe. -
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Posłuchaj, nikt Cię tu nie chce, idź jątrzyć gdzieś indziej. Domyślam się, że masz figure "modelki", skoro non stop o tych kilogramach bredzisz hehe.
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Posłuchaj, nikt Cię tu nie chce, idź jątrzyć gdzieś indziej. Domyślam się, że masz figure "modelki", skoro non stop o tych kilogramach bredzisz hehe.
anna maria, ivf-ivf, kapturnica, Mega, megan8, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny