X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na obiad beda kopyta Komety z dyni i sera. Dam znak czy dobre ;-)
    I brukselka.

kapturnica, iwcia77, Sabina, moremi, macduska, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Czesc,
    Mój młody juz nie spi tak fajnie jak jeszcze pare dni temu :/ dzisiejsza nocka była kiepska. W dzien tez niezdecydowany czy lepiej spać czy jednak na ręce ;) mam nadzieje ze to przejściowe ;)
    Taa chcialabys :P

Natka_79 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Na obiad beda kopyta Komety z dyni i sera. Dam znak czy dobre ;-)
    I brukselka.

Chyba na kolację? O tej porze.

ivf-ivf, moremi, Magdala, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa awatar po prostu zajebioza - Kajcior / Mikolajek cudny a w stopce Kajtek/ Zabka slitasny :D

ivf-ivf, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Kapta, też mam cellulit i w dodatku faldzoche na brzuchu ;-)
    Hmm jestes zaniedbana jak ja.
    Wstydz sie !:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 18:29

ivf-ivf, efcia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria - jak biszkopt? ktory w koncu zrobilas?

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Hmm jestes zaniedbana jak ja.
    Wstydz sie !:P

:-)

• Kisiel Przyjaciółka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się grzecznie pytam gdzie moje streszczenie

Nie mam siły wszystkiego nadrobić , a jednak chciałabym wiedzieć co się działo
    Chyba że już postawiły wszystkie na mnie krzyżyk bo się nie odzywalam ;)

iwcia77, dorbie, malgos741, efcia, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel Ty chyba nie wiesz że mamy Adasia Nr3? Pospieszyć się chlopina, Dorbi miala cc ekspresem :)

iwcia77, Kisiel, moremi, dorbie, efcia, BISCA, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym tobie nas ostatnio na forum królują tematy stricte kuchenne, gotowanie, przystawki, pierniki...

iwcia77, Kisiel, moremi, malgos741, efcia, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel wrote:
    Ja się grzecznie pytam gdzie moje streszczenie

Nie mam siły wszystkiego nadrobić , a jednak chciałabym wiedzieć co się działo
    Chyba że już postawiły wszystkie na mnie krzyżyk bo się nie odzywalam ;)
    Kisiel- no stara bida..Dorbie sie rozpakowala w trybie pilnym, Morek to chyba wiesz ze tez , Mimbal miala transfer, Kometa sie szprycuje przed transferem, Bozia oblala egzamin, Kapta ma baby bluesa, ja mam na pienku z alojzem bo przedawkowalam dziecku lekarstwo w aerozolu w zwiazku z czym wyladowalam na IP, Bisca niestety tez test oblala po transferze :(, poza tym wszystkie maja hopla na punkcie jakis piernikow, Hera ma milion nikow i jest na cenzurowanym...co tu jeszcze?

Dziobak, Kisiel, moremi, Sabina, dorbie, macduska, Magdala, malgos741, efcia, BISCA, Mega, megan8, ComeToMeBaby, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa Dziobak swieta wymyslila sobie , ze spedzi na Teneryfie, Pierwiastka kocha pichcic jak jest w wielkim stresie, ivf kontroluje na birezaco co sie w polityce dzieje io do tego kuruje syna antybiotykiem, Reni sie teraz rzadko pojawia , bo w robocie zmiany i roszady, Mega miala awarie neta, Malgos zarobiona przed swietami i sylwkiem, Simba przygotowuje pewnie impreze urodzinowa dla Rolexow, Paszcza pakuje walizki ...

Dziobak, Kisiel, moremi, Sabina, ivf-ivf, dorbie, macduska, malgos741, efcia, BISCA, Mega, megan8, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...aaaa Anna maria- robi tort dla tesciowej i cos nie idzie , bo co chwile ma problem z biszkoptem...

Kisiel, moremi, Sabina, dorbie, malgos741, efcia, BISCA, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel ogolnie to teraz nikt streszczen nie robi , bo nie daj Bosze kogos pominiesz to sie obrazaja :D ostatnio Bisca probowala i byly reklamacje :D

moremi, Sabina, dorbie, macduska, malgos741, efcia, BISCA, Mega, Bozia3, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia sie rozchorowala, miala urodziny i slubny o nich zapomnial..mial byc mord ale mu sie upieklo :D

Sabina, dorbie, moremi, malgos741, efcia, Mega, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Sabcia sie rozchorowala, miala urodziny i slubny o nich zapomnial..mial byc mord ale mu sie upieklo :D
    Przepraszał na kolanach XD

iwcia77, moremi, malgos741, efcia, BISCA, beates, Mega, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniag- tez na ostanich nogach , bo musi pilnowac blizny po cc

Sabina, dorbie, efcia, BISCA, Mega, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisiel, o Tobie nikt nie zapomina :-)
    W dmu pewnie czeka na Ciebie nagroda pocieszenia :-)
    Nie mam informacji, czy Bozia dostała przesylkę.

Dzisiaj oficjalnie młody przeszedł na rozmiar 62. Jakoś tak wbijałam go w te 56, bo chciałam wszystkie ciuchy wypróbować, ale się nie dało.

iwcia77, Sabina, dorbie, gretka, kapturnica, Dziobak, macduska, Natka_79, ivf-ivf, malgos741, efcia, BISCA, beates, Mega, Bozia3, Kisiel, ComeToMeBaby, Magda*, pierwiastka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kisiel, o Tobie nikt nie zapomina :-)
    .
    dokladnie! ja juz pytalam sekcje belgijska czy cie gdzies tam w piwniczce z alko nie przetrzymuja :D

Sabina, dorbie, moremi, malgos741, efcia, Mega, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ivo dzis ma 11 miechow :-O! a i zaczal chodzic :)

Sabina, gretka, kapturnica, Dziobak, Natka_79, ivf-ivf, moremi, malgos741, efcia, BISCA, Mega, Bozia3, Kisiel, ComeToMeBaby, pierwiastka lubią tę wiadomość

‹‹ 12622 12623 12624 12625 12626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ