35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja siedzę i rozkminiam..UWAGA..wczorajszy czy przedwczorajszy post Dziobaka o tym, że prezent dziecia jest w rękach męża
i tak się zastanawiam dlaczego zepsuli dzieciakowi gwiazdkę dając mu wcześniej prezent
aaaaaaaai dotarło, że przecież w tym roku ma pecha i wyjeżdża na Święta
Dziobak, Simba, kapturnica, BISCA, Sabina, Mimbla, Magdala, moremi, iwcia77, malgos741, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bosz. My juz na jej drugim balu bedziem!
Fotka obowiazkowa
Dziś bal córki, za chwilę będę wam opisywac moment odebrania mojej sztucznej szczęki...Simba, anna maria, BISCA, ivf-ivf, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wiesz, że o tym samym sobie pomyślałam? Ze to juz kolejny rok w tym zacnym gronie.
Dziś bal córki, za chwilę będę wam opisywac moment odebrania mojej sztucznej szczęki...
Nie dziwie sie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 15:55
Reni, Dziobak, kapturnica, BISCA, Sabina, Mimbla, paszczakin, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja siedzę i rozkminiam..UWAGA..wczorajszy czy przedwczorajszy post Dziobaka o tym, że prezent dziecia jest w rękach męża
i tak się zastanawiam dlaczego zepsuli dzieciakowi gwiazdkę dając mu wcześniej prezent
aaaaaaaai dotarło, że przecież w tym roku ma pecha i wyjeżdża na Święta
A co do prezentu Adasia. Córka wzięła tor do swojego pokoju, a Adaś bawi się kartonem i wypychajacymi go ochraniaczami foliowymi w kształcie poduszek. I wszyscy zadowoleni.Reni, Simba, BISCA, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, moremi, iwcia77, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A co znowu wyprasowalas jej sukienke i tym razem wybila Ci zeby?
Nie dziwie sie.
Że czas tak szybko leci, dziś narodziny potomka, jutro pierwszy siwy włos!
Simba, BISCA, Reni, ivf-ivf, kapturnica, moremi, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:To metafora była pacanie!
Że czas tak szybko leci, dziś narodziny potomka, jutro pierwszy siwy włos!
I naprawde myslisz ze nie zrozumialam?
Co to jest metafora? Czy ty mnie przypadkiem nie obrazasz?
PSZE PAAAANIIIII ONA SIE PRZEZYWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 15:59
anna maria, Reni, ivf-ivf, BISCA, kapturnica, Dziobak, Sabina, Mimbla, paszczakin, moremi, iwcia77, malgos741, Bozia3, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Rzeczywiscie?
I naprawde myslisz ze nie zrozumialam?
Co to jest metafora?
PSZE PAAAANIIIII ONA SIE PRZEZYWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ale jakby kto inny nie zrozumiał??Simba, anna maria, BISCA, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, iwcia77, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dzobak czuje ze jak bedziesz ja do slubu szykowala to tez z nami
zaszczyt to bedzie dla nas
Dziobak wrote:Wiesz, że o tym samym sobie pomyślałam? Ze to juz kolejny rok w tym zacnym gronie.
Dziś bal córki, za chwilę będę wam opisywac moment odebrania mojej sztucznej szczęki...Reni, Simba, Dziobak, ivf-ivf, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, iwcia77, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja wiem, że zrozumiałas kalafiorze!
Ale jakby kto inny nie zrozumiał??
A jak przychodzo, to szybko odchodzoReni, Dziobak, ivf-ivf, BISCA, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, paszczakin, moremi, iwcia77, anna maria, malgos741, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bo nasza higienistka to starucha jest po prostu
Simba, ivf-ivf, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, iwcia77, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No cóż, czasem trzeba sobie zepsuć swieta. Trudno!
A co do prezentu Adasia. Córka wzięła tor do swojego pokoju, a Adaś bawi się kartonem i wypychajacymi go ochraniaczami foliowymi w kształcie poduszek. I wszyscy zadowoleni.
Boże, ile można z kartona zrobić... lupę, aparat fotograficxnyi, latawiec i wiele innych, moje dzieci zawsze potrafiły z kartona użytek zrobića ile inwencji twórczej dziecko może mieć
Dziobak, BISCA, kapturnica, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No i stało się. Przebrala się miareczka. Jesteś pierwszą w kolejce do karnej lewatywy! I zapomnij o dodatkowej witaminie ce w kolejnym semestrze!
Dziobak, ivf-ivf, Reni, BISCA, moremi, iwcia77, Bozia3, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzobak czuje ze jak bedziesz ja do slubu szykowala to tez z nami
zaszczyt to bedzie dla nas
Ale jak będę brała ślub to wszystkie musicie przyjechać! Wszysciusienkie!!Simba, Reni, BISCA, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, moremi, iwcia77, anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Boże, ile można z kartona zrobić... lupę, aparat fotograficxnyi, latawiec i wiele innych, moje dzieci zawsze potrafiły z kartona użytek zrobić
a ile inwencji twórczej dziecko może mieć
przeczytałam
Boże ile można do kartona robić ....kupe
weź sieivf-ivf, BISCA, kapturnica, Sabina, Mimbla, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość