35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wrote:Elfik, chcę zobaczyć zdjęcie Iwo - po tym opisie fałdek musisz koniecznie wkleić!
przeguby udokumentuje osobno:)
a to mój grubasek, jak zawsze w dobrym humorze, pod warunkiem, że nie leży sam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe0af50693cc.jpg
a jak tak czasem na mnie patrzy, to się obawiam chwili kiedy zacznie mówić...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4333b95f7e2.jpgsandra80, Simba, Bozia3, ivf-ivf, macduska, beates, Sabina, dorbie, moremi, anna maria, iwcia77, Aasiula, Mega, ania.g, ComeToMeBaby, Magdala, BISCA, caffe, Dziobak, gretka, Niuta, Alis, malgos741, paszczakin, megan8, Reni, efcia, mama78 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Nie ma wyjścia. Jeśli nie da się zrobić razem (rodzice i teściowie), to u mnie jest na zmianę, raz u jednych raz u drugich.
W pierwszym roku pamiętam chcieliśmy żeby nikt nie był pokrzywdzony, więc trochę u jednych, trochę u drugich siedzieliśmy. Maaaammmmo, co za gonitwa - nigdy w życiu więcej!u jednych mamy o 15.00, u drugich o 19.00...
Elfik, moremi, iwcia77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no my tak gonimy.....z jednej strony super - bo bezkarnie mogę wpieprzać cały dzień...no a z drugiej trochę ciężko na żołądku...
u jednych mamy o 15.00, u drugich o 19.00...
Jesli Wam to pasuje, to najważniejsze:)
Ja miałam niedosyt bo ani z jednymi ani z drugimi nie można było dłużej posiedzieć. Także od następnego roku było juz na zmianęElfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Elfik, faktycznie będzie zdecydowanym facetem
w sumie to na razie jest samą słodyczą i nie marudzi dopóki jest cyc pod ręką.
no to racja - facet
Sabina, Jastra, beates, iwcia77, kapturnica, Mega, BISCA, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mały Kalisz, nie?
To już wiem kto jest żona Elfi
no i się wydało...
a serio serio, jak Kalisz brał udział w Kawie na ławę to się okazało, że to inteligentny facet z fajnym poczuciem humoru
ale ja chyba dla niego bym była za stara..Sabina, moremi, Simba, iwcia77, Mega, gretka, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny