35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Magdala co się mówi do dziecka, któremu się już fefnascie tysięcy razy powiedziało ju ar fajn a ono nadal mędzi i nie chce spać?
Mak sie uciera.paszczakin, Sabina, moremi, Simba, iwcia77, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Cos wam powiem. Właśnie obcielam Adasiowi wlosy, bo już był zarosniety jak z Planety Malp. Pierwszy raz cielam. Nozyczkami. I wyszło super!!
Moja zajebistosc czasem mnie przeraża.
paszczakin, Sabina, moremi, ivf-ivf, BISCA, beates, iwcia77, Reni, malgos741, Mimbla, Bozia3, Elfik, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Trzymajcie mnie w co najmniej dwie. Teściowa na każdy jęk dziecka pyta, czy może nie głodny? Tak godzinę po karmieniu też.. Jak byśmy tu zostali, to golonki Waszych dzieci mogłyby się schować.
Teraz go karmi bułką. Nic nie powiem, nic nie powiem..
Raz, że dobrze, że nie kiełbasa.
Dwa, jutro jedziemy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 18:52
Sabina, kapturnica, Luna76, moremi, gretka, peppapig, Dziobak, BISCA, beates, iwcia77, Magdala, malgos741, Mimbla, Bozia3, SolarPolar, krycha.stara, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Morka, twój mały dziś ma miesięcznicę chyba, co?
BISCA, ComeToMeBaby, Luna76, beates, Simba, ivf-ivf, iwcia77, Natka_79, Dziobak, Sabina, kapturnica, Magdala, malgos741, Mimbla, megan8, Bozia3, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Dzobak czuje ze jak bedziesz ja do slubu szykowala to tez z nami
zaszczyt to bedzie dla nas
anna maria, Dziobak, Sabina, macduska, Magdala, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
No proszę
Moremi, to awansowaliście z rodziców noworodka na rodziców niemowlaka
całusy dla Ignasia
Moje bateryjki właśnie sie rozładowałynie mam juz sił na nic...
anna maria, kapturnica, moremi, dorbie, malgos741, BISCA, Mimbla, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:jasne ! a ty wiesz , ze byc moze, Wacia bedzie tesciowa corki Dziobaka ?
Te zabiegi kosmetyczne i usypianie dziecka sponiewieralo mnie trochę umysłowo.anna maria, moremi, iwcia77, malgos741, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość