35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Bry
Hera, Tobie tez życzę trojaczkow. A jeszcze lepiej szescioraczkow. Szczerze.
Natka, ale to chyba za wcześnie na bioderka. U nas się robi badania między 4 a 6 tygodniem.
A Polozna mnie wystawiła, dzwonię do niej a ta zdziwiona ze umawiała sie na dzis
Peppa, no trzeba dać radę... I racja, byleby tylko zdrowi byli...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Tak mam wyznaczona wizytę przez pediatrę przy wypisie. Takze musze sie stawić
A Polozna mnie wystawiła, dzwonię do niej a ta zdziwiona ze umawiała sie na dzis
Peppa, no trzeba dać radę... I racja, byleby tylko zdrowi byli...no ale nic nie mogę jej zarzucić. A na bioderka 6 tyg po wyjściu ze szpitala i teraz na początku 4 miesiąca powtórka. Ok lecę, jadę po córkę do szkoły. Biere Kajtka ciepło jest się przewietrzy.
Bajjjmoremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia już wiem
zaoszczędzimy Ci pracy
mój faworyt "Na krowie kopytko!"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cef92f183af8.jpg
Wszystkie sa super !
No, juz nie bede musiala kurwowac. Mam czym wyrazic mije emocjeDziobak, Simba, anna maria, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ej, a jak sie klnie w obcych jezykach? Simba,Krycha, Magda, kto tam jeszcze?
Po norwesku leci tak:
Fy fan!
Hælvete!
Fy søren!
Po francusku :
Putain !
Enculé (bardzo brzydkie)
va te faire foutre !
hihiComeToMeBaby, megan8, Dziobak, anna maria, Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Steka zjadlam, kawe pije, pogryzam czekolada lindt z popcornem (za slodka).
Pojechalabym do domu, ale pozyczylam moim melepetom samochod, a przeciez metrem nie wroce. Tu nudy.
Chyba pojde do innej klasy.
Bylam dzis na watku IVF. Te PISdokutasy powinny czytac takie watki zeby wiedziec z czym sie ludzie borykaja. Eh...krycha.stara, gretka, Dziobak, BISCA, Sabina, Mimbla, moremi, peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Cierpię na totalny brak czasu....nie mam jak was nadrobić. Mamy gości do poniedziałku...więc nawet kompa nie odpalam. Jutro wybieramy się tyłki w termach pomoczyć dla relaksu. Cykl ten raczej spisuje na straty...nigdy nie miałam takich jazd z bólem jajnika jak teraz....ale dla rozrywki nadal po nadrabiam zaległości z mężem
Trzymam kciuki za wszystkie które tego potrzebująmacduska, Sabina, Mimbla, moremi, peppapig, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Chłop dziś zrobił dziś żeberka na obiad ( norweska potrawa wigilijna), więc jakby te cześć świat mamy zaliczona.
Zaraz siadamy do kręcenia loków córce na bal ( pamiętać nie żelowac) i strojenia ( pamiętać nie prasować sukienki).
Bosz, moje dziecko jest już takie duże...
Fotkę zrobię, jakby co.Simba, megan8, krycha.stara, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Reni, anna maria, BISCA, macduska, Mimbla, paszczakin, beates, moremi, peppapig, iwcia77, malgos741, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Chłop dziś zrobił dziś żeberka na obiad ( norweska potrawa wigilijna), więc jakby te cześć świat mamy zaliczona.
Zaraz siadamy do kręcenia loków córce na bal ( pamiętać nie żelowac) i strojenia ( pamiętać nie prasować sukienki).
Bosz, moje dziecko jest już takie duże...
Fotkę zrobię, jakby co.
Fotka obowiazkowaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 15:18
kapturnica, Reni, Dziobak, anna maria, BISCA, macduska, paszczakin, beates, moremi, iwcia77, malgos741, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość