35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaa Wacia kurde ja lubię jeździć ale tyle? To można czuć się zmęczonym i bez ochoty na myślenie
Ja dziś nie myślę, jutro też nie! Może zacznę w poniedziałek?
Pa idę spać szybko bo nie wiem kiedy młody się obudzi. Pa!macduska, ComeToMeBaby, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja
szaro buro i ponuro...
i na dodatek trzeba isc sprzatac ( choc pozory zostaly juz stworzone- ktos tracil butelke z mydlem marsylskim ( znaczy plyn o zapachu) i sie 2/3 wylalo- wiec pachnie ladnie, ale troche za intensywnie....
a ja taka nie do zycia....ComeToMeBaby, efcia, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Gretka, dla mnie zapach marsylskiego mydla to zapach dziecia
Wiec ja mysle, ze to dobra wrozba..
<3<3<3
A mi sie robi niedobrze, jak mysle o nadchodzacych 36.. Za tyle mniej wiecej bedziemy w PL, ale pakowanie (mamy tone jedzeniowych prezentow do PL, zwykle na szczescie pozamawialismy w necie z wysylka do miejsc docelowych), a jeszcze ja tym razem nie ch** matka zamierzam wyprodukowac mlodemu jedzenie na te dni, gdzie bedziemy w przelocie. Maly sloik wyrosniegretka, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:musials ? wlosy za pas marzenie
W sumie to mi włosy szybko rosną. 2,5 roku temu miałam takie krótkie, ze je związać nie mogłam, a teraz takie długie, ze szok.Sabina, ComeToMeBaby, efcia, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Beates to są właśnie te złe strony emigracji
tęsknota za tymi co zostali głównie...
Ja mam całą najbliższą rodzinę gdzieś i to daleko rozsiani po świecie. Trudno im tu a mi do nich.
Kapcia a my po chrzcinach zaprosiłam tylko rodziców mojego,rodzeństwo i chrzestnych. Zamówiłam pieczoną świnkę i swojskie ciasto. Zrobiłam sama tylko rosół. Było 10 osób i parę dzieci.Wyszło mnie 300zł za obiad a mięsa zostało na dwa dni jeszcze. Polecam. Teraz u nas szykuje se sylwester bo mamy miejsce by pomieścić znajomych ok 12 dorosłych i 12 dzieci :-)więc znowu tak zamowimy. Zrobimy tylko barszcz do tego i sałatki.peppapig, efcia, moremi, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Tak sobie właśnie pomyślałam, ze jeślk wszystko pójdzie zgodnie z planem to za tydzień o tej porze będe juz w Polsce.
Coraz blizej święta ....
edit: już doczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:02
beates, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ja idę dzisiaj do fryzjera...
włosy sięgają już dalej niż pas, więc trza będzie zrobić cięcie.
15 cm poszloI teraz wlosy myje a nie piore
Z takimi dlugim to klopot
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 10:44
caffe, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry !!!
Pepcia chyba cos jednak na rzeczy wczoraj było bo Maks mi zasnął dopiero koło 23a przewaznie najpóźniej chodzi kolo 8mej .No ale za to spał do przed8mej.Więc nie wiem co lepsze
Świeta hmm Ciesze się ale na sama myśl ile roboty mnie/nas czeka by przygotowac chrzciny jeży mi się włos na głowie.Jeszcze tydzień i mój zjedzie na 2tygodnie.Czekam z utęsknieniem.Widzisz Sabcia Tobie się dłuży kilka dni , a wiesz jak mi kilka tygodni ???
Miłego!
to już się pięknie odliczakapturnica, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Beates to są właśnie te złe strony emigracji
tęsknota za tymi co zostali głównie...
Ja mam całą najbliższą rodzinę gdzieś i to daleko rozsiani po świecie. Trudno im tu a mi do nich.
Kapcia a my po chrzcinach zaprosiłam tylko rodziców mojego,rodzeństwo i chrzestnych. Zamówiłam pieczoną świnkę i swojskie ciasto. Zrobiłam sama tylko rosół. Było 10 osób i parę dzieci.Wyszło mnie 300zł za obiad a mięsa zostało na dwa dni jeszcze. Polecam. Teraz u nas szykuje se sylwester bo mamy miejsce by pomieścić znajomych ok 12 dorosłych i 12 dzieci :-)więc znowu tak zamowimy. Zrobimy tylko barszcz do tego i sałatki.
I chcesz zamówić jeszcze raz??!!peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość