X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki Komplement :-)
    ComeToMeBaby wrote:
    Ale nie rozumiem, to nie ja piszę o brzusiach. Tym bardziej swoich. No - chyba tylko to, że ostatnio wbijam w siebie kłujki za pomocą męża. O brzusiach piszą na wątku IVF.

ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Taki Komplement :-)
    Dobra. Biorę. :-)

malgos741, anna maria, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello z wieczora dzień ogarnięty... padam na pyska... auto zrobione ..ale mi się udało bez objazdów po szrotach.. mam nową lampę kierunku z przodu ;) jupi i mały koszt naprawy bo 64 zł i wszystko pięknie wygląda ... szykuje się ciężki tydzień ..zaczyna telefon się rozdzwaniać ..

ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Sabina, beates, Mimbla lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • weronisia Znajoma

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczór kochanienkie
    musze tu dołonczyc bo czuje że to miejsce dla mnie
    od razu mi lepiej

• BISCA Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Temat aspiryny przy okazji transferów in-v obgadałam parę tygodni temu z moim ginem. No i jego zdaniem, jesli kobieta nie ma jasnych wskazań (vide: wyniki morfologii krwi) to absolutnie nie należy łykać "profilaktycznie" aspiryny przy okazji transferów in-vitro, bo to może jego zdaniem zakłócić pracę endometrium. Nie drążyłam, nie wiem czy ma rację,
    wnioskuję tylko, że u mnie wskazań do aspiryny nie ma, to łykać jej nie będę...
    I nie należy wysuwać wniosku że aspirynę warto łykać dla zasady - bo a nuż pomoże..

Przerażają mnie historie, że dziewczyny łykają acard/ etc. na własną rękę, bez porozumienia z lekarzem.

Co innego, Bisca jak Ci ta lekarka zaleci jakąś konkretną dawkę aspiryny. Ale zdaje mi się, najpierw zbadaj sobie morfologię, oznacz żelazo i wit. D i pomęcz ją o to jakie sprawdzić przeciwciała /oraz 2 mutacje układu krzepnięcia. To mi się wydaje najważniejsze. Lekarzem oczywiście nie jestem, piszę od siebie, mogę się mylić. Mój gin także.

Ok, dzieki. Kazda rada na wage zlota i kazda skonsultuje z ginka. Te 2 mutacje o ktorych wspominasz to CFTR i AFZ ? Czy Cos pomieszalam

Edit juz doczytalam ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 21:58

malgos741 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronisia wrote:
    od razu mi lepiej

Ewka to już robi się nudne

ivf-ivf, sandra80, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77, anna maria, moremi, macduska, Magda*, Sabina, paszczakin, kapturnica, Mimbla, gretka, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronisia wrote:
    od razu mi lepiej

Wera jakoś znajomo brzmisz, komu znowy podpadlas?

anna maria, macduska, weronisia, Magda*, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Nie ma dynastii jest never ending story. To dobranoc.

chyba raczej nie ma Hery, to sobie idę
    poczekaj własnie się pojawiła, więc może znowu z kimś się pokłóci ;-)

moremi, weronisia, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • weronisia Znajoma

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewka to już robi się nudne
    o ile masz lakow
    nagle wszystkie hejty sie ujawniły hehe

• weronisia Znajoma

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i pomyślec ze takie dobre kobity tu siedzo, takie zyczliwe , non stop sie za kciuku trzymajo, serduszka i lofcianie na porządku dziennym...
    a jak jest naprawde? mozna sie tylko domyslać

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronisia wrote:
    i pomyślec ze takie dobre kobity tu siedzo, takie zyczliwe , non stop sie za kciuku trzymajo, serduszka i lofcianie na porządku dziennym...
    a jak jest naprawde? mozna sie tylko domyslać

Ja za Ciebie potrzymam chcesz? W jakiej intencji? Tak Ci się tu nie podoba, a ciągle wracasz ;-)

kapturnica, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość

• weronisia Znajoma

Wysłany: 14 grudnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja za Ciebie potrzymam chcesz? W jakiej intencji? Tak Ci się tu nie podoba, a ciągle wracasz ;-)
    a czy ja napisałam że mi sie nie podoba?
    nie wierze w jakies kciuki..przeciez to bzdura jakich mało

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronisia wrote:
    a czy ja napisałam że mi sie nie podoba?
    nie wierze w jakies kciuki..przeciez to bzdura jakich mało

to powiedz po ludzku sory dziewczyny poniosło mnie itd., a nie wchodzisz jak do chlewu, poobrażasz dziewczyny i jeszcze masz pretensje, że nie czekają na ciebie z otwartymi ramionami

iwcia77, Mega, Magda*, malgos741, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • weronisia Znajoma

Wysłany: 14 grudnia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    to powiedz po ludzku sory dziewczyny poniosło mnie itd., a nie wchodzisz jak do chlewu, poobrażasz dziewczyny i jeszcze masz pretensje, że nie czekają na ciebie z otwartymi ramionami
    ale gdzie ja ujawniłam swoje pretensje?

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zien dobry wieczor.
    Chciałam naskarzyc, że nie służy nam Polska. Ja zachorzona, młody przepłakal pół wieczoru (czy niemowlaki mogą jesc twaróg? ;)) i dostał jakiejś wysypki po kąpieli.
    Zeżarłam tyle czosnku, że jak dobrze odetchnę, to i przez net poczujecie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 23:26

Sabina, iwcia77, macduska, kapturnica, Mega, krycha.stara, sandra80, malgos741, BISCA, moremi, Mimbla, Elfik, ComeToMeBaby, Simba, Dziobak, gretka, efcia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Zien dobry wieczor.
    Chciałam naskarzyc, że nie służy nam Polska. Ja zachorzona, młody przepłakal pół wieczoru (czy niemowlaki mogą jesc twaróg? ;)) i dostał jakiejś wysypki po kąpieli.
    Zeżarłam tyle czosnku, że jak dobrze odetchnę, to i przez net poczujecie.
    moze dostal po tym twarogu? jezeli jest z krowiego mleka to mozliwe...pierwszy raz jadl twarog?..no mi tu trabi pediatra zeby do 12 miesiecy nleka krowiego nie dawac i produktow z niego robionych tez niewiele...ja mojemu daje ricotte i yogurt ale on nie mial nigdy uczulenia...

Mega, krycha.stara, sandra80, moremi, paszczakin, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie spać!! Zwiedzać!

Mega, sandra80, satori, Sabina, Magda*, malgos741, BISCA, moremi, Mimbla, ComeToMeBaby, Simba, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!!Juz wiem z autopsji co to oznacza niemowle osrane po kołnierzyk.Tak w nocy strzelił ,że miał nawet kupe za uszami ;) .Dacie wiare ,osrac sie po uszy ?
    Noc troche wyjeta z życiorysu ale dzień czeka gorszy.Idziemy na szczepienie a ,że systemem na nfz plus rota dzis to czeka nas 3kłucia i wrzaski pod niebiosa.Jak przeżyjemy to sie odezwe.Jak co to szukajcie mojego truchła w jakim przydrożnym rowie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 06:52

Mega, krycha.stara, sandra80, satori, Jastra, Sabina, Reni, paszczakin, moremi, Mimbla, Elfik, ComeToMeBaby, ania.g, iwcia77, peppapig, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry....
    Zaraz wracam do lozka :)
    Mięso sie ładnie rozmroziło, tak wiec nie ma odwrotu - dzisiaj akcja pasztet. Na obiad robię spagetti, musze tez wrzucić jeansy do prania :)
    No i wczoraj przedłużylam umowe na telefon, teraz z niecierpliwoscią czekam na kuriera, który dostarczy mi moj prezent pod choinkę :)
    Wczoraj byłam na zebraniu w szkole, Młoda zaszalała w tym semestrze z ocenami :(, matematyka i historia lezą....

satori, malgos741, moremi, Elfik, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i maz wczoraj odebrał przesyłkę z paczkomatu, prezent opakowany oryginalnie przez Terefere czeka na wigilie, ło matko, Młoda mi sie pojszcza jak to zobaczy ;)

satori, Jastra, malgos741, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Simba, beates, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 12647 12648 12649 12650 12651 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ