35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Niestety zaniedbalam sobie zrobienie krzywej.Ale nie mam mozliwosci siedziec w przychodni 2godziny.Nie mam z kim malego do poludnia zostawic wiec po prostu olałam bo skoro nawet w ciazy po obciazeniu wychodzilo oki to mysle ,ze jest ok.
U mnie ten na czczo byl problemem -/efcia lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja sie postaram zrobic ta krzywa. Wczoraj zrobiłam na czczo i wyszło 105, troche mnie to zaskoczyło. Za tydzień powtórzę i to na dwóch rożnych glukometrach. Mam nadzieje ze wyniki beda dobre.
-
moremi wrote:Kisiel, o Tobie nikt nie zapomina
W dmu pewnie czeka na Ciebie nagroda pocieszenia
Nie mam informacji, czy Bozia dostała przesylkę.
Dzisiaj oficjalnie młody przeszedł na rozmiar 62. Jakoś tak wbijałam go w te 56, bo chciałam wszystkie ciuchy wypróbować, ale się nie dało.w czwartek bedzie Polozna to go zważy, na razie Francesco ma 3750g
kapturnica, moremi, malgos741, efcia, Mega, peppapig, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Obiad, kolacja grunt, ze bardzo smaczne.
Aasiula, iwcia77, Sabina, dorbie, Magdala, macduska, efcia, beates, Mega, peppapig, Bozia3, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwcia ja to po wczorajszej imprezie.. zmęczona a do roboty trzeba było iść
impreza udana a solenizantka zaskoczona
A po za tym po pracy musiałam pojechać do klientki na drugi koniec miasta ... i była miałam stłuczkę...... póżniej praktiker - zakupy dla mamci typu kontakty, papier ścierny itd.. teraz zasiadłam do kompa... zgagę mam po wczorajszym czerwonym... w poniedziałek do mechaniora...
Sabina, efcia, Mega, iwcia77, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017