35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Pierniki na święta. Teraz będą ciasteczka orzechowe. I karpatkę zrobię.
dorbie, efcia, Aasiula, malgos741, moremi, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No co
Chetnie upiekl dzisiaj dobre ciasteczka:)
Małgoś, miałaś stłuczkę? Jak to?efcia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Kisiel wrote:Ja się grzecznie pytam gdzie moje streszczenie
Nie mam siły wszystkiego nadrobić , a jednak chciałabym wiedzieć co się działo
Chyba że już postawiły wszystkie na mnie krzyżyk bo się nie odzywalam
Kisia, bo wszystko jest po staremu. Te, co sie staraja sie staraja, te, co kolysay, kolysza (plus trzy nowe kolyszace), kilka ciaz no i kupa, gotowanie, sprzatanie...
Kiedy wracasz?efcia, moremi, BISCA, peppapig, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:o karpatke bym sama wszamala.Pewnie jak moj zjedzie to moze uda mi sie zrobic kremowki.Moze ma 2godzinki podrzuce malego do mamy to i placki o wegiersku zrobie.
Kapta lofciam
za tego placka po węgiersku, nie mialam pomysłu na obiaddorbie, Aasiula, moremi, Mega, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:o karpatke bym sama wszamala.Pewnie jak moj zjedzie to moze uda mi sie zrobic kremowki.Moze ma 2godzinki podrzuce malego do mamy to i placki o wegiersku zrobie.
efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:No co
Chetnie upiekl dzisiaj dobre ciasteczka:)miały, bo zostało pare dosłownie
Ja za tydzień z córka bede piekła pierniczki, uwielbiam taka wspólna robotę, ja pieke, ona dekoruje, ile śmiechu przy tym jest
dorbie, efcia, moremi, Aasiula, macduska, BISCA, beates, peppapig, Kisiel, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ciasteczka orzechowe mniammmmm
Jak je robisz?
Ale ponoc dobreAasiula, dorbie, macduska, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMega wrote:U mnie teściowa uciekła dzisiaj maślane, podobno miały byc na święta
miały, bo zostało pare dosłownie
Ja za tydzień z córka bede piekła pierniczki, uwielbiam taka wspólna robotę, ja pieke, ona dekoruje, ile śmiechu przy tym jest
A jak ja pomyślę o pierniczkach, to mi się odechciewa. W ogóle nie chce mi się świąt przygotowywać. Chociaż może tak kameralnie zrobimy sobie wyjątkowe potrawy.
Fajne ryby sa w tej nowej ksiązce z Lidlamoremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:U mnie rewolucji meblowej ciąg dalszy. Wnoszenia kanapy dla Pierworodnego, wynoszenie łóżka, wynoszenie starej lodowki, stolik kawowy leży do złożenia na środku salonu i jeszcze trochę poleży bo trzeba wymienić jakieś tam elementy, dwa prania zrobione, obiad, umyte cztery okna... itd. Może coś jeszcze upiekę.
To się nazywa dzień wolnymacduska, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Czesc,
Mój młody juz nie spi tak fajnie jak jeszcze pare dni temudzisiejsza nocka była kiepska. W dzien tez niezdecydowany czy lepiej spać czy jednak na ręce
mam nadzieje ze to przejściowe
Szoku dzis doznałam ze juz 12 grudnia...
Ach, w tv znowu świąteczna reklama Allegro, ciagle przy niej ryczehormony
Kapta, sprawdzałas sobie cukry po porodzie? Bo ja dzis na czczo i nie wyszło dobrze ale moze to jeszcze za wcześnieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2015, 20:53
moremi, beates, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeates wrote:To się nazywa dzień wolny
Szczerze? Marzyłam o takim dniu od tygodnia. Czuję się ekstra zrelaksowana. Na tyle ile mogę zważywszy na problem z Młodym. Jeszcze mam górę ciuchów do złożenia.moremi, Mega, beates, dorbie, ivf-ivf, efcia, Kisiel lubią tę wiadomość