35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Czesc,
Mój młody juz nie spi tak fajnie jak jeszcze pare dni temudzisiejsza nocka była kiepska. W dzien tez niezdecydowany czy lepiej spać czy jednak na ręce
mam nadzieje ze to przejściowe
Natka_79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się grzecznie pytam gdzie moje streszczenie
Nie mam siły wszystkiego nadrobić , a jednak chciałabym wiedzieć co się działo
Chyba że już postawiły wszystkie na mnie krzyżyk bo się nie odzywalamiwcia77, dorbie, malgos741, efcia, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kisiel wrote:Ja się grzecznie pytam gdzie moje streszczenie
Nie mam siły wszystkiego nadrobić , a jednak chciałabym wiedzieć co się działo
Chyba że już postawiły wszystkie na mnie krzyżyk bo się nie odzywalam, poza tym wszystkie maja hopla na punkcie jakis piernikow, Hera ma milion nikow i jest na cenzurowanym...co tu jeszcze?
Dziobak, Kisiel, moremi, Sabina, dorbie, macduska, Magdala, malgos741, efcia, BISCA, Mega, megan8, ComeToMeBaby, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
aaa Dziobak swieta wymyslila sobie , ze spedzi na Teneryfie, Pierwiastka kocha pichcic jak jest w wielkim stresie, ivf kontroluje na birezaco co sie w polityce dzieje io do tego kuruje syna antybiotykiem, Reni sie teraz rzadko pojawia , bo w robocie zmiany i roszady, Mega miala awarie neta, Malgos zarobiona przed swietami i sylwkiem, Simba przygotowuje pewnie impreze urodzinowa dla Rolexow, Paszcza pakuje walizki ...
Dziobak, Kisiel, moremi, Sabina, ivf-ivf, dorbie, macduska, malgos741, efcia, BISCA, Mega, megan8, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Kisiel ogolnie to teraz nikt streszczen nie robi , bo nie daj Bosze kogos pominiesz to sie obrazaja
ostatnio Bisca probowala i byly reklamacje
moremi, Sabina, dorbie, macduska, malgos741, efcia, BISCA, Mega, Bozia3, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kisiel, o Tobie nikt nie zapomina
W dmu pewnie czeka na Ciebie nagroda pocieszenia
Nie mam informacji, czy Bozia dostała przesylkę.
Dzisiaj oficjalnie młody przeszedł na rozmiar 62. Jakoś tak wbijałam go w te 56, bo chciałam wszystkie ciuchy wypróbować, ale się nie dało.iwcia77, Sabina, dorbie, gretka, kapturnica, Dziobak, macduska, Natka_79, ivf-ivf, malgos741, efcia, BISCA, beates, Mega, Bozia3, Kisiel, ComeToMeBaby, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!