35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPepcia, niepotrzebny kłopot
A ja chwilę się byczęAle te dni lecą szybko. Od karmienia do karmienia i następny dzień.
Jutro mamy cięzki poranek, bo musimy z domu wyjechać ok 6.50 zawieżć dzieci do szkoły i przemieścić się na drugi koniec Gdańska do okulisty z Adasiem. Dobrze, że nie muszę być tak jak jest zarejestrowany na 7.30, tylko mogę być do 10.00, ale pewnie po 8.00 będziemy.
Mam monitor oddechu i powiem Wam, że z tym tez jest stres, bo już 2 razy miałam fałszywy alarm. Nic się nie działo, a wzbudził się na chwilkę. Może Adaś jest za lekkiI pytanie czy czułośc mam podkręcić do góry czy niżej. Bo zgłupiałam
malgos741 lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Już w ciąży jestes?
Pewnie od szprycowanka hormonalnego te bóle
no i... ja pierdziu- już mam śluz płodny.
wszystko to takie stuningowane na tej stymulacji, że ho-ho!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no od wczorajszego wieczora, od wieczornego zastrzyku.
no i... ja pierdziu- już mam śluz płodny.
wszystko to takie stuningowane na tej stymulacji, że ho-ho!
W sumie dobrze, znaczy leki czynią swoje.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:Pepcia, niepotrzebny kłopot
A ja chwilę się byczęAle te dni lecą szybko. Od karmienia do karmienia i następny dzień.
Jutro mamy cięzki poranek, bo musimy z domu wyjechać ok 6.50 zawieżć dzieci do szkoły i przemieścić się na drugi koniec Gdańska do okulisty z Adasiem. Dobrze, że nie muszę być tak jak jest zarejestrowany na 7.30, tylko mogę być do 10.00, ale pewnie po 8.00 będziemy.
Mam monitor oddechu i powiem Wam, że z tym tez jest stres, bo już 2 razy miałam fałszywy alarm. Nic się nie działo, a wzbudził się na chwilkę. Może Adaś jest za lekkiI pytanie czy czułośc mam podkręcić do góry czy niżej. Bo zgłupiałam
jak miałam na 2 to też mi się często włączał, nastaw na 5 i będzie ok
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:
Jutro okulista, pojutrze poradnia patologii noworodka i mamy spokój jak będzie okComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Kometa, faktycznie pracowałam do porodu, a nie mialo tak być
Jutro okulista, pojutrze poradnia patologii noworodka i mamy spokój jak będzie okpojutrze pewnie nam rozpiszesz kolejny plan dnia.
No oby nieżyczę wypoczynku
dorbie, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Temat aspiryny przy okazji transferów in-v obgadałam parę tygodni temu z moim ginem. No i jego zdaniem, jesli kobieta nie ma jasnych wskazań (vide: wyniki morfologii krwi) to absolutnie nie należy łykać "profilaktycznie" aspiryny przy okazji transferów in-vitro, bo to może jego zdaniem zakłócić pracę endometrium. Nie drążyłam, nie wiem czy ma rację,
wnioskuję tylko, że u mnie wskazań do aspiryny nie ma, to łykać jej nie będę...
I nie należy wysuwać wniosku że aspirynę warto łykać dla zasady - bo a nuż pomoże..
Przerażają mnie historie, że dziewczyny łykają acard/ etc. na własną rękę, bez porozumienia z lekarzem.
Co innego, Bisca jak Ci ta lekarka zaleci jakąś konkretną dawkę aspiryny. Ale zdaje mi się, najpierw zbadaj sobie morfologię, oznacz żelazo i wit. D i pomęcz ją o to jakie sprawdzić przeciwciała /oraz 2 mutacje układu krzepnięcia. To mi się wydaje najważniejsze. Lekarzem oczywiście nie jestem, piszę od siebie, mogę się mylić. Mój gin także.BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Bo kometa ma teraz ladny plaski brzusio ,ale juz niedlugo jak jej sie po porodzie rowlwcze to bedzie pisala bebzol mnie napierd...ivf-ivf wrote:Dlaczego dorosłe kobiety piszą, że je "brzusio" boli
kapturnica, ComeToMeBaby, Bozia3, megan8, krycha.stara, malgos741, sandra80, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Moja Hela spi ,to nienormalne ,jest wykonczona pomoca przy tesciowej :-)ale byscie musialy to widziec jak ona pcha dzielnie wozek ,wyrywa wszystkie wezyki z brzucha i podaje jej ksiazki
,ciagle wylancza telewizor ,a tesciowa wola pomocy
Moja dzielna Helka
ivf-ivf, kapturnica, Mega, krycha.stara, malgos741, iwcia77, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bo kometa ma teraz ladny plaski brzusio ,ale juz niedlugo jak jej sie po porodzie rowlwcze to bedzie pisala bebzol mnie napierd...
O kurde Ania nie przebierasz w słowachanna maria, Mimbla, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ja Cię podziwiam, jak Ty te wszystkie groszki z godnością znosisz
Ja tam tylko gościnnie to rewolty nie będę przeprowadzać, ale jakoś ciężko polubić takiego posta, nawet jeśli traktuje o udanej becie
Za to na Artvimedzie przeprowadziłam pogadankę i jest szansa uniknąć dziubdziusiowaniakapturnica lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bo kometa ma teraz ladny plaski brzusio ,ale juz niedlugo jak jej sie po porodzie rowlwcze to bedzie pisala bebzol mnie napierd...
anna maria, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość