X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignas, zuchu! Przetrwales miesiac kąpieli w wiaderku, szykuj się chłopie na morza i oceany! Żaden żywioł nie będzie Ci już straszny! :-)

moremi, dorbie, Magdala, BISCA, beates, Sabina, Bozia3, Simba, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi a wiec Ignas to juz niemowlak :)

Natka moze ten drugi glukometr jest nie skalibrowany i dlatego pokazuje ci takie rozbieznosci w pomiarach?Mi wczoraj dala zlecenie rodzinna na kilka badan min cukier i na szczescie idealnie.Zelazo i morfo tez super .
    Nat masz kryzys?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 20:35

moremi, iwcia77, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak podoba mi sie Zosia ,fajny sportowy typ :-)

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sasiad zawsze mowil (2 corki ma ) :jak masz syna musisz pilnowac jednego w miescie ,jak masz corke musisz pilnowac wszystkich w miescie ;-) ,mial racje skubany ,juz sie o Hele martwie ;-)

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 grudnia 2015, 23:06

Dziobak, moremi, ivf-ivf, Magdala, BISCA, Mimbla, beates, Sabina, megan8, ComeToMeBaby, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Zupelnie niepotrzebnie Ci glupio jest.
    Pipa to imie siostry przyszlej brytyjskiej krolowej.
    Ale kurka, jak sie ja wymawia? Jak rodzima pipa czy raczej jak angielska fajka?
    Bo po norwesku to jak po naszemu - pipa na calego.
    Juz nie mowiac o tym, ze kurve to koszyk i wymawia sie to baaaaardzo po naszemu. ;)

moremi, Magdala, BISCA, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Moj sasiad zawsze mowil (2 corki ma ) :jak masz syna musisz pilnowac jednego chuja w miescie ,jak masz corke musisz pilnowac wszystkich chuji w miescie ;-) ,mial racje skubany ,juz sie o Hele martwie ;-)
    To jest wlasnie przekichane, jesli chodzi o dziewczynki. Ale ja bylam grzeczna, mam nadzieje, ze Zosia tez bedzie. Na razie jej szkola i sport w glowie. A taki mejkap jaki jej dzis zrobilam, to miala na dziobie po raz 1 w zyciu, a ma prawie 15 lat. Panny w szkole maja juz takie tapety na ryjkach, ze mi szczeka spada. Ale tu wolno.

moremi, ivf-ivf, iwcia77, Sabina, anna maria, Elfik, krycha.stara lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Brawo :)
    Miesięcznica od ostatnich wydarzeń źle mi się kojarzy...
    Mi też.

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ignas, zuchu! Przetrwales miesiac kąpieli w wiaderku, szykuj się chłopie na morza i oceany! Żaden żywioł nie będzie Ci już straszny! :-)
    Dzisiaj myłam mu dupe w zlewie i nawet nie pisnął. Ekstremalne warunki kąpieli chyba mu odpowiadają ;-)

Dzięki dziewczyny za życzenia i mile slowa :-)

dorbie, Dziobak, malgos741, kapturnica, BISCA, iwcia77, Mimbla, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór
    Próbowałam nadrobić ale nie dam rady bo padam na pysk. Dziś moc atrakcji. Marcel z temperaturą 40 stopni nad ranem ( efekt uboczny szczepienia), awaria wodociągu, taszczenie zgrzewki wody ze sklepu bo nie było komu. Przychodnia i lekarz z Marcelem. Po drodze ozdabianie pierników z córką i Marcelem wiszącym na mnie ( bo najlepiej jest u mamy) a na koniec zafundowałam sobie jeszcze zakładanie lampek na choinkę... blizna dzielnie trzyma ale miałam już dziś taki kryzys że nie wiele mi brakowało żeby pojechać na ip.
    Trzymam kciuki za Wszystkie potrzebujące <3 i spróbuję zasnąć.

Dziobak, beates, Sabina, anna maria, moremi, Bozia3, macduska, Elfik lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    A ja mam dziś kryzys
    Wkręcam się, co by było gdyby ta pępowina wypadła wcześniej...
    Wystarczyło mi stwierdzenie położnej "Adasiu, a mogłeś zginąć..."
    Kurna, po co ona to powiedziała. Co by było, gdyby było, to ja wiem. I miałam już wiele takich sytuacji w życiu.
    A najlepiej powiedziała moja kolezanka ginka "tam własnie miało być, jest wsystko OK" i nic mi nie wymawiała, że za póżno pojechałam itd. Cenię ją za to.
    Opatrznośc po prostu czuwa.

malgos741, kapturnica, Sabina, iwcia77, moremi, Elfik, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobry wieczór
    Próbowałam nadrobić ale nie dam rady bo padam na pysk. Dziś moc atrakcji. Marcel z temperaturą 40 stopni nad ranem ( efekt uboczny szczepienia), awaria wodociągu, taszczenie zgrzewki wody ze sklepu bo nie było komu. Przychodnia i lekarz z Marcelem. Po drodze ozdabianie pierników z córką i Marcelem wiszącym na mnie ( bo najlepiej jest u mamy) a na koniec zafundowałam sobie jeszcze zakładanie lampek na choinkę... blizna dzielnie trzyma ale miałam już dziś taki kryzys że nie wiele mi brakowało żeby pojechać na ip.
    Aniu, dzielna jesteś!

iwcia77, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dzisiaj myłam mu dupe w zlewie i nawet nie pisnął. Ekstremalne warunki kąpieli chyba mu odpowiadają ;-)

Dzięki dziewczyny za życzenia i mile slowa :-)
    Odnajdzie sie na jachcie jak nic!

dorbie, BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jak to ?
    Czy chodziło Ci o loda?

No wlasnie.
    Teraz mozemy oficjalnie zakonczyc dzisiejsza lekcje francuskiego ;-)

iwcia77, moremi, Simba, krycha.stara lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale kurka, jak sie ja wymawia? Jak rodzima pipa czy raczej jak angielska fajka?
    Bo po norwesku to jak po naszemu - pipa na calego.
    Juz nie mowiac o tym, ze kurve to koszyk i wymawia sie to baaaaardzo po naszemu. ;)

Normalnie pipa, jak nasza pipa sie wymawia.

Kiedys moja sp babcia pytala o nia (o Pipe). Przerazenie (zgin, przepadnij maro nieczysta) widzialam w babci oczach jak uslyszala to imie.

Sabina, Dziobak, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Hej!
    A ja mam dziś kryzys
    Wkręcam się, co by było gdyby ta pępowina wypadła wcześniej...
    Wystarczyło mi stwierdzenie położnej "Adasiu, a mogłeś zginąć..."
    Kurna, po co ona to powiedziała. Co by było, gdyby było, to ja wiem. I miałam już wiele takich sytuacji w życiu.
    A najlepiej powiedziała moja kolezanka ginka "tam własnie miało być, jest wsystko OK" i nic mi nie wymawiała, że za póżno pojechałam itd. Cenię ją za to.
    Opatrznośc po prostu czuwa.
    Ale czemu sie laska spinasz? Zdązylas do szpitala na czas, Adas jest caly i zdrowy, teraz to chyba trzeba tylko na msze dawac, ze tak sie to wszystko skonczylo. Rozumiem, ze moze byc frustracja i zal, gdyby sie cos zlego stalo, ale sie przeciez nie stalo!!
    Nie wkrecaj sie, ciesz sie dzieciem, chlopakami, mezem, psem, kotami, swietami, wszystkim co masz i co jest teraz najwazniejsze.
    :)

dorbie, ivf-ivf, beates, Sabina, iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, macduska, paszczakin, peppapig, kapturnica, krycha.stara, Natka_79, Mega, gosia7122, Reni lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozwolcie ciotki, ze jeszcze ja Ignasiowi powinszuje tego pierwszego miesiaca zycia ukonczenia. <3

BISCA, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co sie stalo z Adasiowa pepowina?? Umklo mi.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale czemu sie laska spinasz? Zdązylas do szpitala na czas, Adas jest caly i zdrowy, teraz to chyba trzeba tylko na msze dawac, ze tak sie to wszystko skonczylo. Rozumiem, ze moze byc frustracja i zal, gdyby sie cos zlego stalo, ale sie przeciez nie stalo!!
    Nie wkrecaj sie, ciesz sie dzieciem, chlopakami, mezem, psem, kotami, swietami, wszystkim co masz i co jest teraz najwazniejsze.
    :)
    Do tej pory starałam się tego nie analizować, ale wiesz, jk hormony buzują, to wystarczy jedno zdanie przez kogoś powiedziane.

Dziobak, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    A co sie stalo z Adasiowa pepowina?? Umklo mi.
    Zaczęła się wyślizgiwac na izbie przyjęc, stąd taka szybka cesarka. W domu wody mi odeszły

iwcia77 lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobry wieczór

Ania, kurza twarz, pewnie inaczej nie mozesz ale takie " atrakcje" w Twiom stanie !
    Jutro prosze caly dzien lezec i pachniec.

Magdala, beates, iwcia77, anna maria, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 12680 12681 12682 12683 12684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ