35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Taa chcialabysNatka_79 wrote:Czesc,
Mój młody juz nie spi tak fajnie jak jeszcze pare dni temu
dzisiejsza nocka była kiepska. W dzien tez niezdecydowany czy lepiej spać czy jednak na ręce
mam nadzieje ze to przejściowe 

Natka_79 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ja się grzecznie pytam gdzie moje streszczenie
Nie mam siły wszystkiego nadrobić , a jednak chciałabym wiedzieć co się działo
Chyba że już postawiły wszystkie na mnie krzyżyk bo się nie odzywalam
iwcia77, dorbie, malgos741, efcia, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kisiel- no stara bida..Dorbie sie rozpakowala w trybie pilnym, Morek to chyba wiesz ze tez , Mimbal miala transfer, Kometa sie szprycuje przed transferem, Bozia oblala egzamin, Kapta ma baby bluesa, ja mam na pienku z alojzem bo przedawkowalam dziecku lekarstwo w aerozolu w zwiazku z czym wyladowalam na IP, Bisca niestety tez test oblala po transferzeKisiel wrote:Ja się grzecznie pytam gdzie moje streszczenie
Nie mam siły wszystkiego nadrobić , a jednak chciałabym wiedzieć co się działo
Chyba że już postawiły wszystkie na mnie krzyżyk bo się nie odzywalam
, poza tym wszystkie maja hopla na punkcie jakis piernikow, Hera ma milion nikow i jest na cenzurowanym...co tu jeszcze?
Dziobak, Kisiel, moremi, Sabina, dorbie, macduska, Magdala, malgos741, efcia, BISCA, Mega, megan8, ComeToMeBaby, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
aaa Dziobak swieta wymyslila sobie , ze spedzi na Teneryfie, Pierwiastka kocha pichcic jak jest w wielkim stresie, ivf kontroluje na birezaco co sie w polityce dzieje io do tego kuruje syna antybiotykiem, Reni sie teraz rzadko pojawia , bo w robocie zmiany i roszady, Mega miala awarie neta, Malgos zarobiona przed swietami i sylwkiem, Simba przygotowuje pewnie impreze urodzinowa dla Rolexow, Paszcza pakuje walizki ...
Dziobak, Kisiel, moremi, Sabina, ivf-ivf, dorbie, macduska, malgos741, efcia, BISCA, Mega, megan8, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Kisiel ogolnie to teraz nikt streszczen nie robi , bo nie daj Bosze kogos pominiesz to sie obrazaja
ostatnio Bisca probowala i byly reklamacje
moremi, Sabina, dorbie, macduska, malgos741, efcia, BISCA, Mega, Bozia3, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kisiel, o Tobie nikt nie zapomina

W dmu pewnie czeka na Ciebie nagroda pocieszenia
Nie mam informacji, czy Bozia dostała przesylkę.
Dzisiaj oficjalnie młody przeszedł na rozmiar 62. Jakoś tak wbijałam go w te 56, bo chciałam wszystkie ciuchy wypróbować, ale się nie dało.
iwcia77, Sabina, dorbie, gretka, kapturnica, Dziobak, macduska, Natka_79, ivf-ivf, malgos741, efcia, BISCA, beates, Mega, Bozia3, Kisiel, ComeToMeBaby, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!

! a i zaczal chodzic