35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiecie co dzis przeczytalam w gazecie?
Jednej kobiecie w uk opieka spoleczna odebrala 16cioro dzieci z powodu nieporadnosci w wychowywaniu. Jednak nie ma paragrafu aby babie podwiazac jajowody. Ona rodzi a potem jej odbieraja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 17:38
Elfik, BISCA, moremi, ivf-ivf, dorbie, Mimbla, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Załapałam sie na sesje zdjęciowa Elfa, no no, lasencja z ciebie, ze ho ho
piękna rodzinka
Nie to żebym sie chwaliła, ale pasztet wyszedł pierwsza klasa, musiałam spróbowaćteraz stygnie powoli
Elfik, BISCA, moremi, kapturnica, beates, ania.g, iwcia77, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Na małego Elfa się załapałam. Spojrzenie spod byka wróży, że nie będzie lekko
Na familię się nie załapałam.
Dziś nasze auto zaczęło wydawać dziwne dźwięki. Podjechaliśmy do mechanika. Wracaliśmy do domu autobusem... Prawdopodobnie uszczelka pod głowicą, okaże się. Grubsza sprawa. Jesteśmy więc po analizie połączeń PKS / PKP itp no i jedziemy jutro pociągiem... Jutrzejsze kłucie to będzie wyczyn. Eh.Mega, moremi, ivf-ivf, kapturnica, Sabina, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Ja sie zalapalam na zdjecia malego prezesa ale nie na Elfa.
Moze bedzie jakas powtorka. Usiade sobie w kaciku i poczekam ....
W miedzyczasie popracuje troche... Jeszcze 2 dni i skonczy sie ten maraton w pracy, zwolnimy obroty a od wtorku urlop
Mega narobilas mi smaka.
Mega, moremi, dorbie, Aasiula, Mimbla, beates, ania.g, malgos741, iwcia77, Elfik, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Iwcia, ale fajny pomysł
i nich Ci Wacia wysle fote starszego syna, tylko tak zeby Alojz nie widział..
A ja chciałabym powiedzieć,że forum fajne jest!
Kiedy zachorowałam skontaktowałam się z Dorbie, która zemdlawszy na widok zdjęcia mojego pryszcza, które jej wysłałam, następnie zdiagnozowała u mnie grypę bostońską zamiast spodziewanego przez mnie trądu..
Dorbie, jeszcze raz dziękuję!
Ja do lekarza mam zawsze przez lasy, morza i pod górkę, więc naprawdę bardzo mi pomogłaśiwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się nie załapałam na zdjęcia Elfiej rodzinki
ALe mogę moją aktualna Wam pokazać
Popatrzcie jak usiedliśmy ja z Kubą podobni i mąż z Hubim podobni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 20:01
Mimbla, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Aasiula, macduska, kapturnica, SolarPolar, beates, anna maria, ania.g, Dziobak, caffe, gretka, malgos741, Elfik, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:silnika niestety...
zaszczyk:) wbijesz nawet w pociagu- w aptece możesz kupić torebkę termoizolacyjna.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny