Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na obiad beda kopyta Komety z dyni i sera. Dam znak czy dobre ;-)
    I brukselka.

kapturnica, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Czesc,
    Mój młody juz nie spi tak fajnie jak jeszcze pare dni temu :/ dzisiejsza nocka była kiepska. W dzien tez niezdecydowany czy lepiej spać czy jednak na ręce ;) mam nadzieje ze to przejściowe ;)
    Taa chcialabys :P

Natka_79 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Na obiad beda kopyta Komety z dyni i sera. Dam znak czy dobre ;-)
    I brukselka.

Chyba na kolację? O tej porze.

ivf-ivf, moremi, Magdala, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa awatar po prostu zajebioza - Kajcior / Mikolajek cudny a w stopce Kajtek/ Zabka slitasny :D

ivf-ivf, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Kapta, też mam cellulit i w dodatku faldzoche na brzuchu ;-)
    Hmm jestes zaniedbana jak ja.
    Wstydz sie !:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 18:29

ivf-ivf, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria - jak biszkopt? ktory w koncu zrobilas?

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hmm jestes zaniedbana jak ja.
    Wstydz sie !:P

:-)

• Kisiel Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się grzecznie pytam gdzie moje streszczenie

Nie mam siły wszystkiego nadrobić , a jednak chciałabym wiedzieć co się działo
    Chyba że już postawiły wszystkie na mnie krzyżyk bo się nie odzywalam ;)

iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, efcia, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel Ty chyba nie wiesz że mamy Adasia Nr3? Pospieszyć się chlopina, Dorbi miala cc ekspresem :)

iwcia77, Kisiel, moremi, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym tobie nas ostatnio na forum królują tematy stricte kuchenne, gotowanie, przystawki, pierniki...

iwcia77, Kisiel, moremi, malgos741, efcia, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel wrote:
    Ja się grzecznie pytam gdzie moje streszczenie

Nie mam siły wszystkiego nadrobić , a jednak chciałabym wiedzieć co się działo
    Chyba że już postawiły wszystkie na mnie krzyżyk bo się nie odzywalam ;)
    Kisiel- no stara bida..Dorbie sie rozpakowala w trybie pilnym, Morek to chyba wiesz ze tez , Mimbal miala transfer, Kometa sie szprycuje przed transferem, Bozia oblala egzamin, Kapta ma baby bluesa, ja mam na pienku z alojzem bo przedawkowalam dziecku lekarstwo w aerozolu w zwiazku z czym wyladowalam na IP, Bisca niestety tez test oblala po transferze :(, poza tym wszystkie maja hopla na punkcie jakis piernikow, Hera ma milion nikow i jest na cenzurowanym...co tu jeszcze?

Dziobak, Kisiel, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, malgos741, efcia, BISCA, Mega, megan8, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa Dziobak swieta wymyslila sobie , ze spedzi na Teneryfie, Pierwiastka kocha pichcic jak jest w wielkim stresie, ivf kontroluje na birezaco co sie w polityce dzieje io do tego kuruje syna antybiotykiem, Reni sie teraz rzadko pojawia , bo w robocie zmiany i roszady, Mega miala awarie neta, Malgos zarobiona przed swietami i sylwkiem, Simba przygotowuje pewnie impreze urodzinowa dla Rolexow, Paszcza pakuje walizki ...

Dziobak, Kisiel, moremi, nick nieaktualny, ivf-ivf, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, efcia, BISCA, Mega, megan8, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...aaaa Anna maria- robi tort dla tesciowej i cos nie idzie , bo co chwile ma problem z biszkoptem...

Kisiel, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, efcia, BISCA, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel ogolnie to teraz nikt streszczen nie robi , bo nie daj Bosze kogos pominiesz to sie obrazaja :D ostatnio Bisca probowala i byly reklamacje :D

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, efcia, BISCA, Mega, Bozia3, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia sie rozchorowala, miala urodziny i slubny o nich zapomnial..mial byc mord ale mu sie upieklo :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, efcia, Mega, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Sabcia sie rozchorowala, miala urodziny i slubny o nich zapomnial..mial byc mord ale mu sie upieklo :D
    Przepraszał na kolanach XD

iwcia77, moremi, malgos741, efcia, BISCA, beates, Mega, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniag- tez na ostanich nogach , bo musi pilnowac blizny po cc

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, BISCA, Mega, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel, o Tobie nikt nie zapomina :-)
    W dmu pewnie czeka na Ciebie nagroda pocieszenia :-)
    Nie mam informacji, czy Bozia dostała przesylkę.

Dzisiaj oficjalnie młody przeszedł na rozmiar 62. Jakoś tak wbijałam go w te 56, bo chciałam wszystkie ciuchy wypróbować, ale się nie dało.

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny, Natka_79, ivf-ivf, malgos741, efcia, BISCA, beates, Mega, Bozia3, Kisiel, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, pierwiastka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kisiel, o Tobie nikt nie zapomina :-)
    .
    dokladnie! ja juz pytalam sekcje belgijska czy cie gdzies tam w piwniczce z alko nie przetrzymuja :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, malgos741, efcia, Mega, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ivo dzis ma 11 miechow :-O! a i zaczal chodzic :)

nick nieaktualny, gretka, kapturnica, Dziobak, Natka_79, ivf-ivf, moremi, malgos741, efcia, BISCA, Mega, Bozia3, Kisiel, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość

‹‹ 12622 12623 12624 12625 12626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ