35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Mąż wymęczony. Wstaliśmy o 6 i w drogę. Przystanek w Mac 'u, przystanek w klinice (łącznie ze 30minut) i w drogę do domu. Zajechaliśmy koło 20stej i od razu zapoznanie z nowym zastrzykiem. Teraz dziabam się rano i wieczorem.
W drodze do padało, padało, potem mniej, na koniec słońce. W drodze powrotnej mżawka. W obie strony po kilka wypadków - śliska nawierzchnia. No, ale jakoś daliśmy (mężu mój dał) radę. Ja jestem świetnym pasażerem
ComeToMeBaby, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kometa, powodzonka
Wszystkim dziękuję. No tak sobie jeszcze marzę, aby nie mieć hiperki, skoro "tak ładnie rosną ", bo wtedy transfer byłby odroczony. Na razie oficjalnie lekarz wybiegł w przyszłość do planowanego terminu punkcji. A potem okaże się co dalej. Aaa, no i dziś już endometrium miało 8mm z czego lekarz też zadowolony.anna maria, Aasiula, iwcia77, Sabina, paszczakin, malgos741, Mega, moremi, pierwiastka, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześc dziewczyny. Czy wśród was są po 40, którym sie udalo i czy mialyście oznaczane FSH ew. AMH wcześniej. Ja mam FSH 14 i myślę, że powinnam skończy już z tymi marzeniami, ale ten cień nadziei gdzieś wciąż się wmyka. Napiszcie proszę o swoich doświadczeniach.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześc dziewczyny. Czy wśród was są po 40, którym sie udalo i czy mialyście oznaczane FSH ew. AMH wcześniej. Ja mam FSH 14 i myślę, że powinnam skończy już z tymi marzeniami, ale ten cień nadziei gdzieś wciąż się wmyka. Napiszcie proszę o swoich doświadczeniach i wynikach.
-
nick nieaktualnyKometa ,pozytywne fluidy lecą
Dorbie,jaki swiateczny ,sliczny Adas
Jula 43 ,ja po 40 ,udalo się ale jeszcze przed badaniami,więc nie jestem swiadoma jak funkcjonuje mój układ hormonalnyiwcia77, malgos741, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, dorbie lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Paszczu te Twoje maslaki super
Pytanie jak grube kroimy żeby ładne były
Bo teraz tak w kit robiłam byleby zobaczyć czy wyjdą
Mąż pożarłprawie wszystkie
Reni, une są takie dobre, że żaden kształt im nie szkodzi. Ja kroje tak na pół centymetra..iwcia77, moremi, Mega, Reni, gretka lubią tę wiadomość
-
Posta mi zezarlo. Będzie skrot:
Z białek gwiazdki, zawsze te 2 rodzaje ciastek razem robię.
Moremi, gwiazdki trzeba podsypywac orzechami, walkowac przez folie przezroczysta najlepiej na macie silikonowej.
My dojechaliśmy koło 8, zanim wszystko pownosilismy i poskladalismy, to młodego o 22 kladlam. Wydarl się na tesciowa hihi , a niby to dziecko nie płaczeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 23:54
malgos741, anna maria, kapturnica, moremi, Mega, pierwiastka, Sabina, ComeToMeBaby, Simba, gretka, dorbie lubią tę wiadomość
-
jula43 wrote:Cześc dziewczyny. Czy wśród was są po 40, którym sie udalo i czy mialyście oznaczane FSH ew. AMH wcześniej. Ja mam FSH 14 i myślę, że powinnam skończy już z tymi marzeniami, ale ten cień nadziei gdzieś wciąż się wmyka. Napiszcie proszę o swoich doświadczeniach.
moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Dzien dobery! Kurcze robicie smaka tymi ciastkami ale ni chVja przy mlodym sama nie ogarne.
Dzis konczy Maks 3 miesiace podobno teraz ma byc z gorki ( Paszczulek)
Dorbie malutki ten Twoj swiateczny słodziakWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 07:43
Mega, moremi, pierwiastka, Jastra, Sabina, Aasiula, anna maria, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla, beates, BISCA, iwcia77, efcia, megan8, dorbie, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Posta mi zezarlo. Będzie skrot:
Z białek gwiazdki, zawsze te 2 rodzaje ciastek razem robię.
Moremi, gwiazdki trzeba podsypywac orzechami, walkowac przez folie przezroczysta najlepiej na macie silikonowej.
My dojechaliśmy koło 8, zanim wszystko pownosilismy i poskladalismy, to młodego o 22 kladlam. Wydarl się na tesciowa hihi , a niby to dziecko nie płacze
Następnym razem chyba te kokosanki zrobię
Bry
Nam też się udało wczoraj spotkanie.Mega, Jastra, Sabina, anna maria, Magda*, Bozia3, paszczakin, gretka, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry...poniedziałek....
Miałam robić dzisiaj pasztet, ale teściowa ma wolne i siedzi w domu, wiec bede piekła jutro. Wole sama i bez jej "złotych porad", bo tylko sie nawkurzam, a niepotrzebne mi to. Zreszta musze połazić za przyprawa do pasztetu, bo oczywiście nigdzie nie ma.
Wczoraj byliśmy w centrum handlowym w mieście obok, bo córka umówiła sie z koleżanka, odwiedziliśmy Auchana i z zakupów świątecznych pozostały mi do kupienia tylko karpie, brawo ja
A dzisiaj jedziemy odebrać z paczkomaty prezent dla Młodej pod choinkę, zamówiłam wcześniej, bo myślałam, ze przed świetami bedą opoźnienia, a tu wszystko poszło szybko i sprawnie, paczka już była do odbioru w sobotęmoremi, pierwiastka, Jastra, Sabina, Aasiula, anna maria, malgos741, ComeToMeBaby, beates, Simba, iwcia77, efcia, megan8, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien dobery! Kurcze robicie smaka tymi ciastkami ale ni chVja przy mlodym sama nie ogarne.
Dzis konczy Maks 3 miesiace podobno teraz ma byc z gorki ( Paszczulek)
Dorbie malutki ten Twoj swiateczny słodziakproste są.
Mega, anna maria, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja już w pracy, Młoda w przedszkolu. Wczoraj zamiast spac do polnocy kartki swiateczne wypisywalamuwielbiam
A dziś za skarby nie mogłam spod kołdry wyjść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 08:13
Mega, Jastra, Aasiula, anna maria, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, BISCA, Simba, iwcia77, efcia, gosia7122, gosia7122 lubią tę wiadomość