35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie rewolucji meblowej ciąg dalszy. Wnoszenia kanapy dla Pierworodnego, wynoszenie łóżka, wynoszenie starej lodowki, stolik kawowy leży do złożenia na środku salonu i jeszcze trochę poleży bo trzeba wymienić jakieś tam elementy, dwa prania zrobione, obiad, umyte cztery okna... itd. Może coś jeszcze upiekę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 16:47
kapturnica, ivf-ivf, gretka, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, efcia, BISCA, beates, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:U mnie rewolucji meblowej ciąg dalszy. Wnoszenia kanapy dla Pierworodnego, wznoszenie łóżka, wynoszenie starej lodowki, stolik kawowy leży do złożenia na środku salonu i jeszcze trochę poleży bo trzeba wymienić jakieś tam elementy, dwa prania zrobione, obiad, umyte cztery okna... itd. Może coś jeszcze upiekę.
A fuu!!!moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:U mnie rewolucji meblowej ciąg dalszy. Wnoszenia kanapy dla Pierworodnego, wznoszenie łóżka, wynoszenie starej lodowki, stolik kawowy leży do złożenia na środku salonu i jeszcze trochę poleży bo trzeba wymienić jakieś tam elementy, dwa prania zrobione, obiad, umyte cztery okna... itd. Może coś jeszcze upiekę.
No i piękniemacduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny