35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Ja prdl, ale bym się wkur§*%+§&iła. Dochodziłabym skąd to i jeśli z punktu napraw zrobiłabym im jesień średniowiecza. Keylogger zbiera dane z klawiatury, print screeny i zgrywa je w czasie. Jeśli w tym czasie logowaliscie się do poczty, do konta bankowego itd - lepiej natychmiast pozmieniajcie hasła.
Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ooooo sto razy bym wolala! I jeszcze z ogorkiem kiszonym!
Moze sie dzisiaj wbijemy na pasztet do Megi?krycha.stara, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Czekaj, czekaj. Ona pierwszy raz robi. Najpierw niech da teściowej , jak przeżyje to się wbijemy
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Jeszcze zaszaleje i buty zmienie. Czekajta, zara bede...
Krycha pozycz lapcie. Cudne sa. Wiesz jak nogi bola caly dzien w tych baletkach..kolejny dzien..
Ale stroj na Nowy rok mam. Na ovu oczywiscie.
Dobry. Latam. Rozrywam malego.krycha.stara, BISCA, Mega, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
krycha.stara wrote:Przewiaz sie wstazka, dorzuc kolorowego papieru i poloz sie pod choinka. Ja tak robie co roku i co roku to samo zaskoczenie
Wyjdz z glowy mojego chlopa!
Jak nie bedzie TEGO zegarka mam to zrobic!krycha.stara, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnySimba wrote:Pytanie mam: chce kupic twixom jakies pluszaki przytulaki. Najlepiej misia i krolika, albo psa. Jakies marki? Cos polecacie? Cos? Ktos? Gdzies? Mietkie majo byc
Igor od 6 miesiąca życia ma pieska z Ikei, mięciuteńki, naprawdę fajna przytulanka. Śpi z nim do dziś, choć piesek po tylu praniach wygląda jak miś Jasia FasoliTak wyglądał:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00132798/
Simba, Mega, Mimbla, iwcia77, Elfik, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Pytanie mam: chce kupic twixom jakies pluszaki przytulaki. Najlepiej misia i krolika, albo psa. Jakies marki? Cos polecacie? Cos? Ktos? Gdzies? Mietkie majo byc
Bardzo ladne I akcja fajna
Moge Ci kupic i wyslac
Zobacz w necie
Na allegro tez saSimba, Mega, dorbie, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Igor od 6 miesiąca życia ma pieska z Ikei, mięciuteńki, naprawdę fajna przytulanka. Śpi z nim do dziś, choć piesek po tylu praniach wygląda jak miś Jasia Fasoli
Tak wyglądał:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00132798/krycha.stara, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Pytanie mam: chce kupic twixom jakies pluszaki przytulaki. Najlepiej misia i krolika, albo psa. Jakies marki? Cos polecacie? Cos? Ktos? Gdzies? Mietkie majo byc
W Biedronce są też śliczneSimba, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:"Kup Misia " w Rossmanie sa
Bardzo ladne I akcja fajna
Moge Ci kupic i wyslac
Zobacz w necie
Na allegro tez saDzieki kochana - poprosze mame zeby kupila, bo ona z kolei glowi sie co im kupic na pierwsze urodziny
Mega, iwcia77, Elfik, dorbie lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Przewiaz sie wstazka, dorzuc kolorowego papieru i poloz sie pod choinka. Ja tak robie co roku i co roku to samo zaskoczenie
krycha.stara, Bozia3, moremi, iwcia77, Elfik, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A to i ja pytanie swiateczne zapodam. Do tych, co nie mieszkaja z rodzicami ani z tesciami. Jak to robicie z wigilia? U Was, u jednych, u drugich czy jak? Slyszalam, ze niektorzy jeden rok jada do rodzicow, a drugi do tesciow... Jak to pogodzic?
My jemy 2. Najpierw u moich rodziców , a potem u teściówiwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:A to i ja pytanie swiateczne zapodam. Do tych, co nie mieszkaja z rodzicami ani z tesciami. Jak to robicie z wigilia? U Was, u jednych, u drugich czy jak? Slyszalam, ze niektorzy jeden rok jada do rodzicow, a drugi do tesciow... Jak to pogodzic?
Nie ma wyjścia. Jeśli nie da się zrobić razem (rodzice i teściowie), to u mnie jest na zmianę, raz u jednych raz u drugich.
W pierwszym roku pamiętam chcieliśmy żeby nikt nie był pokrzywdzony, więc trochę u jednych, trochę u drugich siedzieliśmy. Maaaammmmo, co za gonitwa - nigdy w życiu więcej!moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość