35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySory dziewczyny nie wyrabiam.. Kajtek szaleje,prawie nie spał dziś. Macha nogami,gada i je
Ja nie znalazłam dowodu rejestracyjnego a zepsułam kartę sim do telefonu...zaraz se w łeb szczele.!.!.!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 16:41
kapturnica, ivf-ivf, Sabina, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże jutro będzie spokojniej u mnie i znajdę czas na nadrobienia. Dobrego wieczora
PS teraz współczuję Kapta Ci,czekam tylko jak chłop z pracy wróci i weźmie młodego na godzinę choć a ja odpoczne. Szacun kobietoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 16:48
kapturnica, Mega, Sabina, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Może jutro będzie spokojniej u mnie i znajdę czas na nadrobienia. Dobrego wieczora
PS teraz współczuję Kapta Ci,czekam tylko jak chłop z pracy wróci i weźmie młodego na godzinę choć a ja odpoczne. Szacun kobietoPoznam ten smak
peppapig, Mega, Elfik, ivf-ivf, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A to i ja pytanie swiateczne zapodam. Do tych, co nie mieszkaja z rodzicami ani z tesciami. Jak to robicie z wigilia? U Was, u jednych, u drugich czy jak? Slyszalam, ze niektorzy jeden rok jada do rodzicow, a drugi do tesciow... Jak to pogodzic?
My tak. Na zmiane, bo dwa konce Polski.moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Pytanie mam: chce kupic twixom jakies pluszaki przytulaki. Najlepiej misia i krolika, albo psa. Jakies marki? Cos polecacie? Cos? Ktos? Gdzies? Mietkie majo byc
The White Company. Little white company.moremi lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Pytanie mam: chce kupic twixom jakies pluszaki przytulaki. Najlepiej misia i krolika, albo psa. Jakies marki? Cos polecacie? Cos? Ktos? Gdzies? Mietkie majo byc
Ja jestem zakochana w tej marce.
http://www.doudouetcompagnie.com/
moremi lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kurcze, ja juz myślałam, że o modlitwę poprosisz
a to tera niepoprawne politycznie
ja się mogę modlić jak co
Hahaha. To mnie sie podobalo.
A co by bylo gdyby?
By iwcia forum nawrocilaBISCA, moremi, ivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.