35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisiel wrote:Bry wiedźmy
Czy ktoś się o mnie choć trochę martwił ?
Jestem , żyję i chyba powoli wracam do normalnego trybu życia .
Kkisiel!!! Ty żyjesz!!!
Już myślałam, że do samej Wigilii będziesz te chujanki dziergać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:18
efcia, moremi, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ja idę dzisiaj do fryzjera...
włosy sięgają już dalej niż pas, więc trza będzie zrobić cięcie.peppapig, caffe lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja byłam wczoraj i tez ciach był
15 cm poszloI teraz wlosy myje a nie piore
Z takimi dlugim to klopotTobie długie bardzo pasują, masz ładne.
Ale fakt- z długimi zawsze kłopot. Kiedyś też nosiłam za pas. Tyle ze moje są cienkie. Gdybym miała znów takie zapuścić to wyglądałabym pewnie jak topielicaefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToć to szynka ciepła,pyszna. Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłam
i tylko ćwiartke nie, że całom
Aaa cała by dla Kapci rodziny starczyła
Ja serio pisze kg kosztuje 30 zeta,my bierzemy tak z 8kg i dodatki np kapustę wiejskomWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:06
kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Anna Maria- ja nie wiem, ale intuicyjnie to bym spróbowała nakłuć, zeby powietrze zeszło. A jeśli nie poskutkuje to pamiętam, ze moja mama po upieczeniu po prostu ścinała górę jeśli jej nie pasowało
efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Toć to szynka ciepła,pyszna. Szkoda, że zdjęcia nie zrobiłam
i tylko ćwiartke nie, że całom
Aaa cała by dla Kapci rodziny starczyła
Ja serio pisze kg kosztuje 30 zeta,my bierzemy tak z 8kg i dodatki np kapustę wiejskom
Idę ją opłakać. Przemyśl swoje zachowanie, mówię ci. Finkę finka zjadła... Eh.peppapig, kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Asiula, trzeba było na peruke do rak and rolla wysłać!
Córka rano pojechała na zawody, więc ja smignelam do jej łóżka i teraz się dopiero obudziłam. Na dworze leje, chłopaki w kuchni rządzą, to chyba nie będę wstawać, co?
A, chlop naprawil czajnik! Jakiś kabelek nie stykal. Musi panie to on jednak zepsuł, skoro potrafił naprawić! Wiedziałam!!
Bry!Sabina, krycha.stara, ComeToMeBaby, macduska, efcia, moremi, beates, paszczakin, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:http://iv.pl/images/78239859504063202928.jpg
Wacia skąd ty wzięłas moje poranne zdjecie
ale tak wyglądałam tylko chwile - pobiegane wiec od razu lepiej
u nas słonecznie, miłego
P.S anna czekam na foto twoich wypocin (czytaj torta)macduska, moremi, Sabina, beates, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Wiesz, bo na privie widzialas. Nie wszystkie dostapily tego "zaszczytu"
A co do mycia czegokolwiek, to powiem szczerze, ze sie musze zmuszac do najprostszych czynnosci typu prysznic.
ić myć!
ciekawe czy wykonujesz czynności trochę bardziej złożone.
ja na przykład dopiero teraz idę zrobić śniadanie...krycha.stara lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Mylam w zeszlym tygodniu, a buty dziurki majom, to sie wietrzy naturalnie. Sniadania tez jeszcze nie zjadlam. Bo sluzbie wolne na swieta dalam
Martwię się o ciebie- z głodu umrzesz?
Pamiętaj- najważniejsze to się nawadniać
Słuchaj, a skoro masz czekać jeszcze na swój termin- nie chcieli ci dać nowych antyków? Spokojniejsza byś była. Chyba.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
o kufffaaaa, Krycha- zakrztusiłam się kawą
Jaki ty masz fjonteczny suwaczek!Wniosek mam jeden: spiesz się z tym dzieciorobieniem, bo ci czas nieubłagalnie ucieka...
krycha.stara, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrycha suwak wymiata! Trzymaj się dzielnie kobieto musisz zapadać jakiś endorfin
Właśnie mi auto zabrali do naprawy, to wieczorem się na zakupy wyrwęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 12:13
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHormony szczęścia wytwarzane są głównie w ośrodkowym układzie nerwowym, uważanym za siedlisko uczuć i ośrodki odczuwania przyjemności. W tych samych obszarach produkowane są hormony stresu i lęku, co wyjaśnia np. stan euforii, gdy mijają trudne chwile. Endorfiny produkowane są nie tylko w mózgu i rdzeniu kręgowym, ale również w gruczołach wydzielniczych żołądka i jelit, nerkach, wątrobie, trzustce, a także miazdze zębowej.!? Oraz
Pamiętaj, aby wybierać bezpieczne źródła endorfin. Istnieje wiele substancji chemicznych, których działanie jest podobne do działania hormonów szczęścia. Zbyt częste sięganie po używki często kończy się nałogiem. Najszybciej uzależnia i rujnuje zdrowie morfina, kokaina i amfetamina. Unikaj jednak także alkoholu i nikotyny. W poszukiwaniu mocnych wrażeń, nie sięgaj po środki odurzające. Uprawiaj sport i podejmuj nowe wyzwania!krycha.stara, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Dzieki Pepciku, z tym ze w moim przypadku to chyba czas na bardzo silne antydepresanty i genialnego psychiatre. Gdzie Bursztyn?
Byłam prawie na dnie,po kuracji prochami,pospotkaniach z psychiatrą. Nie wiem co pomogło? Chyba ciążą i dziecko...
Antydepresanty brałam wszystkie...prozak,który już wycofali, xanax,te z silniejszych... skutki odstawienne bezcenne. Najgorszemu wrogowi nie życzę. Polecam rozmowę i siłownię. Biegałam codziennie po ok 10 km i gadałam, o dziwo przeszły stany lękowe. Jest dobrze nigdy nie wrócę do leków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 12:25
krycha.stara, moremi, Sabina, beates, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość