35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Jeśli mam dom, spory kawałek ziemi, lasu i parę nieruchomości to jestem bogata? Jeśli tak to też się zgłaszam!
Chyba, ze te nieruchomosci, jakies mieszkanko w Warszawie, willa w Konstancinie, domek w Juracie. To przejdzie.ivf-ivf, Mega, macduska, Bozia3, krycha.stara, iwcia77, dorbie, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Kisiel wrote:Dzięki za streszczenia
Tak sobie siedzę i czytam dzisiejszy dzień i nie wiem o co tu biega i co się dzieje
a nic szczególnego, kolejne odcinki "Lessie wróć"
a teraz jeszcze "Dynastię" włącylimegan8, Mega, Dziobak, moremi, krycha.stara, iwcia77, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale czekaj czekaj. Dom jest na spole z rodzicami? To sie niestety nie liczy.
Chyba, ze te nieruchomosci, jakies mieszkanko w Warszawie, willa w Konstancinie, domek w Juracie. To przejdzie.
Ty wiesz ile ha ziemi kosztuje? A las... Konstancin się chowa
Dziobak, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ale czekaj czekaj. Dom jest na spole z rodzicami? To sie niestety nie liczy.
Chyba, ze te nieruchomosci, jakies mieszkanko w Warszawie, willa w Konstancinie, domek w Juracie. To przejdzie.anna maria, Mega, ivf-ivf, Dziobak, moremi, Sabina, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny