X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • satori Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:27

ania.g, Jastra, Mega, macduska, malgos741, BISCA, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, beates, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja chyba w piątek wezmę urlop, bo jakoś spojrzałam na kalendarz i spanikowałam ze święta już tak blisko o.O

Miłego

BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry i miłego dnia.

mikolaj2.gif

Mega, ania.g, Sabina, BISCA, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, gretka, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry!!Juz wiem z autopsji co to oznacza niemowle osrane po kołnierzyk.Tak w nocy strzelił ,że miał nawet kupe za uszami ;) .Dacie wiare ,osrac sie po uszy ?
    Noc troche wyjeta z życiorysu ale dzień czeka gorszy.Idziemy na szczepienie a ,że systemem na nfz plus rota dzis to czeka nas 3kłucia i wrzaski pod niebiosa.Jak przeżyjemy to sie odezwe.Jak co to szukajcie mojego truchła w jakim przydrożnym rowie

oo to już wiemy co znaczy powiedzenie
    normalnie osrałem się po uszy O.o myślałam, że to przenośnia O.o
    teraz będę bacznie obserwować ludzi, którzy to powiedzą ;-)

Mega, paszczakin, Sabina, BISCA, moremi, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, beates, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronisia wrote:
    a czy ja napisałam że mi sie nie podoba?
    nie wierze w jakies kciuki..przeciez to bzdura jakich mało
    No nie mogę, musze, inaczej sie uduszę:
    - dla ciebie bzdura, dla innych ważna rzecz - nie podoba ci sie, to nie bierz tym udziału,
    - narzekasz na forum, czepiasz sie większości, krytykujesz, a wracasz jak bumerang ze zmienionymi nickami - jak mi sie gdzieś nie podoba, to tam nie chodzę
    - całe to twoje zachowanie wypada moze 12 latce, a nie kobiecie po 40, żonie, matce....
    Tyle w temacie
    Czekam na atak ;) :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:45

satori, ania.g, sandra80, Sabina, macduska, malgos741, BISCA, moremi, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77, gretka, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tym czasem w internetach

http://www.pudelek.pl/artykul/86879/kim_przerobila_swoje_lozysko_na_pigulki/

Kapta coś chyba dla Ciebie

Mega, sandra80, moremi, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • satori Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i jeszcze jedno.

OŚWIADCZENIE
    Hera (kobieto wielu wcieleń) dotychczas nie reagowałam na Twoje wpisy bo wydawało mi się, że jesteś mi obojętna. Ale uświadomiłam sobie, że ilekroć Cię czytam odczuwam irytację i znudzenie. To emocje, które składają się na pogardę. Wniosek - nie lubię Cię!

I uczciwie stawiam sprawę – żaden z kciuków, serduszek i innych moich przejawów sympatii nie jest skierowany do Ciebie.

KONIEC OŚWIADCZENIA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:27

Mega, ania.g, Sabina, macduska, malgos741, Natka_79, moremi, paszczakin, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, gretka, efcia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a tym czasem w internetach

http://www.pudelek.pl/artykul/86879/kim_przerobila_swoje_lozysko_na_pigulki/

Kapta coś chyba dla Ciebie
    To nie jest normalne.... ;)

sandra80, Reni, Mimbla lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milusiego dzioneczka Wam życzę dziewczyneczki:)
    Kciukaczki i keglaczki trzymam za Was kochaniuteńkie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:57

Mega, macduska, Jastra, BISCA, paszczakin, Mimbla, ComeToMeBaby, Simba, krycha.stara, ania.g, gretka, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana ;) Miłego dnia życzę :)
    Kciuki i kegle za wszystkie...

Ps ja dziś w robocie od 10tej do 20tej...

Sabina, Mega, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Widze ze przedświąteczny ruch w domach to i nadrobienie forum łatwiejsze :)
    Gretka, trzymam kciuki!
    Zreszta za cała resztę tez.
    U mnie po staremu, młody coraz bardziej absorbujący, dzis idziemy do pediatry dogadać temat szczepień.
    Kapta, no to młody dał czadu :) mój wczoraj rekord kup zrobił w tym jedna po pachy.
    Ze starszym mam kłopot, zaczyna dokazywać... Cóż, trzeba przeczekać.

Nie wiem co chłopu na gwiazdkę kupić :/
    Miłego dnia!!

Sabina, moremi, Mega, kapturnica, macduska, krycha.stara, Bozia3, ania.g, iwcia77, gretka, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Czesc,
    Widze ze przedświąteczny ruch w domach to i nadrobienie forum łatwiejsze :)
    Gretka, trzymam kciuki!
    Zreszta za cała resztę tez.
    U mnie po staremu, młody coraz bardziej absorbujący, dzis idziemy do pediatry dogadać temat szczepień.
    Kapta, no to młody dał czadu :) mój wczoraj rekord kup zrobił w tym jedna po pachy.
    Ze starszym mam kłopot, zaczyna dokazywać... Cóż, trzeba przeczekać.

Nie wiem co chłopu na gwiazdkę kupić :/
    Miłego dnia!!

Starszy pewnie czuje się mniej kochany, dlatego zachowuje się inaczej. Dziecko nie umie radzić sobie samo dobrze z emocjami. Pokaż mu że jest nadal bardzo ważny dla Ciebie. Jeśli masz taką możliwość pobądź tylko z nim, poróbcie coś tylko we dwoje. Niech pomaga przy Franku, niech czuje się ważny i potrzebny, wtedy dostrzeżesz różnicę w Jego zachowaniu.

Mega, paszczakin, Natka_79, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, macduska, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj moj maz odkrył na laptopie program szpiegowski, w zeszłym miesiącu oddawaliśmy go do naprawy, była wymieniona matryca i cały czyszczony. I teraz nie wiem czy dzieciak cos ściągnął z internetow czy to te specjalisty cos zainstalowały.... Az mnie zmroziło.... Po 3 godz grzebania i bawienia sie antywirusem chyba udało mu sie to badziewie odinstalować....

Sabina lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga kawa....nic nie pomaga.....

Sabina lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moze dostal po tym twarogu? jezeli jest z krowiego mleka to mozliwe...pierwszy raz jadl twarog?..no mi tu trabi pediatra zeby do 12 miesiecy nleka krowiego nie dawac i produktow z niego robionych tez niewiele...ja mojemu daje ricotte i yogurt ale on nie mial nigdy uczulenia...

Może, coś mu zaszkodziło na bank. To na skórze, to od wody, nakremowalam i rano już nie było. A twarogu mu dałam do spróbowania, tyle, co paznokieć. Wcześniej jadł sery, pił kefir (też w małych ilosciach) no i masło w całkiem dużych. Nie szkodzilo.

Moze tesciowa go nakarmila potajemnie kiełbasa :/ ;)

moremi, ComeToMeBaby, Jastra, Sabina, Simba, Mega, iwcia77, peppapig, efcia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZyjeM...........Nie szukac ciała :P
    Młody mnie zaskoczyl i to pozytywnie.Praktycznie 3razy jeknął i tyle w temacie płaczu o.O Jestem mile zaskoczona bo nastawiałam sie na grubą sprawe, skakanie , potrzasanie i nie wiadomo co jeszcze
    No i przy Waszych dzieciorach mój to :) okruszek .Wazy 5650 gram wiec chudziak ale za to urósł 13cm za 2miechy i ma teraz 68 :D
    Jak zapytalam lekarki czy jest moze niedozywiony :XD to popatrzyla na mnie jak na debilke Dodam ,ze starszy na ten moment mial 6800 i byl 4cm krotszy.Stwierdzila ,ze nic mu nie jest , dba o linie ;) i nie da sie porownywac dwojki dzieci nawet od jednej matki.Ale ,ze ja przyzwyczajona do 97centyla u starszego to jakos mi tak dziwnie ,ze mlody nie ejst zafalfdowany po oczy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 10:13

Reni, Natka_79, paszczakin, Elfik, ComeToMeBaby, Jastra, sandra80, Mimbla, BISCA, anna maria, Sabina, moremi, Simba, Mega, krycha.stara, Bozia3, ania.g, iwcia77, peppapig, gretka, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Starszy pewnie czuje się mniej kochany, dlatego zachowuje się inaczej. Dziecko nie umie radzić sobie samo dobrze z emocjami. Pokaż mu że jest nadal bardzo ważny dla Ciebie. Jeśli masz taką możliwość pobądź tylko z nim, poróbcie coś tylko we dwoje. Niech pomaga przy Franku, niech czuje się ważny i potrzebny, wtedy dostrzeżesz różnicę w Jego zachowaniu.
    U J to wszystko tak stopniowo sie pojawia. Zachęcam go do pomocy przy F, jak młodszy spi to skupiam sie na starszym. Niby jest niezle ale J nie chce zostać w przedszkolu, z zasypianiem tez kłopot. Mam nadzieje ze gorzej nie bedzie.

sandra80, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry!!Juz wiem z autopsji co to oznacza niemowle osrane po kołnierzyk.Tak w nocy strzelił ,że miał nawet kupe za uszami ;) .Dacie wiare ,osrac sie po uszy ?
    Przeczytałam to mojemu m. A niech już wie. Zawczasu :-D

Co do szczepienia - to tylko chwilka, Młody da radę, a ty jak nie dasz to może zabierz stoper do uszu. Aaa, pewnie już po, taka godzina. Gdzieś czytałam, że maluchy po 5ciu sekundach już nie pamiętają o ukłuciu, więc Kapta, młodemu nic nie będzie, nie martw się. Utulisz i będzie dobrze <3

sandra80, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    Dzień dobry kobitki!
    Zaginęłam na kilka dni, ale już się odnalazłam. Mam nadzieję, że wreszcie odnajdę też mój świąteczny nastrój. Barszcz kiszony w końcu nastawiłam i ciasto na pierniczki dla opóźnionych także. Najwyżej zmiękną dopiero na Nowy Rok. Wtedy też coś dobrego się przyda. :)

Nie doczytałam wszystkiego, ale kciuki za wszystkie zaciskam, dobre fluidy wysyłam i wspieram z całych sił potrzebujące, pracujące, podróżujące, chorujące, diagnozujące, kartonujące, matkujące, małpujące, hodujące i w dwupaku. <3

A i moim zdaniem wsparcie, nawet obcych osób, może dać dużo dobrego. Jak ktoś nie lubi i nie potrzebuje to niech nie daje i nie bierze. Ja lubię i potrzebuję i nic nikomu do tego.

U mnie @ za rogiem, ale też zakładam, że w tym cyklu świątecznym jakieś dodatkowe ciasto uda się włożyć do piekarnika i że pięknie wyrośnie ;)
    Satori, bardzo przyjemny post :-) w tym dodatkowe ciasto w piekarniku :-)
    Lofciam <3

sandra80, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak zapytalam lekarki czy jest moze niedozywiony :XD to popatrzyla na mnie jak na debilke Dodam ,ze starszy na ten moment mial 6800 i byl 4cm krotszy.Stwierdzila ,ze nic mu nie jest , dba o linie ;) i nie da sie porownywac dwojki dzieci nawet od jednej matki.Ale ,ze ja przyzwyczajona do 97centyla u starszego to jakos mi tak dziwnie ,ze mlody nie ejst zafalfdowany po oczy ;)

no kocham Cię normalnie:)))))

a ja mam odwrotnie
    u córy bodziak z HM jeden rozmiar starczył na 3 rozmiary bo się rozciągał na długość, bo na szerokośc nie musiał.

A Iwo wyglada jak shar pei,czy jak się to pisze..
    Jak można mieć fałdy na przegubach? nawet ja nie mam a jestem gruba!
    Moje jest obecnie z wagą w 95 centylu i nie odpuszcza.
    Bodziak z HM poszedł w odstawkę bo Iwo wyglądał w nim jak parówka w osłonce..

W ogóle to mamy z niego ubaw. Małż mówi do niego per spaślak - wiadomo, matka całą ciążę na sterydach, młody ma solidny kark i obręcz barkową - to zdanie neurologa, nie moje...;)
    Do tego ma długie ciemne zakręcone rzęsy..

Mówię do małża, że trzeba przyciąć, bo jakoś dziwnie to wygląda - kark na sterydach a rzęsy jak u modelki..
    Na siłce mu żyć nie dadzą..:P

Paszcza, zdrówka!

Mega, co kupiłaś córce, zeznawaj! :)

Magda*, sandra80, BISCA, moremi, Sabina, anna maria, kapturnica, Simba, Mega, Bozia3, ania.g, iwcia77, gretka, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 12648 12649 12650 12651 12652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ