X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No cóż, czasem trzeba sobie zepsuć swieta. Trudno!
    A co do prezentu Adasia. Córka wzięła tor do swojego pokoju, a Adaś bawi się kartonem i wypychajacymi go ochraniaczami foliowymi w kształcie poduszek. I wszyscy zadowoleni. ;-)

Ja bym Ci chetnie pozazdroscila tych kanarow ale : kocham Swieta w Polsce, jade zapoznac sie z moim 5-miesiecznym siostrzencem, zobacze tate, brata, siostre (nie widzialam od 6 miesiecy). Uszka, rosol, dobra popijawa.
    O spotkaniu z Trojmiejska sekcja nie wspomne.
    Sama widzisz, ze chocbym nie wiem jak chciala, nie moge Ci zazdroscic ;)

Dziobak, Reni, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, paszczakin, moremi, iwcia77, malgos741, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ha! Śniło mi się dziś, że zerwalam zaręczyny. Tak właściwie, to ich w ogóle nie miałam.
    Ale jak będę brała ślub to wszystkie musicie przyjechać! Wszysciusienkie!!
    Moze nie przesadzaj z wszysciusienkimi. Jeszcze i Lenka wpadnie, czy jak tam bylo tej krejzolce

Dziobak, BISCA, Reni, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja bym Ci chetnie pozazdroscila tych kanarow ale : kocham Swieta w Polsce, jade zapoznac sie z moim 5-miesiecznym siostrzencem, zobacze tate, brata, siostre (nie widzialam od 6 miesiecy). Uszka, rosol, dobra popijawa.
    O spotkaniu z Trojmiejska sekcja nie wspomne.
    Sama widzisz, ze chocbym nie wiem jak chciala, nie moge Ci zazdroscic ;)
    Sekcja trojmiejska nie będzie pełna. Nie będzie mnie, więc ten... Sama widzisz... ;-)

moremi, iwcia77, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Sacré bleu!

nom d'une pipe !

Simba lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze nie przesadzaj z wszysciusienkimi. Jeszcze i Lenka wpadnie, czy jak tam bylo tej krejzolce
    Ej no, nasze tylko. Dokładam ci witaminę A + e, bo coś słabo kumasz. ;-)

BISCA, Simba, moremi, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    nom d'une pipe !
    Co to pipa?
    Po norwesku pipa to komin i jedno z pierwszych słów, które dzieci piszą. Zawsze mi głupio jakoś, kiedy mówię: napisz pipa...

megan8, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, iwcia77, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mi się dziś śniło? Ze mój kocur był w ciąży i warchlaka urodził... I mówię do męża, bierz go szybko i wieź do mojego ojca do świniarni :-) moi rodzice są rolnikami :-) a on mi mówi :co Ty on ma wadę genetyczną i tak nie przeżyje. Normalnie głupoty nad glupotami, ale świnki mi bylo szkoda :-(

kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Luna76, Magdala, moremi, iwcia77, Bozia3, Elfik, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przeczytałam
    Boże ile można do kartona robić ....kupe

weź sie

Reni, ty krejzolko ;-) Simbie słowo ukradlam :-)

• BISCA Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Co to pipa?
    Po norwesku pipa to komin i jedno z pierwszych słów, które dzieci piszą. Zawsze mi głupio jakoś, kiedy mówię: napisz pipa...

Pipe, nie pipa.
    Ma 2 znaczenia : fajka i (Simba wytlumacz kolezankom to drugie)
    :)

Dziobak, Simba, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Sekcja trojmiejska nie będzie pełna. Nie będzie mnie, więc ten... Sama widzisz... ;-)

Trudno, wypije Twoja porcje trunkow. No sama widzisz :P

ComeToMeBaby, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serio Dziobak, szkoda, ze Cie nie bedzie. Bardzo chcialabylm Cie poznac w realu :)

Dziobak, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ha! Śniło mi się dziś, że zerwalam zaręczyny. Tak właściwie, to ich w ogóle nie miałam.
    Ale jak będę brała ślub to wszystkie musicie przyjechać! Wszysciusienkie!!
    Tatarata ja Ci nie wierzę. No jak chciałam przyjechać to powiedziałaś, ze nie bp Ci będę jedzenie wyjadac. Pffff.

ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Dziobak, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta- co tam?
    Ile jeszcze dni zostało do powrotu męża? Bo to już jakieś ostatki będą no nie? 3? 4?

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kapta- co tam?
    Ile jeszcze dni zostało do powrotu męża? Bo to już jakieś ostatki będą no nie? 3? 4?
    Jest gudddddd.Moj bedzie w sobote wieczorem :) A nie pisze a podczytuje bo jakos inwencji twórczej mi dzis brak ;)

ComeToMeBaby, paszczakin, Magdala, moremi, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jest gudddddd.Moj bedzie w sobote wieczorem :) A nie pisze a podczytuje bo jakos inwencji twórczej mi dzis brak ;)
    no to super, sobota tuż za rogiem :)

kapturnica lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami, podczytałam, nadrobiłam - ale szczerze również mogłabym napisać, że nie mam nic ciekawego do powiedzenia, no bo co tu pisać.
    Może tylko, że jest szansa, już mnie wena najdzie jutro rano (10dpt) upuścić krew na betę? Pomału do tego dojrzewam...

Simba, fajne cytaty i dowcipy :)

Ogarnęłam największe syfy w mojej robocie, a poza tym krzyż mnie boli już trzeci dzień. Fizycznie czuję się coraz większym leniem. Źle też znoszę pozycję siedzącą, ale myślę że to tylko przez moją pracę, nic innego. Jutro się chyba wszystko wyjaśni..

To skreślając, idę wchłonąć w siebie wszystko, co znajdę w kuchni - bo jestem bardzo głodna.

kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Sabina, moremi, Luna76, iwcia77, malgos741, Bozia3, Elfik, Simba lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla- no 10dpt to już można krwi upuszczać :)

iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, życzę Ci, żebyś jutro nam pisała posty pełne radości, niedowierzania i ekscytacji!
    Dziobak, kiedy ten ślub? Ja będę, ale dopiero od stycznia na dietę przechodzę, wiec że 4 miechy będę potrzebować, zeby się na ludzia zrobić, jako buka nie idę!
    Pośmiałam się dziś Was doczytujac.. Trochę mi za Wami teskno, ale wczasy całkiem niezle. Oprócz tego, że ja zachorzona. Dziecko mam knajpiane-restauracje, kawiarnie, sama radość, byle dawali próbować, co żrom ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 17:34

Dziobak, Natka_79, macduska, Simba, Sabina, Magdala, gretka, moremi, iwcia77, Mimbla, malgos741, Bozia3, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, wiem co czujesz i boje sie z Toba.
    Mam nadzieje, ze jutro bedziemy sie z Toba cieszyc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 17:34

Sabina, Magdala, peppapig, Mimbla, malgos741, Bozia3, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    A tak na serio Dziobak, szkoda, ze Cie nie bedzie. Bardzo chcialabylm Cie poznac w realu :)
    Ja Ciebie tez! Damy radę! Jak nie tu, to tam, albo gdzieś indziej ;-)

BISCA, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

‹‹ 12677 12678 12679 12680 12681 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ