35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ale ze jakie Simba rozdaje Mikolaje? Ja tez kcem!
madi in Belgium
tzw Belgijskie rolexo-twixy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 23:45
Simba, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry wieczór
Ania, nie jesteś dzielna tylko goopia. Dbaj prosze o siebie bo ja zawału dostanę! Wiem, że my kobiety udźwigniemy wszystko, ale jak ci dzidzia nogę przez brzuch wystawi?
Dziobak! nie widziałam zdjęcia. A teściowa Twojej córki zaaprobowała kreację, czy aby nie za śmiała?
Za jutrzejszą betę trzymam kciuki!
Dorbi - a ja cię rozumiem. Takie emocje człowieka nachodzą jak już ma chwilę, żeby spokojnie na pupie usiąść. I niepotrzebnie dziewczyny cię pocieszają, bo przecież się cieszysz, ale z wentyla trzeba spuścić.
Paszcza, golonek mojego Golonkowego vel Prezesa wszystkich elfów nie pobijesz nawet za pomocą teściowej góralki. Bez szans! Bo jedzenie trzeba kochać...
Kapta, to już bliżej niż dalej do powrotu małża - u was to będzie drugi miesiąc miodowy
Simbę, Bisca i Kometa, jak ja lubię wasze poczucie humoru, you make my day!
Dziobaka też, ale tego nie napiszę, bo się z tej zajebiaszczości jeszcze rozpęknie;)
iwcia77, Dziobak, moremi, gretka, ania.g, kapturnica, BISCA, Mimbla, promoszka, krycha.stara, Sabina, ComeToMeBaby, dorbie, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Bry wieczór
Paszcza, golonek mojego Golonkowego vel Prezesa wszystkich elfów nie pobijesz nawet za pomocą teściowej góralki. Bez szans! Bo jedzenie trzeba kochać...
elfi wyzywam cie na pojedynek Ivo vs Iwo
Elfik, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Te, tesciowa mojej córki co sądzi o kreacji synowej? Bo się Elf pyta.
A córka przyszła z balu wielce zadowolona. Co prawda, chłopak który jej się ciut podoba przyszedł z dziewczyną, ale jakoś przesadnie nie dramatyzowala z tego powodu.iwcia77, Elfik, BISCA, ivf-ivf, macduska, Mimbla, Simba, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:elfi wyzywam cie na pojedynek Ivo vs Iwo
zeszłam, przeczytałam i zeszłam, tak sie zaczęłam śmiać, że się prawie Golonkowy obudził..
Iwcia, nawet nie wiesz jak cię pokochałam jak napisałaś, że Ivo tył ponad 300 g na tydzień..uff, poczułam, że mój jednak nie jest alienem, kt chce mnie wyssać do końca..
Trochę się zdziwiłam jak przeczytałam, że dzieci podwajają wagę w 3,4 mcu, a mój juz w drugim..
Oby taki sam zapał miał do nauki
Prezes waży obecnie 6700 gram, hehe, zawodnik w lewym rogu, wypuśc swojego na ring i powiedz ile miał w czwartym miesiącu, hę?
A goopia ja, twój z wyższej wagi startował, ale jeszcze nie rzucamy ręcznika na matę..iwcia77, beates, BISCA, Simba, Sabina, ComeToMeBaby, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Te, tesciowa mojej córki co sądzi o kreacji synowej? Bo się Elf pyta.
A córka przyszła z balu wielce zadowolona. Co prawda, chłopak który jej się ciut podoba przyszedł z dziewczyną, ale jakoś przesadnie nie dramatyzowala z tego powodu.poza tym mysle ze Wacik jest milion razy fajniejszy
i inteligentniejszy i tez chce studiowac medicyne
Elfik, BISCA, macduska, Mimbla, Simba, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:zeszłam, przeczytałam i zeszłam, tak sie zaczęłam śmiać, że się prawie Golonkowy obudził..
Iwcia, nawet nie wiesz jak cię pokochałam jak napisałaś, że Ivo tył ponad 300 g na tydzień..uff, poczułam, że mój jednak nie jest alienem, kt chce mnie wyssać do końca..
Trochę się zdziwiłam jak przeczytałam, że dzieci podwajają wagę w 3,4 mcu, a mój juz w drugim..
Oby taki sam zapał miał do nauki
Prezes waży obecnie 6700 gram, hehe, zawodnik w lewym rogu, wypuśc swojego na ring i powiedz ile miał w czwartym miesiącu, hę?
A goopia ja, twój z wyższej wagi startował, ale jeszcze nie rzucamy ręcznika na matę..- wygrywa zatem zawodnik z prawego roga
medal dla klopsa
BISCA, Simba, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:i bardzo rozsadnie podeszla do tematu- podoba mi sie
poza tym mysle ze Wacik jest milion razy fajniejszy
i inteligentniejszy i tez chce studiowac medicyne
Popieram. Jak byli u nas w odwiedzinach, to nie tylko nie uciekł na widok tej staruchy pachnącej naftaliną, w zamierzchłym wieku (znaczy się mua), ale porozmawiał jak człowiek...
Przystojny jest tez skurczybyk..
mało brakowało, żebym sobie Simona i Garfunkela nie zaczęła podśpiewywać
"Hey, mrs Robinson..."
Bier Dziobak, taką teściową jak Duska to ze świecą szukać... I jakie ma zdolności manualne...A jak pierwsza padniesz, to jakie piękne stroiki ci będzie robiła na 1 listopada, normalnie pół cmentarza będzie ci zazdrościć...
skusiłam?iwcia77, gretka, beates, BISCA, macduska, Simba, Sabina, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwcia, a możesz dać adres do
Polski? Może dotrze na święta.
Ania, popieram stanowisko Elfika. No goopia Ty! Masz leżeć i pachnieć. I dotrwać do stycznia w dwupaku.
I tak samo Dorbie. Tak miało być i tyle. Nie ma już co zaprzatac sobie głowy.
Dobra, to ja jeszcze z zapytaniem. Która spodziewa się chłopaka? Mam ciuchy na 50/56. I pomału pakuje ciuchy ciążowe rozmiar xs/s. Pomału, bo w niektórych jeszcze chodze.
No Kometa, Gretka, Mimbla, Luna, Bisca, Reni?
Parę ciuchow w rozmiarze m i unisex się znajdzie.
No i część dla Magdali trzymam.iwcia77, Elfik, ania.g, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, Simba, Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:Popieram. Jak byli u nas w odwiedzinach, to nie tylko nie uciekł na widok tej staruchy pachnącej naftaliną, w zamierzchłym wieku (znaczy się mua), ale porozmawiał jak człowiek...
Przystojny jest tez skurczybyk..
mało brakowało, żebym sobie Simona i Garfunkela nie zaczęła podśpiewywać
"Hey, mrs Robinson..."
Bier Dziobak, taką teściową jak Duska to ze świecą szukać... I jakie ma zdolności manualne...A jak pierwsza padniesz, to jakie piękne stroiki ci będzie robiła na 1 listopada, normalnie pół cmentarza będzie ci zazdrościć...
skusiłam?Elfik, beates, BISCA, ivf-ivf, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość