35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wrote:Elfik, chcę zobaczyć zdjęcie Iwo - po tym opisie fałdek musisz koniecznie wkleić!
przeguby udokumentuje osobno:)
a to mój grubasek, jak zawsze w dobrym humorze, pod warunkiem, że nie leży sam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe0af50693cc.jpg
a jak tak czasem na mnie patrzy, to się obawiam chwili kiedy zacznie mówić...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4333b95f7e2.jpg
sandra80, Simba, Bozia3, ivf-ivf, nick nieaktualny, beates, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, anna maria, iwcia77, Aasiula, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, Magdala, BISCA, caffe, Dziobak, gretka, Niuta, Alis, malgos741, paszczakin, megan8, Reni, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
no my tak gonimy.....z jednej strony super - bo bezkarnie mogę wpieprzać cały dzień...no a z drugiej trochę ciężko na żołądku...Jastra wrote:Nie ma wyjścia. Jeśli nie da się zrobić razem (rodzice i teściowie), to u mnie jest na zmianę, raz u jednych raz u drugich.
W pierwszym roku pamiętam chcieliśmy żeby nikt nie był pokrzywdzony, więc trochę u jednych, trochę u drugich siedzieliśmy. Maaaammmmo, co za gonitwa - nigdy w życiu więcej!
u jednych mamy o 15.00, u drugich o 19.00...
Elfik, moremi, iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no my tak gonimy.....z jednej strony super - bo bezkarnie mogę wpieprzać cały dzień...no a z drugiej trochę ciężko na żołądku...
u jednych mamy o 15.00, u drugich o 19.00...
Jesli Wam to pasuje, to najważniejsze:)
Ja miałam niedosyt bo ani z jednymi ani z drugimi nie można było dłużej posiedzieć. Także od następnego roku było juz na zmianę
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:Elfik spojrzenie ma iście prezesowskie, no łatwo nie będzie

nasza firma rodzinna upadnie.. to już będzie czwarty prezes, tylko robić nie ma komu..
nick nieaktualny, sandra80, iwcia77, Mega, BISCA, Dziobak, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Elfik, faktycznie będzie zdecydowanym facetem

w sumie to na razie jest samą słodyczą i nie marudzi dopóki jest cyc pod ręką.
no to racja - facet
nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates, iwcia77, kapturnica, Mega, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mały Kalisz, nie?
To już wiem kto jest żona Elfi
no i się wydało...
a serio serio, jak Kalisz brał udział w Kawie na ławę to się okazało, że to inteligentny facet z fajnym poczuciem humoru
ale ja chyba dla niego bym była za stara..
nick nieaktualny, moremi, Simba, iwcia77, Mega, gretka, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

. I taki juz duzy w porównaniu z tym zdjęciem w stopce.