35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Taki KomplementComeToMeBaby wrote:Ale nie rozumiem, to nie ja piszę o brzusiach. Tym bardziej swoich. No - chyba tylko to, że ostatnio wbijam w siebie kłujki za pomocą męża. O brzusiach piszą na wątku IVF.
ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Hello z wieczora dzień ogarnięty... padam na pyska... auto zrobione ..ale mi się udało bez objazdów po szrotach.. mam nową lampę kierunku z przodu
jupi i mały koszt naprawy bo 64 zł i wszystko pięknie wygląda ... szykuje się ciężki tydzień ..zaczyna telefon się rozdzwaniać ..
ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Sabina, beates, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mimbla wrote:Temat aspiryny przy okazji transferów in-v obgadałam parę tygodni temu z moim ginem. No i jego zdaniem, jesli kobieta nie ma jasnych wskazań (vide: wyniki morfologii krwi) to absolutnie nie należy łykać "profilaktycznie" aspiryny przy okazji transferów in-vitro, bo to może jego zdaniem zakłócić pracę endometrium. Nie drążyłam, nie wiem czy ma rację,
wnioskuję tylko, że u mnie wskazań do aspiryny nie ma, to łykać jej nie będę...
I nie należy wysuwać wniosku że aspirynę warto łykać dla zasady - bo a nuż pomoże..
Przerażają mnie historie, że dziewczyny łykają acard/ etc. na własną rękę, bez porozumienia z lekarzem.
Co innego, Bisca jak Ci ta lekarka zaleci jakąś konkretną dawkę aspiryny. Ale zdaje mi się, najpierw zbadaj sobie morfologię, oznacz żelazo i wit. D i pomęcz ją o to jakie sprawdzić przeciwciała /oraz 2 mutacje układu krzepnięcia. To mi się wydaje najważniejsze. Lekarzem oczywiście nie jestem, piszę od siebie, mogę się mylić. Mój gin także.
Ok, dzieki. Kazda rada na wage zlota i kazda skonsultuje z ginka. Te 2 mutacje o ktorych wspominasz to CFTR i AFZ ? Czy Cos pomieszalam
Edit juz doczytalamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 21:58
malgos741 lubi tę wiadomość
-
weronisia wrote:dobry wieczór kochanienkie
musze tu dołonczyc bo czuje że to miejsce dla mnie
od razu mi lepiej
Ewka to już robi się nudneivf-ivf, sandra80, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria, moremi, macduska, Magda*, Sabina, paszczakin, kapturnica, Mimbla, gretka, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Nie ma dynastii jest never ending story. To dobranoc.
chyba raczej nie ma Hery, to sobie idę
poczekaj własnie się pojawiła, więc może znowu z kimś się pokłócimoremi, weronisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
weronisia wrote:i pomyślec ze takie dobre kobity tu siedzo, takie zyczliwe , non stop sie za kciuku trzymajo, serduszka i lofcianie na porządku dziennym...
a jak jest naprawde? mozna sie tylko domyslać
Ja za Ciebie potrzymam chcesz? W jakiej intencji? Tak Ci się tu nie podoba, a ciągle wracaszkapturnica, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
weronisia wrote:a czy ja napisałam że mi sie nie podoba?
nie wierze w jakies kciuki..przeciez to bzdura jakich mało
to powiedz po ludzku sory dziewczyny poniosło mnie itd., a nie wchodzisz jak do chlewu, poobrażasz dziewczyny i jeszcze masz pretensje, że nie czekają na ciebie z otwartymi ramionamiiwcia77, Mega, Magda*, malgos741, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Zien dobry wieczor.
Chciałam naskarzyc, że nie służy nam Polska. Ja zachorzona, młody przepłakal pół wieczoru (czy niemowlaki mogą jesc twaróg?) i dostał jakiejś wysypki po kąpieli.
Zeżarłam tyle czosnku, że jak dobrze odetchnę, to i przez net poczujecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 23:26
Sabina, iwcia77, macduska, kapturnica, Mega, krycha.stara, sandra80, malgos741, BISCA, moremi, Mimbla, Elfik, ComeToMeBaby, Simba, Dziobak, gretka, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Zien dobry wieczor.
Chciałam naskarzyc, że nie służy nam Polska. Ja zachorzona, młody przepłakal pół wieczoru (czy niemowlaki mogą jesc twaróg?) i dostał jakiejś wysypki po kąpieli.
Zeżarłam tyle czosnku, że jak dobrze odetchnę, to i przez net poczujecie.Mega, krycha.stara, sandra80, moremi, paszczakin, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!!Juz wiem z autopsji co to oznacza niemowle osrane po kołnierzyk.Tak w nocy strzelił ,że miał nawet kupe za uszami
.Dacie wiare ,osrac sie po uszy ?
Noc troche wyjeta z życiorysu ale dzień czeka gorszy.Idziemy na szczepienie a ,że systemem na nfz plus rota dzis to czeka nas 3kłucia i wrzaski pod niebiosa.Jak przeżyjemy to sie odezwe.Jak co to szukajcie mojego truchła w jakim przydrożnym rowieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 06:52
Mega, krycha.stara, sandra80, satori, Jastra, Sabina, Reni, paszczakin, moremi, Mimbla, Elfik, ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
-
Bry....
Zaraz wracam do lozka
Mięso sie ładnie rozmroziło, tak wiec nie ma odwrotu - dzisiaj akcja pasztet. Na obiad robię spagetti, musze tez wrzucić jeansy do prania
No i wczoraj przedłużylam umowe na telefon, teraz z niecierpliwoscią czekam na kuriera, który dostarczy mi moj prezent pod choinkę
Wczoraj byłam na zebraniu w szkole, Młoda zaszalała w tym semestrze z ocenami, matematyka i historia lezą....
satori, malgos741, moremi, Elfik, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aaaa i maz wczoraj odebrał przesyłkę z paczkomatu, prezent opakowany oryginalnie przez Terefere czeka na wigilie, ło matko, Młoda mi sie pojszcza jak to zobaczy
satori, Jastra, malgos741, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Simba, beates, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość