35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:No cóż, czasem trzeba sobie zepsuć swieta. Trudno!
A co do prezentu Adasia. Córka wzięła tor do swojego pokoju, a Adaś bawi się kartonem i wypychajacymi go ochraniaczami foliowymi w kształcie poduszek. I wszyscy zadowoleni.
Ja bym Ci chetnie pozazdroscila tych kanarow ale : kocham Swieta w Polsce, jade zapoznac sie z moim 5-miesiecznym siostrzencem, zobacze tate, brata, siostre (nie widzialam od 6 miesiecy). Uszka, rosol, dobra popijawa.
O spotkaniu z Trojmiejska sekcja nie wspomne.
Sama widzisz, ze chocbym nie wiem jak chciala, nie moge Ci zazdroscicDziobak, Reni, Simba, kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, paszczakin, moremi, iwcia77, malgos741, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ha! Śniło mi się dziś, że zerwalam zaręczyny. Tak właściwie, to ich w ogóle nie miałam.
Ale jak będę brała ślub to wszystkie musicie przyjechać! Wszysciusienkie!!Dziobak, BISCA, Reni, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ja bym Ci chetnie pozazdroscila tych kanarow ale : kocham Swieta w Polsce, jade zapoznac sie z moim 5-miesiecznym siostrzencem, zobacze tate, brata, siostre (nie widzialam od 6 miesiecy). Uszka, rosol, dobra popijawa.
O spotkaniu z Trojmiejska sekcja nie wspomne.
Sama widzisz, ze chocbym nie wiem jak chciala, nie moge Ci zazdroscicmoremi, iwcia77, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:nom d'une pipe !
Po norwesku pipa to komin i jedno z pierwszych słów, które dzieci piszą. Zawsze mi głupio jakoś, kiedy mówię: napisz pipa...megan8, ComeToMeBaby, Mimbla, moremi, iwcia77, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Wiecie co mi się dziś śniło? Ze mój kocur był w ciąży i warchlaka urodził... I mówię do męża, bierz go szybko i wieź do mojego ojca do świniarni
moi rodzice są rolnikami
a on mi mówi :co Ty on ma wadę genetyczną i tak nie przeżyje. Normalnie głupoty nad glupotami, ale świnki mi bylo szkoda
kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, Luna76, Magdala, moremi, iwcia77, Bozia3, Elfik, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Co to pipa?
Po norwesku pipa to komin i jedno z pierwszych słów, które dzieci piszą. Zawsze mi głupio jakoś, kiedy mówię: napisz pipa...
Pipe, nie pipa.
Ma 2 znaczenia : fajka i (Simba wytlumacz kolezankom to drugie)
Dziobak, Simba, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ha! Śniło mi się dziś, że zerwalam zaręczyny. Tak właściwie, to ich w ogóle nie miałam.
Ale jak będę brała ślub to wszystkie musicie przyjechać! Wszysciusienkie!!ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, Dziobak, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta- co tam?
Ile jeszcze dni zostało do powrotu męża? Bo to już jakieś ostatki będą no nie? 3? 4?A nie pisze a podczytuje bo jakos inwencji twórczej mi dzis brak
ComeToMeBaby, paszczakin, Magdala, moremi, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami, podczytałam, nadrobiłam - ale szczerze również mogłabym napisać, że nie mam nic ciekawego do powiedzenia, no bo co tu pisać.
Może tylko, że jest szansa, już mnie wena najdzie jutro rano (10dpt) upuścić krew na betę? Pomału do tego dojrzewam...
Simba, fajne cytaty i dowcipy
Ogarnęłam największe syfy w mojej robocie, a poza tym krzyż mnie boli już trzeci dzień. Fizycznie czuję się coraz większym leniem. Źle też znoszę pozycję siedzącą, ale myślę że to tylko przez moją pracę, nic innego. Jutro się chyba wszystko wyjaśni..
To skreślając, idę wchłonąć w siebie wszystko, co znajdę w kuchni - bo jestem bardzo głodna.kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, beates, Sabina, moremi, Luna76, iwcia77, malgos741, Bozia3, Elfik, Simba lubią tę wiadomość
-
Mimbla, życzę Ci, żebyś jutro nam pisała posty pełne radości, niedowierzania i ekscytacji!
Dziobak, kiedy ten ślub? Ja będę, ale dopiero od stycznia na dietę przechodzę, wiec że 4 miechy będę potrzebować, zeby się na ludzia zrobić, jako buka nie idę!
Pośmiałam się dziś Was doczytujac.. Trochę mi za Wami teskno, ale wczasy całkiem niezle. Oprócz tego, że ja zachorzona. Dziecko mam knajpiane-restauracje, kawiarnie, sama radość, byle dawali próbować, co żromWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 17:34
Dziobak, Natka_79, macduska, Simba, Sabina, Magdala, gretka, moremi, iwcia77, Mimbla, malgos741, Bozia3, Elfik, Mega lubią tę wiadomość