35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBry, fajne Wasze malce.
Co nie zmienia faktu, że najładniejsze sa moje dzieci. Wiadomo.
Nawet sowa twierdzi, że jej najpiękniejsze.
Mój mąż dostanie na gwiazdkę nowe zęby. Oryginalnie prawda?iwcia77, Simba, moremi, Magda*, anna maria, ivf-ivf, Sabina, Elfik, ania.g, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, dorbie, gretka, malgos741, sandra80, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Witam, zalapalam sie na foty - juppi!
Prezes wszystkich Elfow wyglada jak kupidyn..tylko mu loczkow i strzaly brak:D swietny jest- na wypasie..chyba ma mamusine rysy
Rolexy jak zwykle gwiazdorskie- Simba pokaz fotke Mikolajowa -plissss !!! chcialaby jeszcze luknac na nich
u nas jest trendy pluszak marki Trudi...nie wiem tylko dlaczego...a drogi jakby byl ze zlota i diamentow
ivf-ivf, Elfik, kapturnica, ania.g, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Wal!
...oczywiscie zrozumiem jezeli to zbyt intymna prosba
ivf-ivf, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, dorbie, Mimbla, malgos741, Bozia3, krycha.stara, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nobo chcialabym dostac od was pocztowki z tymi waszymi Mikolajkami...one sa takie zajeviste- wszystkie!!!..dla Ivo
Kurcze, ja juz myślałam, że o modlitwę poprosisza to tera niepoprawne politycznie
ja się mogę modlić jak co
iwcia77, Mega, moremi, Magdala, dorbie, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:nobo chcialabym dostac od was pocztowki z tymi waszymi Mikolajkami...one sa takie zajeviste- wszystkie!!!..dla Ivo
A to nie do mnie. Moi juz poza tematem.Mega, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Iwcia, ale fajny pomysł
i nich Ci Wacia wysle fote starszego syna, tylko tak zeby Alojz nie widział..
A ja chciałabym powiedzieć,że forum fajne jest!
Kiedy zachorowałam skontaktowałam się z Dorbie, która zemdlawszy na widok zdjęcia mojego pryszcza, które jej wysłałam, następnie zdiagnozowała u mnie grypę bostońską zamiast spodziewanego przez mnie trądu..
Dorbie, jeszcze raz dziękuję!
Ja do lekarza mam zawsze przez lasy, morza i pod górkę, więc naprawdę bardzo mi pomogłaśiwcia77, Sabina, anna maria, kapturnica, Mega, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, dorbie, Mimbla, SolarPolar, Dziobak, gretka, Alis, malgos741, sandra80, megan8, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Iwcia, ale fajny pomysł
i nich Ci Wacia wysle fote starszego syna, tylko tak zeby Alojz nie widział..
A ja chciałabym powiedzieć,że forum fajne jest!
Kiedy zachorowałam skontaktowałam się z Dorbie, która zemdlawszy na widok zdjęcia mojego pryszcza, które jej wysłałam, następnie zdiagnozowała u mnie grypę bostońską zamiast spodziewanego przez mnie trądu..
Dorbie, jeszcze raz dziękuję!
Ja do lekarza mam zawsze przez lasy, morza i pod górkę, więc naprawdę bardzo mi pomogłaś
ale juz jestes wyleczona? bo jak nie to zdrowia Ci zycze
no to adres wieczorem wysle ci na priva - ten do gdanska- dzieki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 16:22
dorbie lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
Prezes wszystkich Elfow wyglada jak kupidyn..tylko mu loczkow i strzaly brak:D swietny jest- na wypasie..chyba ma mamusine rysy
a ja uważam, ze oba dziecia do małża podobni
oto ja nieprzytyta ciążowo
oraz moja rodzinka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 17:05
Sabina, kapturnica, anna maria, ivf-ivf, peppapig, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ciasteczkowego potwora?
Mi sie wydaje ,ze on do Ciebie jest kochana bardzo podobny(i nie nie mówie o wadzę i faldach !!)
Elfik, ivf-ivf, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny