X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • satori Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:27

ania.g, Jastra, Mega, macduska, malgos741, BISCA, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, beates, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Ja chyba w piątek wezmę urlop, bo jakoś spojrzałam na kalendarz i spanikowałam ze święta już tak blisko o.O

Miłego

BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry i miłego dnia.

mikolaj2.gif

Mega, ania.g, Sabina, BISCA, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, iwcia77, gretka, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry!!Juz wiem z autopsji co to oznacza niemowle osrane po kołnierzyk.Tak w nocy strzelił ,że miał nawet kupe za uszami ;) .Dacie wiare ,osrac sie po uszy ?
    Noc troche wyjeta z życiorysu ale dzień czeka gorszy.Idziemy na szczepienie a ,że systemem na nfz plus rota dzis to czeka nas 3kłucia i wrzaski pod niebiosa.Jak przeżyjemy to sie odezwe.Jak co to szukajcie mojego truchła w jakim przydrożnym rowie

oo to już wiemy co znaczy powiedzenie
    normalnie osrałem się po uszy O.o myślałam, że to przenośnia O.o
    teraz będę bacznie obserwować ludzi, którzy to powiedzą ;-)

Mega, paszczakin, Sabina, BISCA, moremi, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, beates, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronisia wrote:
    a czy ja napisałam że mi sie nie podoba?
    nie wierze w jakies kciuki..przeciez to bzdura jakich mało
    No nie mogę, musze, inaczej sie uduszę:
    - dla ciebie bzdura, dla innych ważna rzecz - nie podoba ci sie, to nie bierz tym udziału,
    - narzekasz na forum, czepiasz sie większości, krytykujesz, a wracasz jak bumerang ze zmienionymi nickami - jak mi sie gdzieś nie podoba, to tam nie chodzę
    - całe to twoje zachowanie wypada moze 12 latce, a nie kobiecie po 40, żonie, matce....
    Tyle w temacie
    Czekam na atak ;) :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:45

satori, ania.g, sandra80, Sabina, macduska, malgos741, BISCA, moremi, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77, gretka, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tym czasem w internetach

http://www.pudelek.pl/artykul/86879/kim_przerobila_swoje_lozysko_na_pigulki/

Kapta coś chyba dla Ciebie

Mega, sandra80, moremi, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • satori Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i jeszcze jedno.

OŚWIADCZENIE
    Hera (kobieto wielu wcieleń) dotychczas nie reagowałam na Twoje wpisy bo wydawało mi się, że jesteś mi obojętna. Ale uświadomiłam sobie, że ilekroć Cię czytam odczuwam irytację i znudzenie. To emocje, które składają się na pogardę. Wniosek - nie lubię Cię!

I uczciwie stawiam sprawę – żaden z kciuków, serduszek i innych moich przejawów sympatii nie jest skierowany do Ciebie.

KONIEC OŚWIADCZENIA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:27

Mega, ania.g, Sabina, macduska, malgos741, Natka_79, moremi, paszczakin, kapturnica, Mimbla, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77, gretka, efcia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a tym czasem w internetach

http://www.pudelek.pl/artykul/86879/kim_przerobila_swoje_lozysko_na_pigulki/

Kapta coś chyba dla Ciebie
    To nie jest normalne.... ;)

sandra80, Reni, Mimbla lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milusiego dzioneczka Wam życzę dziewczyneczki:)
    Kciukaczki i keglaczki trzymam za Was kochaniuteńkie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 08:57

Mega, macduska, Jastra, BISCA, paszczakin, Mimbla, ComeToMeBaby, Simba, krycha.stara, ania.g, gretka, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana ;) Miłego dnia życzę :)
    Kciuki i kegle za wszystkie...

Ps ja dziś w robocie od 10tej do 20tej...

Sabina, Mega, Mimbla, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Widze ze przedświąteczny ruch w domach to i nadrobienie forum łatwiejsze :)
    Gretka, trzymam kciuki!
    Zreszta za cała resztę tez.
    U mnie po staremu, młody coraz bardziej absorbujący, dzis idziemy do pediatry dogadać temat szczepień.
    Kapta, no to młody dał czadu :) mój wczoraj rekord kup zrobił w tym jedna po pachy.
    Ze starszym mam kłopot, zaczyna dokazywać... Cóż, trzeba przeczekać.

Nie wiem co chłopu na gwiazdkę kupić :/
    Miłego dnia!!

Sabina, moremi, Mega, kapturnica, macduska, krycha.stara, Bozia3, ania.g, iwcia77, gretka, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Czesc,
    Widze ze przedświąteczny ruch w domach to i nadrobienie forum łatwiejsze :)
    Gretka, trzymam kciuki!
    Zreszta za cała resztę tez.
    U mnie po staremu, młody coraz bardziej absorbujący, dzis idziemy do pediatry dogadać temat szczepień.
    Kapta, no to młody dał czadu :) mój wczoraj rekord kup zrobił w tym jedna po pachy.
    Ze starszym mam kłopot, zaczyna dokazywać... Cóż, trzeba przeczekać.

Nie wiem co chłopu na gwiazdkę kupić :/
    Miłego dnia!!

Starszy pewnie czuje się mniej kochany, dlatego zachowuje się inaczej. Dziecko nie umie radzić sobie samo dobrze z emocjami. Pokaż mu że jest nadal bardzo ważny dla Ciebie. Jeśli masz taką możliwość pobądź tylko z nim, poróbcie coś tylko we dwoje. Niech pomaga przy Franku, niech czuje się ważny i potrzebny, wtedy dostrzeżesz różnicę w Jego zachowaniu.

Mega, paszczakin, Natka_79, ComeToMeBaby, BISCA, Mimbla, macduska, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj moj maz odkrył na laptopie program szpiegowski, w zeszłym miesiącu oddawaliśmy go do naprawy, była wymieniona matryca i cały czyszczony. I teraz nie wiem czy dzieciak cos ściągnął z internetow czy to te specjalisty cos zainstalowały.... Az mnie zmroziło.... Po 3 godz grzebania i bawienia sie antywirusem chyba udało mu sie to badziewie odinstalować....

Sabina lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga kawa....nic nie pomaga.....

Sabina lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    moze dostal po tym twarogu? jezeli jest z krowiego mleka to mozliwe...pierwszy raz jadl twarog?..no mi tu trabi pediatra zeby do 12 miesiecy nleka krowiego nie dawac i produktow z niego robionych tez niewiele...ja mojemu daje ricotte i yogurt ale on nie mial nigdy uczulenia...

Może, coś mu zaszkodziło na bank. To na skórze, to od wody, nakremowalam i rano już nie było. A twarogu mu dałam do spróbowania, tyle, co paznokieć. Wcześniej jadł sery, pił kefir (też w małych ilosciach) no i masło w całkiem dużych. Nie szkodzilo.

Moze tesciowa go nakarmila potajemnie kiełbasa :/ ;)

moremi, ComeToMeBaby, Jastra, Sabina, Simba, Mega, iwcia77, peppapig, efcia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZyjeM...........Nie szukac ciała :P
    Młody mnie zaskoczyl i to pozytywnie.Praktycznie 3razy jeknął i tyle w temacie płaczu o.O Jestem mile zaskoczona bo nastawiałam sie na grubą sprawe, skakanie , potrzasanie i nie wiadomo co jeszcze
    No i przy Waszych dzieciorach mój to :) okruszek .Wazy 5650 gram wiec chudziak ale za to urósł 13cm za 2miechy i ma teraz 68 :D
    Jak zapytalam lekarki czy jest moze niedozywiony :XD to popatrzyla na mnie jak na debilke Dodam ,ze starszy na ten moment mial 6800 i byl 4cm krotszy.Stwierdzila ,ze nic mu nie jest , dba o linie ;) i nie da sie porownywac dwojki dzieci nawet od jednej matki.Ale ,ze ja przyzwyczajona do 97centyla u starszego to jakos mi tak dziwnie ,ze mlody nie ejst zafalfdowany po oczy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 10:13

Reni, Natka_79, paszczakin, Elfik, ComeToMeBaby, Jastra, sandra80, Mimbla, BISCA, anna maria, Sabina, moremi, Simba, Mega, krycha.stara, Bozia3, ania.g, iwcia77, peppapig, gretka, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Starszy pewnie czuje się mniej kochany, dlatego zachowuje się inaczej. Dziecko nie umie radzić sobie samo dobrze z emocjami. Pokaż mu że jest nadal bardzo ważny dla Ciebie. Jeśli masz taką możliwość pobądź tylko z nim, poróbcie coś tylko we dwoje. Niech pomaga przy Franku, niech czuje się ważny i potrzebny, wtedy dostrzeżesz różnicę w Jego zachowaniu.
    U J to wszystko tak stopniowo sie pojawia. Zachęcam go do pomocy przy F, jak młodszy spi to skupiam sie na starszym. Niby jest niezle ale J nie chce zostać w przedszkolu, z zasypianiem tez kłopot. Mam nadzieje ze gorzej nie bedzie.

sandra80, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien dobry!!Juz wiem z autopsji co to oznacza niemowle osrane po kołnierzyk.Tak w nocy strzelił ,że miał nawet kupe za uszami ;) .Dacie wiare ,osrac sie po uszy ?
    Przeczytałam to mojemu m. A niech już wie. Zawczasu :-D

Co do szczepienia - to tylko chwilka, Młody da radę, a ty jak nie dasz to może zabierz stoper do uszu. Aaa, pewnie już po, taka godzina. Gdzieś czytałam, że maluchy po 5ciu sekundach już nie pamiętają o ukłuciu, więc Kapta, młodemu nic nie będzie, nie martw się. Utulisz i będzie dobrze <3

sandra80, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    Dzień dobry kobitki!
    Zaginęłam na kilka dni, ale już się odnalazłam. Mam nadzieję, że wreszcie odnajdę też mój świąteczny nastrój. Barszcz kiszony w końcu nastawiłam i ciasto na pierniczki dla opóźnionych także. Najwyżej zmiękną dopiero na Nowy Rok. Wtedy też coś dobrego się przyda. :)

Nie doczytałam wszystkiego, ale kciuki za wszystkie zaciskam, dobre fluidy wysyłam i wspieram z całych sił potrzebujące, pracujące, podróżujące, chorujące, diagnozujące, kartonujące, matkujące, małpujące, hodujące i w dwupaku. <3

A i moim zdaniem wsparcie, nawet obcych osób, może dać dużo dobrego. Jak ktoś nie lubi i nie potrzebuje to niech nie daje i nie bierze. Ja lubię i potrzebuję i nic nikomu do tego.

U mnie @ za rogiem, ale też zakładam, że w tym cyklu świątecznym jakieś dodatkowe ciasto uda się włożyć do piekarnika i że pięknie wyrośnie ;)
    Satori, bardzo przyjemny post :-) w tym dodatkowe ciasto w piekarniku :-)
    Lofciam <3

sandra80, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak zapytalam lekarki czy jest moze niedozywiony :XD to popatrzyla na mnie jak na debilke Dodam ,ze starszy na ten moment mial 6800 i byl 4cm krotszy.Stwierdzila ,ze nic mu nie jest , dba o linie ;) i nie da sie porownywac dwojki dzieci nawet od jednej matki.Ale ,ze ja przyzwyczajona do 97centyla u starszego to jakos mi tak dziwnie ,ze mlody nie ejst zafalfdowany po oczy ;)

no kocham Cię normalnie:)))))

a ja mam odwrotnie
    u córy bodziak z HM jeden rozmiar starczył na 3 rozmiary bo się rozciągał na długość, bo na szerokośc nie musiał.

A Iwo wyglada jak shar pei,czy jak się to pisze..
    Jak można mieć fałdy na przegubach? nawet ja nie mam a jestem gruba!
    Moje jest obecnie z wagą w 95 centylu i nie odpuszcza.
    Bodziak z HM poszedł w odstawkę bo Iwo wyglądał w nim jak parówka w osłonce..

W ogóle to mamy z niego ubaw. Małż mówi do niego per spaślak - wiadomo, matka całą ciążę na sterydach, młody ma solidny kark i obręcz barkową - to zdanie neurologa, nie moje...;)
    Do tego ma długie ciemne zakręcone rzęsy..

Mówię do małża, że trzeba przyciąć, bo jakoś dziwnie to wygląda - kark na sterydach a rzęsy jak u modelki..
    Na siłce mu żyć nie dadzą..:P

Paszcza, zdrówka!

Mega, co kupiłaś córce, zeznawaj! :)

Magda*, sandra80, BISCA, moremi, Sabina, anna maria, kapturnica, Simba, Mega, Bozia3, ania.g, iwcia77, gretka, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

‹‹ 12648 12649 12650 12651 12652 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ