35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Śpi a ja sobie leże i pije herbatę
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie mlody tez.Zaczynam podejrzewac ,ze robi to specjalnie.Najpierw terroryzuje mikro drzemkami na podladowanie padajacego akumulatora a pozniej pada by zebrac sily na kolejne akcje
szeptu, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Więc kiedy on śpi ja też koło niego. Chyba że mam powera na jakieś sprzątanie. Teraz czekam na auto, mechanik ma mi odwieźć to skoczena zakupy. Muszę kupić płatki owsiane na ciasteczka, bo te czekoladowe trochę za słodkie jak dla mnie. Chodzi za mną tortilla też, szpinak świeży, chyba mi się nudzi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU fryzjera byłam dwa dni temu, odrostów brak u kosmetyczki też niedawno, cellulitu nie mam, fałdów też nie. Piec i gotować dla swojej rodziny uwielbiam. Mąż mnie kocha, dzieci udane, święta tuż tuż.
Oby tak dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 18:27
moremi, Mega, ivf-ivf, kapturnica, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello
nadrobiłam dzisiejszy dzień.. teraz idę nadrabiać wczorajszy..
Sabcia zdrówkaSabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc,
Mój młody juz nie spi tak fajnie jak jeszcze pare dni temudzisiejsza nocka była kiepska. W dzien tez niezdecydowany czy lepiej spać czy jednak na ręce
mam nadzieje ze to przejściowe
Szoku dzis doznałam ze juz 12 grudnia...
Ach, w tv znowu świąteczna reklama Allegro, ciagle przy niej ryczehormony
Kapta, sprawdzałas sobie cukry po porodzie? Bo ja dzis na czczo i nie wyszło dobrze ale moze to jeszcze za wcześniedorbie, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Niestety zaniedbalam sobie zrobienie krzywej.Ale nie mam mozliwosci siedziec w przychodni 2godziny.Nie mam z kim malego do poludnia zostawic wiec po prostu olałam bo skoro nawet w ciazy po obciazeniu wychodzilo oki to mysle ,ze jest ok.
U mnie ten na czczo byl problemem -/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 18:27