35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Iwcia, a możesz dać adres do
Polski? Może dotrze na święta.
Ania, popieram stanowisko Elfika. No goopia Ty! Masz leżeć i pachnieć. I dotrwać do stycznia w dwupaku.
I tak samo Dorbie. Tak miało być i tyle. Nie ma już co zaprzatac sobie głowy.
Dobra, to ja jeszcze z zapytaniem. Która spodziewa się chłopaka? Mam ciuchy na 50/56. I pomału pakuje ciuchy ciążowe rozmiar xs/s. Pomału, bo w niektórych jeszcze chodze.
No Kometa, Gretka, Mimbla, Luna, Bisca, Reni?
Parę ciuchow w rozmiarze m i unisex się znajdzie.
No i część dla Magdali trzymam.
Dziekuje za pamiecale wiesz, ja bede miala dziewczynke. To po pierwsze, a po drugie moja siostra urodzila w lipcu i nie zamierza sie juz rozmnazac. W razie chlopca jest juz cala garderoba
ania.g, malgos741, Mimbla, Simba, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zazdroszczę. Mój marudzi.
Potem koło 12tego jest też dość intensywnie.No a miedzy 14tym a 19tym tygodniem jest podobno jeszcze przyjemniej .Wrzask, krzyk i ogólnie totalna rozpierducha
peppapig lubi tę wiadomość
-
dzień troche lepszy
końskiej dawki antybiota ciąg dalszy, wczoraj praktycznie przespałam cały dzień a dziś tak mnie kości bolały rano że już nie mogłam uleżeć a do tego mogę gadać więc chuop do roboty szybciej wybył
kciuki za wszystkie potrzebujące, Kometa to dziś? keglam
pluidów nie wysyłam bo słyszałam o jakichś ofiarach pomoru gardłowego...no ostrzegałam że kondom nie zdążył pójść w ruchzdrowia dla matków i dzieciów, ide nadrabiać
ComeToMeBaby, moremi, peppapig, Bozia3 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Dzbry
Oświadczam, że odpieluchowe zapalenie mózgu jest zarazliwe!
Facet obok mnie w metrze rozmawia przez telefon
cyt." Tak,mhm..nie no wszystko dobrze. Sebek poszedł do przedszkolka. Robią choinusie.."
WTF???ComeToMeBaby, moremi, ania.g, Mimbla, peppapig, Simba, Bozia3, krycha.stara, BISCA, Elfik, iwcia77, Dziobak, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Te, tesciowa mojej córki co sądzi o kreacji synowej? Bo się Elf pyta.
A córka przyszła z balu wielce zadowolona. Co prawda, chłopak który jej się ciut podoba przyszedł z dziewczyną, ale jakoś przesadnie nie dramatyzowala z tego powodu.
Teściowa córki Dziobaka oniemiała z zachwytu.
Żeby ta Norwegia była trochę bliżej! Ech!moremi, Bozia3, BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, Dziobak, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:i bardzo rozsadnie podeszla do tematu- podoba mi sie
poza tym mysle ze Wacik jest milion razy fajniejszy
i inteligentniejszy i tez chce studiowac medicyne
BISCA, Elfik, iwcia77, ComeToMeBaby, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Popieram. Jak byli u nas w odwiedzinach, to nie tylko nie uciekł na widok tej staruchy pachnącej naftaliną, w zamierzchłym wieku (znaczy się mua), ale porozmawiał jak człowiek...
Przystojny jest tez skurczybyk..
mało brakowało, żebym sobie Simona i Garfunkela nie zaczęła podśpiewywać
"Hey, mrs Robinson..."
Bier Dziobak, taką teściową jak Duska to ze świecą szukać... I jakie ma zdolności manualne...A jak pierwsza padniesz, to jakie piękne stroiki ci będzie robiła na 1 listopada, normalnie pół cmentarza będzie ci zazdrościć...
skusiłam?
Elfie, zalałam się łzami wzruszenia!
Bozia3, Elfik, iwcia77, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, dziś. Właśnie jedziemy
Głodna jestem i burczy mi już w brzuchu. Co to będzie, co to będziemoremi, malgos741, ivf-ivf, Mimbla, pierwiastka, Simba, krycha.stara, gretka, BISCA, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dziekuje za pamiec
ale wiesz, ja bede miala dziewczynke. To po pierwsze, a po drugie moja siostra urodzila w lipcu i nie zamierza sie juz rozmnazac. W razie chlopca jest juz cala garderoba
BryBISCA, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Dziekuje za pamiec
ale wiesz, ja bede miala dziewczynke. To po pierwsze, a po drugie moja siostra urodzila w lipcu i nie zamierza sie juz rozmnazac. W razie chlopca jest juz cala garderoba
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ale wczoraj mialyscie wesoło. Ja mniej kompa mi w robocie zabrali, no straszne katusze tak pracować cały dzień. Po południu lepiej nie było, byliśmy w galerii po zakupy dla malza. Wyszliśmy z koszula dla synka, jak zwykle
trzymam kciuki za wszystkie.l
Simba, BISCA, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Kometa trzymam wszystko co się da .. jeszcze pół godziny i masz wizytę ...ComeToMeBaby, Mimbla, Simba, BISCA, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyKorzystajac z tego, że mam całe forum dla siebie, pogadam jeszcze.
Aniu, co z Twoja pomocą domową? Przerażasz mnie swoja aktywnoscią. A z Marcelem nie może pójść na badanie jego tata?
Dorbie, miałaś farta. I Ty i Adaś. Widocznie tak miało być i już. Pytań "co by było gdyby" nie unikniesz.
Kapta, to mąż już za progiem?
Kometa dzisiaj ma punkcję?
Jak się czuje Gretka po transferze?
Mimbla byłaś na becie?
Beates dobrej podróży życzę.
Reniek, OZM szerzy się w zastraszajacym tempie. Choinunia! Ha ha...
Ivcia i Elfik - pojedynek na golonki wymiata!
ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, pierwiastka, BISCA, iwcia77, gretka, Sabina, beates lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Macie skok 5tego tygodnia jak nic.To dlatego marudzi
Potem koło 12tego jest też dość intensywnie.No a miedzy 14tym a 19tym tygodniem jest podobno jeszcze przyjemniej .Wrzask, krzyk i ogólnie totalna rozpierducha
Beates, spokojnej podróży. Jaki masz rozmiar?
Mimbla, upuściłaś juz krwi? O której wyniki?
Kometa, nie mdlej. Będzie dobrze.
Simba, ComeToMeBaby, BISCA, macduska, iwcia77, Sabina, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Korzystajac z tego, że mam całe forum dla siebie, pogadam jeszcze.
Aniu, co z Twoja pomocą domową? Przerażasz mnie swoja aktywnoscią. A z Marcelem nie może pójść na badanie jego tata?
Dorbie, miałaś farta. I Ty i Adaś. Widocznie tak miało być i już. Pytań "co by było gdyby" nie unikniesz.
Kapta, to mąż już za progiem?
Kometa dzisiaj ma punkcję?
Jak się czuje Gretka po transferze?
Mimbla byłaś na becie?
Beates dobrej podróży życzę.
Reniek, OZM szerzy się w zastraszajacym tempie. Choinunia! Ha ha...
Ivcia i Elfik - pojedynek na golonki wymiata!
Wacia dobrze że przypominasz co która ... bo mi wszystko ucieka z głowy...
za resztę potrzebujących też trzymam kciuki..pierwiastka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
O dojrzałym macierzyństwie na tvn
peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Melduję że byłam na becie. Upuściłam krwi.
Wyniki mają być na 12:00 na emaila.
We shall see.
Póki co, idę sobie zrobić herbaty, położyć się z psem do łóżka i przemyśleć to wszystko.malgos741, pierwiastka, Simba, peppapig, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, Bozia3, krycha.stara, moremi, BISCA, Reni, Elfik, iwcia77, gretka, Dziobak, Mega, gosia7122, Sabina, efcia, beates lubią tę wiadomość