X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • szeptu Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze, taka napewno nie obzera sie ciastem

http://www.pudelek.pl/artykul/86762/rozenek_kupuje_prezenty_w_kozakach_za_7600_zl_zdjecia/

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Śpi a ja sobie leże i pije herbatę :-)
    U mnie mlody tez.Zaczynam podejrzewac ,ze robi to specjalnie.Najpierw terroryzuje mikro drzemkami na podladowanie padajacego akumulatora a pozniej pada by zebrac sily na kolejne akcje ;)

peppapig lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • szeptu Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 12 grudnia 2015, 18:33

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma cellulitu, nie mam rozstępów, odrostow też nie bo wróciłam własnie od fryzjera, pierniczki mam w dupie bo mi się nie chce piec, przyjmieta mnie? :P :P :)

Sabina, moremi, macduska, ania.g, iwcia77, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie mlody tez.Zaczynam podejrzewac ,ze robi to specjalnie.Najpierw terroryzuje mikro drzemkami na podladowanie padajacego akumulatora a pozniej pada by zebrac sily na kolejne akcje ;)
    Więc kiedy on śpi ja też koło niego. Chyba że mam powera na jakieś sprzątanie. Teraz czekam na auto, mechanik ma mi odwieźć to skoczena zakupy. Muszę kupić płatki owsiane na ciasteczka, bo te czekoladowe trochę za słodkie jak dla mnie. Chodzi za mną tortilla też, szpinak świeży, chyba mi się nudzi...

szeptu, kapturnica lubią tę wiadomość

• szeptu Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie ma cellulitu, nie mam rozstępów, odrostow też nie bo wróciłam własnie od fryzjera, pierniczki mam w dupie bo mi się nie chce piec, przyjmieta mnie? :P :P :)
    no prosze....to sie nazywa kobieta! no to zdrówko!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj caffe matko chrzestno :-)

• szeptu Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Więc kiedy on śpi ja też koło niego. Chyba że mam powera na jakieś sprzątanie. Teraz czekam na auto, mechanik ma mi odwieźć to skoczena zakupy. Muszę kupić płatki owsiane na ciasteczka, bo te czekoladowe trochę za słodkie jak dla mnie. Chodzi za mną tortilla też, szpinak świeży, chyba mi się nudzi...
    ja ostatnio robie szejki ze szpinakiem, kiwi i awokado...super taki zielony szejk moze z powodzeniem posiłek zastapic polecam, mozna dodać róznych nasion

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szeptu wrote:
    ja ostatnio robie szejki ze szpinakiem, kiwi i awokado...super taki zielony szejk moze z powodzeniem posiłek zastapic polecam, mozna dodać róznych nasion
    Właśnie super mixer zakupiłam czy jak to się nazywa,a że potrafisz być miła?

• szeptu Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Właśnie super mixer zakupiłam czy jak to się nazywa,a że potrafisz być miła?
    bo jestem podwojnie miła dla tych którzy dla mnie sa mili natomiast poczwórnie niemiła dla całej reszty

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szeptu wrote:
    bo jestem podwojnie miła dla tych którzy dla mnie sa mili natomiast poczwórnie niemiła dla całej reszty
    Czyli nie zadzierać z szeptu?

krycha.stara lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oho! dziecko wstało dobrze,że trochę sił złapałam. Idziemy po domu połazić,pooglądać, łapać uśmiechy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 17:25

BISCA lubi tę wiadomość

• szeptu Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Czyli nie zadzierać z szeptu?
    nie zalezy mi na wojnach zawsze jestem soba pisze co mysle

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U fryzjera byłam dwa dni temu, odrostów brak u kosmetyczki też niedawno, cellulitu nie mam, fałdów też nie. Piec i gotować dla swojej rodziny uwielbiam. Mąż mnie kocha, dzieci udane, święta tuż tuż.
    Oby tak dalej. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 18:27

moremi, Mega, ivf-ivf, kapturnica, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Warto też myśleć co się pisze. Polecam.

malgos741, Mega, ivf-ivf, Natka_79, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ;) nadrobiłam dzisiejszy dzień.. teraz idę nadrabiać wczorajszy..
    Sabcia zdrówka <3

Sabina lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Mój młody juz nie spi tak fajnie jak jeszcze pare dni temu :/ dzisiejsza nocka była kiepska. W dzien tez niezdecydowany czy lepiej spać czy jednak na ręce ;) mam nadzieje ze to przejściowe ;)
    Szoku dzis doznałam ze juz 12 grudnia...
    Ach, w tv znowu świąteczna reklama Allegro, ciagle przy niej rycze ;) hormony ;)

Kapta, sprawdzałas sobie cukry po porodzie? Bo ja dzis na czczo i nie wyszło dobrze ale moze to jeszcze za wcześnie

dorbie, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na czczo i ogolne zaraz mialam dobre w dzien porodu , na wieczor dzien wczesniej nei zdazylam juz dac zastrzyku.No i sprawdzalam jeszcze te cukry dlugo , dlugo po porodzie.Zawsze byly na szczescie w normach :)

dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po robocie i po szopingu :)tego mi bylo trzeba :)

pampersy tez dostalam ...otwieram paczke a z kartonika Reni wyskakuje :-O :D..szok to zwierze jest trendy :D

kapturnica, malgos741, Sabina, moremi, BISCA, Mega, pierwiastka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety zaniedbalam sobie zrobienie krzywej.Ale nie mam mozliwosci siedziec w przychodni 2godziny.Nie mam z kim malego do poludnia zostawic wiec po prostu olałam bo skoro nawet w ciazy po obciazeniu wychodzilo oki to mysle ,ze jest ok.
    U mnie ten na czczo byl problemem -/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 18:27

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 12621 12622 12623 12624 12625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ