35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja sie postaram zrobic ta krzywa. Wczoraj zrobiłam na czczo i wyszło 105, troche mnie to zaskoczyło. Za tydzień powtórzę i to na dwóch rożnych glukometrach. Mam nadzieje ze wyniki beda dobre.kapturnica wrote:Niestety zaniedbalam sobie zrobienie krzywej.Ale nie mam mozliwosci siedziec w przychodni 2godziny.Nie mam z kim malego do poludnia zostawic wiec po prostu olałam bo skoro nawet w ciazy po obciazeniu wychodzilo oki to mysle ,ze jest ok.
U mnie ten na czczo byl problemem -/
efcia lubi tę wiadomość
-
A po 2godzinach po jedzeniu mialas oki?Natka_79 wrote:Ja sie postaram zrobic ta krzywa. Wczoraj zrobiłam na czczo i wyszło 105, troche mnie to zaskoczyło. Za tydzień powtórzę i to na dwóch rożnych glukometrach. Mam nadzieje ze wyniki beda dobre.

-
U mnie niektóre pajace juz za małe, inne 56 jakieś dziwnie dużemoremi wrote:Kisiel, o Tobie nikt nie zapomina

W dmu pewnie czeka na Ciebie nagroda pocieszenia
Nie mam informacji, czy Bozia dostała przesylkę.
Dzisiaj oficjalnie młody przeszedł na rozmiar 62. Jakoś tak wbijałam go w te 56, bo chciałam wszystkie ciuchy wypróbować, ale się nie dało.
w czwartek bedzie Polozna to go zważy, na razie Francesco ma 3750g
kapturnica, moremi, malgos741, efcia, Mega, nick nieaktualny, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez nadaję z kuchni. Jutro przychodzą kuzynki, to robię koreczki z boczku a'la Bozia, sakiewki z sera, tartę z kurczakiem, zupę krem z dyni.Magdala wrote:Obiad, kolacja grunt, ze bardzo smaczne.

Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny, efcia, beates, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwcia ja to po wczorajszej imprezie.. zmęczona a do roboty trzeba było iść
impreza udana a solenizantka zaskoczona 
A po za tym po pracy musiałam pojechać do klientki na drugi koniec miasta ... i była miałam stłuczkę...
... póżniej praktiker - zakupy dla mamci typu kontakty, papier ścierny itd.. teraz zasiadłam do kompa... zgagę mam po wczorajszym czerwonym... w poniedziałek do mechaniora...
nick nieaktualny, efcia, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, pierwiastka lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017