35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My juz z godzinę w Polsce, mój mały podróżnik jak zwykle przegrzeczny.
Dziś mi się bardzo przydał podgrzewacz samochodowy-zatrzymaliśmy się na stacji w DE, tam w resto krzesełka dla dzieci owszem, ale mikrofalówki niet. Zapytalam się pani, a ona mi na to, że mi w kuchni podgrzeja! W Burger kingu! Pff, to ja wolę sama! A podgrzewaczu 5 minut i gotowe.kapturnica, ivf-ivf, malgos741, macduska, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Mega, Magdala, pierwiastka, moremi, dorbie, beates, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kometa super wynik
trzymam dalej kciuki..
Mimbla głowa do góry .. będzie dobrze
ps a ja dziś dostałam mandat i 6 pkt karnych... jednak wczoraj nie miałam pierwszeństwa.. poj..ane rondo.. super prezent na święta.. dobre w tym że to że mam małą szkodę.. do wymiany kierunek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 16:36
kapturnica, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, efcia, Mega, moremi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kometa, perspektywy piękne. Transfery w wigilię mam nadzieję robią? To będziesz w CIAZY na wigilię!
Mimbla, nie da rady se załatwić jakiegoś małego lenistwa? Ty chyba swój szef jesteś, nie?kapturnica, macduska, iwcia77, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Kometa super wynik
trzymam dalej kciuki..
ps a ja dziś dostałam mandat i 6 pkt karnych... jednak wczoraj nie miałam pierwszeństwa.. poj..ane rondo.. super prezent na święta.. dobre w tym że to że mam małą szkodę.. do wymiany kierunek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 16:38
malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Kometa super wynik
trzymam dalej kciuki..
ps a ja dziś dostałam mandat i 6 pkt karnych... jednak wczoraj nie miałam pierwszeństwa.. poj..ane rondo.. super prezent na święta.. dobre w tym że to że mam małą szkodę.. do wymiany kierunek..iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ojej, Malgos, to za tą stluczke? Tak po fakcie Ci mandat dali?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
kapturnica wrote:ale wczoraj nie wzywalas policji przeciez/Wiec skad mandat ?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Wczoraj byłam pewna że to tego gościa wina i nie wzywałam policji bo chciał się dogadać... zaczął rozkminiać i chciał się dowiedzieć kto ma pierwszeństwo na rondzie i tak go przycisnęli że musiał podać dane i się zaczęło.. później mnie przepraszał..
efcia lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kometa, perspektywy piękne. Transfery w wigilię mam nadzieję robią? To będziesz w CIAZY na wigilię!
Mimbla, nie da rady se załatwić jakiegoś małego lenistwa? Ty chyba swój szef jesteś, nie?
Kochany Paszczaku,
właśnie dlatego że jestem swój szef, to póki co, nie mogę za bardzo się lenić.
Nie ma mnie kto zastąpić - zwłaszcza teraz, pod sam koniec roku.
Moi klienci często się budzą na 5 minut przed Sylwestrem, że zostało im trochę pieniążków do wydania, a muszą je wydać do końca grudnia. No więc zapieprzam ile wlezie...
Moim i męża priorytetem jest budowa domu w najbliższe 2 lata i urodzenie dziecka, nie biorąc przy tym żadnego kredytu. W związku z tym - dopóki budowa nie ruszy i dziecko nie wyjdzie z mojego łona, na pewno nie zatrudnię żadnego pracownika na etat... Do biednych nie należymy, ale tak już być musi. Tak sobie postanowiliśmy.
O urlopie pomyślę jak moi klienci zaczną korzystać z "ferii"..."świąt" i inszych takich przywilejów. Wtedy będę mieć luz..Styczeń - marzec, coś w ten deseń. Nie mogę się doczekać.malgos741, ComeToMeBaby, pierwiastka, moremi, *aga*, Sabina, BISCA, dorbie, beates, anna maria, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Mialam owulacje!
Wiem, ze mialam (no wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja), ale system dzis powierdzil. No i git.
Dobry dzień
Magdala super....czyli cykl mamy mega podobny...mi ovu nie wyznaczyło jeszcze...ale takiego bólu jajnika dotąd nie było
Przyznam się że tworzenie dziecka jest mega wciągająceWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 18:25
kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Cześć dziewczyny!
Własnie wróciliśmy z Zakopca - było świetnie, nachodziliśmy się baaaardzo, Morskie Oko zimą piękne i tylko tam zawitała zima - mróz i śnieg. Pojedliśmy góralskiego jedzenia jak niedźwiedzie przed zimowym letargiemno i wybyczyliśmy się. Słowem: odpoczęłam! i szlag mnie trafia, że jutro do roboty
Nie nadrobię tego co nadziubdziałyście na forumie, więc wdzięcznością zapałam do tych, które mi zrobią mały skrót wydarzeń z ostatnich dniWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 18:35
Mimbla, SolarPolar, Mega, Sabina, Dziobak, pierwiastka, BISCA, moremi, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, Magdala, macduska, beates, Magda*, Aasiula, anna maria, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Paszczu te Twoje maslaki super
Pytanie jak grube kroimy żeby ładne były
Bo teraz tak w kit robiłam byleby zobaczyć czy wyjdą
Mąż pożarłprawie wszystkie
moremi, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, paszczakin lubią tę wiadomość