35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To prawda, zapomnialm, że jestem krezusem!SolarPolar wrote:Bez przesady i poza tym na biedna nie trafilo a rzeczy są tam b,dobrej jakosci.
Ja wierna jestem hm, ich jakość jest naprawdę dobra ( przynajmniej w skandynawskich sklepach ) i cena jest ok. Ja z mothercare miałam kilka ciążowych bluzek, a Adaś bodziaki i pizamki. Moje ciuchy - super jakość, Adasiowe - szmaty po kilku pranich. A w Londonie kupione, więc ordzinal!
nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Iwo słodziak mały a minke ma "ciesz-sie-matka-że-mi-się-gadać-nie-chce"

męzowi też pokazałam, niech wie jakie kanony piękna obowiązują
Kapta, Pepa rosną wam dzieciaki jak na drożdzach! super chłopaki
Mega, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
nick nieaktualny
-
to macie z dzisiaj

jeszcze nie obrobione
Ciach, ciach, ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 23:29
pierwiastka, ivf-ivf, Kisiel, nick nieaktualny, ania.g, anna maria, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, Niuta, paszczakin, Magdala, BISCA, Dziobak, Mimbla, caffe, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySpecialnie dla wieczornej widowniSabina wrote:Nie widziałam Dorbie z familia buuuuuu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 15:45
pierwiastka, moremi, ania.g, Kisiel, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, ComeToMeBaby, Niuta, Magdala, BISCA, Mimbla, efcia, Simba, megan8, Reni, Mega, sandra80, Bozia3, Natka_79, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorbie dziękuję
macie śliczna rodzinę Chłopaki bardzo przystojny. A pierworodny rzeczywiście skóra zdarta z Ciebie 
Ps. Moja córka zobaczyła Wasze zdjęcie i mówi, jaka ładna rodzina
ma dziecko rację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 21:35
nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
bo jest dużySabina wrote:Morka cudny jest
śliczny babel, wydaje sie taki duzy, a przeciez jeszcze noworodek
szok!
ciuchy na 62 już są na styk, a waży jakieś 5 kg. położna ma do końca tygodnia przyjść i go zważyć, to zobaczymy.
Dorbie, rodzinka super
nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, ivf-ivf, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyZapatrzylas się z moją, ze tak pedzicie? Milena do dziś jest powyżej 97 centylamoremi wrote:bo jest duży
ciuchy na 62 już są na styk, a waży jakieś 5 kg. położna ma do końca tygodnia przyjść i go zważyć, to zobaczymy.
Dorbie, rodzinka super
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny