X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wczoraj moj maz odkrył na laptopie program szpiegowski, w zeszłym miesiącu oddawaliśmy go do naprawy, była wymieniona matryca i cały czyszczony. I teraz nie wiem czy dzieciak cos ściągnął z internetow czy to te specjalisty cos zainstalowały.... Az mnie zmroziło.... Po 3 godz grzebania i bawienia sie antywirusem chyba udało mu sie to badziewie odinstalować....
    Ja prdl, ale bym się wkur§*%+§&iła. Dochodziłabym skąd to i jeśli z punktu napraw zrobiłabym im jesień średniowiecza. Keylogger zbiera dane z klawiatury, print screeny i zgrywa je w czasie. Jeśli w tym czasie logowaliscie się do poczty, do konta bankowego itd - lepiej natychmiast pozmieniajcie hasła.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka J czuje mniej więcej tak ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/29f1ab58c49e.jpg

Daj mu czas, oswoi się, a gdybyś chciała oddać to chętne się na pewno znajdą ;)

ComeToMeBaby, Jastra, Natka_79, BISCA, moremi, Sabina, anna maria, krycha.stara, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Starszy pewnie czuje się mniej kochany, dlatego zachowuje się inaczej. Dziecko nie umie radzić sobie samo dobrze z emocjami. Pokaż mu że jest nadal bardzo ważny dla Ciebie. Jeśli masz taką możliwość pobądź tylko z nim, poróbcie coś tylko we dwoje. Niech pomaga przy Franku, niech czuje się ważny i potrzebny, wtedy dostrzeżesz różnicę w Jego zachowaniu.
    U J to wszystko tak stopniowo sie pojawia. Zachęcam go do pomocy przy F, jak młodszy spi to skupiam sie na starszym. Niby jest niezle ale J nie chce zostać w przedszkolu, z zasypianiem tez kłopot. Mam nadzieje ze gorzej nie bedzie.

A w tv jedna pani psycholog powiedziała ze starszaki czuja sie mniej więcej tak jakby maz przyszedł do domu z nowa panna i powiedział do zony: kochanie, kocham cię a ta pani bedzie od dzis z nami mieszkać ;)
    Dało mi to do myślenia. Wiem ze przezywa stres ale to minie. Martwię sie czy nie mam dla J za mało czasu, więcej nie wykrzeszę. Jeszcze troche i razem beda bawić sie klockami, tylko trzeba przeżyć ten czas

Sabina, Jastra, Alis, sandra80, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pieknie slonecznie i cieplo :-) opieki nad tesciowa cd. milego dnia

Sabina, sandra80, Elfik, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    U J to wszystko tak stopniowo sie pojawia. Zachęcam go do pomocy przy F, jak młodszy spi to skupiam sie na starszym. Niby jest niezle ale J nie chce zostać w przedszkolu, z zasypianiem tez kłopot. Mam nadzieje ze gorzej nie bedzie.

A w tv jedna pani psycholog powiedziała ze starszaki czuja sie mniej więcej tak jakby maz przyszedł do domu z nowa panna i powiedział do zony: kochanie, kocham cię a ta pani bedzie od dzis z nami mieszkać ;)
    Dało mi to do myślenia. Wiem ze przezywa stres ale to minie. Martwię sie czy nie mam dla J za mało czasu, więcej nie wykrzeszę. Jeszcze troche i razem beda bawić sie klockami, tylko trzeba przeżyć ten czas

Noooo, faktycznie daje do myślenia... Nigdy tak na to nie patrzyłam, a faktycznie. W oczach dziecka, które ma z tym problem, to może być to samo...
    A wcześniej cieszył się na rodzeństwo? Od dawna wiedział że będzie je miał?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 12:23

Sabina, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:

A może to że nie chce zostać w przedszkolu to przeciwnie - bo chce być z Wami, z nowym braciszkiem?
    Tak mi przyszło do głowy, bo koleżanka miała taki przypadek, ale wynikało to z ekscytacji nowym braciszkiem, więc wywołały to pozytywne emocje.

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tu się dzieje?

cisza mnie przeraża
    gdzie wszystkie?

Sabina, Simba, macduska, Mimbla, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no kocham Cię normalnie:)))))

a ja mam odwrotnie
    u córy bodziak z HM jeden rozmiar starczył na 3 rozmiary bo się rozciągał na długość, bo na szerokośc nie musiał.

A Iwo wyglada jak shar pei,czy jak się to pisze..
    Jak można mieć fałdy na przegubach? nawet ja nie mam a jestem gruba!
    Moje jest obecnie z wagą w 95 centylu i nie odpuszcza.
    Bodziak z HM poszedł w odstawkę bo Iwo wyglądał w nim jak parówka w osłonce..

W ogóle to mamy z niego ubaw. Małż mówi do niego per spaślak - wiadomo, matka całą ciążę na sterydach, młody ma solidny kark i obręcz barkową - to zdanie neurologa, nie moje...;)
    Do tego ma długie ciemne zakręcone rzęsy..

Mówię do małża, że trzeba przyciąć, bo jakoś dziwnie to wygląda - kark na sterydach a rzęsy jak u modelki..
    Na siłce mu żyć nie dadzą..:P
    ile Iwo mierzy i wazy teraz???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jezdem psze pani.
    Ale nie mam nic do powiedzenia.

Sabina, Reni, krycha.stara, Mega, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co tu się dzieje?

cisza mnie przeraża
    gdzie wszystkie?
    W robocie. Ludzi ze hoho :O

Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja jezdem psze pani.
    Ale nie mam nic do powiedzenia.

żarła co?

Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    żarła co?
    Zarla.
    Tagliatelle z sosem pomidorowym, jakims miesem - nie wiem jak smakowalo bo doprawilam to sambal oelek :)

Sabina, Mega, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, chcę zobaczyć zdjęcie Iwo - po tym opisie fałdek musisz koniecznie wkleić!

Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    żarła co?
    A mnie czemu nie pytasz? Tesz jadłam drugie śniadanie w pracy. Chleb gracham z pasztetem z półki sklepowej dolnej. Nie czytałam skladu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 13:10

Simba, Bozia3, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A mnie czemu nie pytasz? Tesz jadłam drugie śniadanie w pracy. Chleb gracham z pasztetem z półki sklepowej dolnej. Nie czytałam skladu ;)
    Ooooo sto razy bym wolala! I jeszcze z ogorkiem kiszonym!
    Moze sie dzisiaj wbijemy na pasztet do Megi? :)

Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina dalabys jakas nowa fotke Twojej pieknoty :)

Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ooooo sto razy bym wolala! I jeszcze z ogorkiem kiszonym!
    Moze sie dzisiaj wbijemy na pasztet do Megi? :)
    Czekaj, czekaj. Ona pierwszy raz robi. Najpierw niech da teściowej , jak przeżyje to się wbijemy :D

Mega, Simba, ComeToMeBaby, Elfik, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sabina dalabys jakas nowa fotke Twojej pieknoty :)
    Wychodz z mojej głowy! Wczoraj zrobiłam zdjęcie zdjęcia Młodej z Mikołajem z przedszkola :)

kapturnica, Alis, Mega, Simba, moremi, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    A może to że nie chce zostać w przedszkolu to przeciwnie - bo chce być z Wami, z nowym braciszkiem?
    Tak mi przyszło do głowy, bo koleżanka miała taki przypadek, ale wynikało to z ekscytacji nowym braciszkiem, więc wywołały to pozytywne emocje.
    Całkiem możliwe że tak jest, wrogości wobec brata nie ma. Troche sie martwię, choc wiem ze to normalne. Kazdy z nas sie musi przestawić na nowa sytuacje :)
    My po wizycie, Francesco wazy 4000g, szczepimy 7 stycznia. Pediatra nie miała zastrzeżeń, wszystko ok. Zaskoczona ze F taki inny juz J, ze czarny a J blondasek ;)

Sabina, kapturnica, Bozia3, ania.g, Simba, moremi, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no kocham Cię normalnie:)))))

a ja mam odwrotnie
    u córy bodziak z HM jeden rozmiar starczył na 3 rozmiary bo się rozciągał na długość, bo na szerokośc nie musiał.

A Iwo wyglada jak shar pei,czy jak się to pisze..
    Jak można mieć fałdy na przegubach? nawet ja nie mam a jestem gruba!
    Moje jest obecnie z wagą w 95 centylu i nie odpuszcza.
    Bodziak z HM poszedł w odstawkę bo Iwo wyglądał w nim jak parówka w osłonce..

W ogóle to mamy z niego ubaw. Małż mówi do niego per spaślak - wiadomo, matka całą ciążę na sterydach, młody ma solidny kark i obręcz barkową - to zdanie neurologa, nie moje...;)
    Do tego ma długie ciemne zakręcone rzęsy..

Mówię do małża, że trzeba przyciąć, bo jakoś dziwnie to wygląda - kark na sterydach a rzęsy jak u modelki..
    Na siłce mu żyć nie dadzą..:P

Paszcza, zdrówka!

Mega, co kupiłaś córce, zeznawaj! :)
    Moja Młoda bardzo lubi oglądać filmiki wrzucane przez młodych youtuberow, a jej idolem jest Jaś Dąbrowski. Wiec zamówiliśmy jej czarna bluzę z napisem JDabrowsky Wear - takie złożyła zamowienie, wprawdzie jej powiedziałam, ze odpada, bo za drogo, ale co tam, jedna ja mam i na razie sie na wiecej nie zapowiada ;)
    Siadłam. Na chwile. Pranie wisi, mięso do pasztetu usmażone, przemielone, wszystkie składniki już w misce i czekają grzecznie na wymieszanie i transport do piekarnika (jeszcze nie całkiem doprawiłam, ale spróbowałam i nawet niezłe to jest, hmmm, jakieś ukryte talenta kulinarne we mnie drzemią) ;) obiad tez prawie gotowy, a ja zastanawiam sie czy popełnię straszny nietakt jak sobie zrobię trzecia kawę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 13:18

Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Elfik, beates, Mimbla, moremi, iwcia77, ania.g, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 12649 12650 12651 12652 12653 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ