35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Bez przesady i poza tym na biedna nie trafilo a rzeczy są tam b,dobrej jakosci.
Ja wierna jestem hm, ich jakość jest naprawdę dobra ( przynajmniej w skandynawskich sklepach ) i cena jest ok. Ja z mothercare miałam kilka ciążowych bluzek, a Adaś bodziaki i pizamki. Moje ciuchy - super jakość, Adasiowe - szmaty po kilku pranich. A w Londonie kupione, więc ordzinal!
dorbie, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Iwo słodziak mały a minke ma "ciesz-sie-matka-że-mi-się-gadać-nie-chce"
męzowi też pokazałam, niech wie jakie kanony piękna obowiązują
Kapta, Pepa rosną wam dzieciaki jak na drożdzach! super chłopakiMega, Sabina, iwcia77, BISCA, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
to macie z dzisiaj
jeszcze nie obrobione
Ciach, ciach, ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 23:29
pierwiastka, ivf-ivf, Kisiel, dorbie, ania.g, anna maria, Sabina, kapturnica, gretka, macduska, malgos741, Magda*, ComeToMeBaby, iwcia77, Niuta, paszczakin, Magdala, BISCA, Dziobak, Mimbla, caffe, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySabina wrote:Nie widziałam Dorbie z familia buuuuuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:45
pierwiastka, moremi, ania.g, Kisiel, Sabina, malgos741, Magda*, iwcia77, ComeToMeBaby, Niuta, Magdala, BISCA, Mimbla, efcia, Simba, megan8, Reni, Mega, sandra80, Bozia3, Natka_79, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorbie dziękuję
macie śliczna rodzinę Chłopaki bardzo przystojny. A pierworodny rzeczywiście skóra zdarta z Ciebie
Ps. Moja córka zobaczyła Wasze zdjęcie i mówi, jaka ładna rodzinama dziecko rację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 21:35
dorbie, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Morka cudny jest
śliczny babel, wydaje sie taki duzy, a przeciez jeszcze noworodek
szok!
ciuchy na 62 już są na styk, a waży jakieś 5 kg. położna ma do końca tygodnia przyjść i go zważyć, to zobaczymy.
Dorbie, rodzinka superSabina, dorbie, kapturnica, ivf-ivf, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:bo jest duży
ciuchy na 62 już są na styk, a waży jakieś 5 kg. położna ma do końca tygodnia przyjść i go zważyć, to zobaczymy.
Dorbie, rodzinka superkapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny