35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Witam ostatnio slodki dołek:-)
Iwo - sliczny klusek - lubie!
Twixy "Stare" widzialam ale te nowych Rolexow nigdy - Simbo popraw sie bo ilez moge zachwycac sie niemowlakami.
Dorbi - musisz zmienic kanape na wieksza:-) Najstarszy syn cala mala, sredni - tata, Adasko - nie wiem, ale sliczny.
Morek - jak Twoj Ignas? Moze szybka prezentacja?SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Hi, hi, mamy jeszcze kanapę trójkę, fotel i podnóżek. Obicia do wymiany, bo to Ikeowy Ektorp jest, bawełniane obicia wytrzymują kilka lat tylko, mimo prania
dorbie, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Mimbla, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Hi, hi, mamy jeszcze kanapę trójkę, fotel i podnóżek. Obicia do wymiany, bo to Ikeowy Ektorp jest, bawełniane obicia wytrzymują kilka lat tylko, mimo prania
Waszej fotki nie widzialam -
dorbie wrote:Same szare, granatowe, czarne i w paski marynarskie, chyba mam dośc tych kolorów
bry wieczoremdorbie, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Eeeej i Dorbie tez przegapiłam.
Misiek, robilam dzisiaj mlodemu sesję, ale jak go w Mikołaja przebrałam, to zasnąłMega, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, SolarPolar, macduska, malgos741, BISCA, Simba, efcia, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wieczór bry
Choinki nam się już skończyły
Jupi
Dziś krócej pracowaliśmy ale żeby nie było za wesoło od jutra dalej maraton
Teraz robie stroiki
O coś takiego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e29c1b1ff2f5.jpg
anna maria, pierwiastka, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, SolarPolar, beates, Dziobak, Mega, Mimbla, gretka, macduska, ania.g, dorbie, malgos741, BISCA, caffe, Simba, sandra80, Bozia3, efcia, Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
O kisiel jestes a juz sie balam ze cie choinka jakas przydusilaKisiel wrote:Wieczór bry
Choinki nam się już skończyły
Jupi
Dziś krócej pracowaliśmy ale żeby nie było za wesoło od jutra dalej maraton
Teraz robie stroiki
O coś takiego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e29c1b1ff2f5.jpgKisiel, ComeToMeBaby, Mega, ania.g, Sabina, efcia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nadrobiłam z grubsza ale żadne zdjęcia mi się nie wyświetliły, musi być jakiś chochlik
u nas ostatnie 5 dni roboczych i wszyscy dostają kociokwiku więc jak nigdy odliczam do poniedziałku
piernik upiekłam ale przełożę jutro dopiero i niech dojrzewa dalej, nalewke zlałam ale taka franca mocna wyszła że nawet chuop zawyrokował żeby rozcieńczyć bo za szybko pod stołem skoczymyale reszta w powijakach: lampki w pudełku, bombki potłukłam więc na zasłonach nie mam co przypiąć, prezentu mąż nie schował więc już też widziałam, lypa jednym słowem
jedyne co mam świąteczne to choinkę naklejoną na szybie
nie zmienia to faktu że kciuki i kegla zaciskam nieustająco acz niezmiennie i wspieram wszelkie starania, zdrowienia, wizyty, punkcje, transfery, kłucia i ogarnianie domów, dzieciów i chuopów
ja odliczam 3-4 cykle z progesteronem z kontrolą u gina po 2gim cyklu a potem klinika, no chyba że wcześniej jakiś chleb z tej mąki wyjdzie
to chyba wszystko, dzienkuje za uwagęComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Mega, anna maria, gretka, macduska, Sabina, iwcia77, Simba, Bozia3, efcia, gosia7122 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
dorbie wrote:Hej!
Czy gdzieś można kupić bluzki do karmienia w takim fasonie jak w HM? Tylko żeby kolory były inne?
kupowałam wszystko na allegro, tylko się potem okazało, że większość materiałów było bardzo podłej jakości (ale nie wszystkie).iwcia77 lubi tę wiadomość