35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAaa Wacia kurde ja lubię jeździć ale tyle? To można czuć się zmęczonym i bez ochoty na myślenie
Ja dziś nie myślę, jutro też nie! Może zacznę w poniedziałek?
Pa idę spać szybko bo nie wiem kiedy młody się obudzi. Pa!
macduska, ComeToMeBaby, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja
szaro buro i ponuro...
i na dodatek trzeba isc sprzatac ( choc pozory zostaly juz stworzone- ktos tracil butelke z mydlem marsylskim ( znaczy plyn o zapachu) i sie 2/3 wylalo- wiec pachnie ladnie, ale troche za intensywnie....
a ja taka nie do zycia....
ComeToMeBaby, efcia, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Gretka, dla mnie zapach marsylskiego mydla to zapach dziecia
Wiec ja mysle, ze to dobra wrozba..
<3<3<3
A mi sie robi niedobrze, jak mysle o nadchodzacych 36.. Za tyle mniej wiecej bedziemy w PL, ale pakowanie (mamy tone jedzeniowych prezentow do PL, zwykle na szczescie pozamawialismy w necie z wysylka do miejsc docelowych), a jeszcze ja tym razem nie ch** matka zamierzam wyprodukowac mlodemu jedzenie na te dni, gdzie bedziemy w przelocie. Maly sloik wyrosnie
gretka, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja je związuje codziennie, więc niepotrzebne mi takie długie. Rozpuszczone mi przeszkadzają.anna maria wrote:musials ? wlosy za pas marzenie
W sumie to mi włosy szybko rosną. 2,5 roku temu miałam takie krótkie, ze je związać nie mogłam, a teraz takie długie, ze szok.
Sabina, ComeToMeBaby, efcia, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
U mnie bedzie zaledwie 25osob...Wiekszosc przyjezdnych , ktorzy zostana na pare dni.Zarcia musze zrobic stanowczo wiecejpeppapig wrote:Beates to są właśnie te złe strony emigracji
tęsknota za tymi co zostali głównie...
Ja mam całą najbliższą rodzinę gdzieś i to daleko rozsiani po świecie. Trudno im tu a mi do nich.
Kapcia a my po chrzcinach zaprosiłam tylko rodziców mojego,rodzeństwo i chrzestnych. Zamówiłam pieczoną świnkę i swojskie ciasto. Zrobiłam sama tylko rosół. Było 10 osób i parę dzieci.Wyszło mnie 300zł za obiad a mięsa zostało na dwa dni jeszcze. Polecam. Teraz u nas szykuje se sylwester bo mamy miejsce by pomieścić znajomych ok 12 dorosłych i 12 dzieci :-)więc znowu tak zamowimy. Zrobimy tylko barszcz do tego i sałatki.
peppapig, efcia, moremi, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

-
a skąd przybywasz?beates wrote:Tak sobie właśnie pomyślałam, ze jeślk wszystko pójdzie zgodnie z planem to za tydzień o tej porze będe juz w Polsce.
Coraz blizej święta ....
edit: już doczytałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 11:02
beates, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ja byłam wczoraj i tez ciach byłcaffe wrote:ja idę dzisiaj do fryzjera...
włosy sięgają już dalej niż pas, więc trza będzie zrobić cięcie.
15 cm poszlo
I teraz wlosy myje a nie piore 
Z takimi dlugim to klopot
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 10:44
caffe, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ooooo widzisz- tylko tydzień!kapturnica wrote:Dzien bry !!!
Pepcia chyba cos jednak na rzeczy wczoraj było bo Maks mi zasnął dopiero koło 23
a przewaznie najpóźniej chodzi kolo 8mej .No ale za to spał do przed8mej.Więc nie wiem co lepsze 
Świeta hmm Ciesze się ale na sama myśl ile roboty mnie/nas czeka by przygotowac chrzciny jeży mi się włos na głowie.Jeszcze tydzień i mój zjedzie na 2tygodnie.Czekam z utęsknieniem.Widzisz Sabcia Tobie się dłuży kilka dni , a wiesz jak mi kilka tygodni ???
Miłego!

to już się pięknie odlicza
kapturnica, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Peppa... zamówiłaś... pieczoną świnkę??!!peppapig wrote:Beates to są właśnie te złe strony emigracji
tęsknota za tymi co zostali głównie...
Ja mam całą najbliższą rodzinę gdzieś i to daleko rozsiani po świecie. Trudno im tu a mi do nich.
Kapcia a my po chrzcinach zaprosiłam tylko rodziców mojego,rodzeństwo i chrzestnych. Zamówiłam pieczoną świnkę i swojskie ciasto. Zrobiłam sama tylko rosół. Było 10 osób i parę dzieci.Wyszło mnie 300zł za obiad a mięsa zostało na dwa dni jeszcze. Polecam. Teraz u nas szykuje se sylwester bo mamy miejsce by pomieścić znajomych ok 12 dorosłych i 12 dzieci :-)więc znowu tak zamowimy. Zrobimy tylko barszcz do tego i sałatki.
I chcesz zamówić jeszcze raz??!!
peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość