35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Ja kce. Sercem z Wami, ale kto.moich klientów wygoni?
Simba co jesz? Ja mam drożdżowa chalkepycha
Ale chalka to jest mysl. Pojade do pl sklepu jak tylko odzyskam samochodSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Hera ja mam pytanie ty kiedyś pisałaś o wypasionej macie,którą kupiłaś dla Tupka. Jeśli możesz poślij namiar jaki.
po prostu oryginalny Airex, zobacz na ebay są
kupilam dwie szer 90 chyba dł 130.....patrz czy sa odpowiednio grube 2,5cmpeppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUwaga serdelki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ee290a8b733.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 11:19
ivf-ivf, Simba, anna maria, moremi, megan8, Dziobak, Sabina, SolarPolar, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, beates, ania.g, Mimbla, paszczakin, Luna76, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc,
Czekam na Polozna a dzis jeszcze bioderka mam w rozpiscenie lubię takiej bieganiny.
Młody i mnie dał w nocy troche popalić. Nie wiem czemu kupę najlepiej mu sie robi o 3 jak zapałkami musze podtrzymywać opadające powieki
Ja tez sie ciesze ze sie ruch zrobił, cos czuje ze jesien 2016 obrodzi w maluchy tak jak w tym roku
Kciuki trzymam
Zmierzyłam sobie rano cukier dwoma glukometrami z tego samego ukłucia i zonk... Mój stary pokazał ładne 95 a ten nowy co juz od dłuższego czasu mam wrażenie ze zawyża 112chyba w styczniu skoczę zrobic badanie w laboratorium.
peppapig, Sabina, kapturnica, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka powodzenia damy radę
u mnie różnie z tym spaniem, dzisiejsza noc ok od 23 do 7 na zmianę pieluchy i cycka i spał do 10
ale od 16 do 23 armagedon
tyle,że później to córka jest i mąż popilnuje także ogólnie nieźle. Byle nie chorowali.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 11:30
ivf-ivf, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bry
Hera, Tobie tez życzę trojaczkow. A jeszcze lepiej szescioraczkow. Szczerze.
Natka, ale to chyba za wcześnie na bioderka. U nas się robi badania między 4 a 6 tygodniem.ivf-ivf, Simba, weronisia, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Dawaj, jest w Sopocie 2 sierpnia. Kupimy sobie miejsca w 1 rzedzie ( wezmiemy kase z pieniedzy dzieci
)
Tak zamierzam zrobic ja, dzieckom nic nie powiem
Chociaz, zaraz zaraz. Jakie wczasy? Przeciez ja mam remont!Dziobak, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość