35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Melduję że byłam na becie. Upuściłam krwi.
Wyniki mają być na 12:00 na emaila.
We shall see.
Póki co, idę sobie zrobić herbaty, położyć się z psem do łóżka i przemyśleć to wszystko.
To będę zaglądać w pracy ...Mimbla lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Elfik wrote:inaczej się przyjmuje te "niedogodności" jak się musiało o nie robić szpagaty na drążku i ściągać majtki u lekarzy tak często, że w zasadzie nie opłacało się ich nakładać z powrotem...
Bozia3, moremi, BISCA, Elfik, iwcia77, Dziobak, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni coś dla Ciebie:
http://noizz.pl/zwierzeta/maly-szop-zostal-uratowany-przez-rodzine-teraz-mysli-ze-jest-psem/tmhm81k
Miłego dnia wszystkim, wpadnę później (z wynikami)....
Kometa trzymam kciuki, żeby dużo jajek było w tych pęcherzach.peppapig, pierwiastka, Simba, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Reni, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKciuki dziewczyny &&&&&&
A Kajtek śpi tak koło 3 usnął porządnie.
Ale będzie głodny!
Kapcia ekspertko czemu on się nie śmieje...
Gada tylko ciągle uaaa i eeaa. Kostkę tarmosi i miętoli. A śmieje się jakby się wstydziłrzuci uśmiechem i koniec. I strasznie się ślini,czy to zęby już? Czytasz jaki poradnik dzieciowy? Daj namiar na coś normalnego.
Aaa co z jedzeniem? Jakiś sok z marchewki,jabłka? I kiedy? Nie chcę być h...nie matkaElfik, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Melduję że byłam na becie. Upuściłam krwi.
Wyniki mają być na 12:00 na emaila.
We shall see.
Póki co, idę sobie zrobić herbaty, położyć się z psem do łóżka i przemyśleć to wszystko. -
peppapig wrote:Kciuki dziewczyny &&&&&&
A Kajtek śpi tak koło 3 usnął porządnie.
Ale będzie głodny!
Kapcia ekspertko czemu on się nie śmieje...
Gada tylko ciągle uaaa i eeaa. Kostkę tarmosi i miętoli. A śmieje się jakby się wstydziłrzuci uśmiechem i koniec. I strasznie się ślini,czy to zęby już? Czytasz jaki poradnik dzieciowy? Daj namiar na coś normalnego.
Aaa co z jedzeniem? Jakiś sok z marchewki,jabłka? I kiedy? Nie chcę być h...nie matka).Z tym,ze po takich akcjach walczymy z czkawka
Ślini sie bo nasze dzieci sa na etapie wzmozonej produkcji slinianek i nie bardzo sobie z tym radza.Równie dobrze moga to byc zeby.
Co do jedzenia ,wiekszosc lekarzy zaleca przy KP wprowadzanie czegokolwiek najwczesniej w 5tym miesiacu i wg najnowszych danych powinno sie zaczac od glutenu i warzyw a potem owoce. Jesli dzieci na piersi przybieraja na wadze i ladnie rosna to po co tak wczesnie obciazac ich zoladki? Ja tez tak mysle i bede wprowadzac najwczesniej cokolwiek dopiero w 5tym miesiacu albo nawet poInaczej sie ma sprawa przy MM zalecaja wprowadzac po4tym miesiacu kaszki, kleiki .
Poczytaj tu http://www.dzieciakizklasa.pl/rozszerzanie-diety-niemowalaka/#Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 09:33
moremi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Moja ovu szaleje przez ten letrozol. Tzn nie szaleje bo jej nie ma póki co. Czy wam też wydłużal cykle? Dopiero dziś mam śluz płodny. Łods de fak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 09:44
moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Co do jedzenia ,wiekszosc lekarzy zaleca przy KP wprowadzanie czegokolwiek najwczesniej w 5tym miesiacu i wg najnowszych danych powinno sie zaczac od glutenu i warzyw a potem owoce. Jesli dzieci na piersi przybieraja na wadze i ladnie rosna to po co tak wczesnie obciazac ich zoladki?
Myślę, że można wierzyć swemu dziecku - jak już podpatrzy, że inni coś jedzą i wyciąga łapki i koniecznie chce, wtedy można spróbować. I to i tak przecież jest do pomemłania w buzi i ćwiczenia koordynacji rączka buzia, a nie do jedzenia. Dla jednych to będzie trochę wcześniej, dla innych później...Bozia3, Magda* lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Myślę, że można wierzyć swemu dziecku - jak już podpatrzy, że inni coś jedzą i wyciąga łapki i koniecznie chce, wtedy można spróbować. I to i tak przecież jest do pomemłania w buzi i ćwiczenia koordynacji rączka buzia, a nie do jedzenia. Dla jednych to będzie trochę wcześniej, dla innych później...
Nie mowimy tu o kilkumiesiecznym dziecku , ktoremu juz wolno podawac duzo rzeczy a o 3miesiecznych niemowletach.
Napisalam co ja o tym sadze i co ja zrobie i jakie sa wytyczne przy karmieniu piersia.
A kazdy robi co chce.Mozna przeciez paść dziecie i w 2gim miesiacu kaszkami, kleikami ,zupkami itd i nic mu nie bedzie. Pytanie tylko po co ?ivf-ivf, moremi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No a jak wyciagnie rece do kiełbasy to tez dasz pomemlac bo zawierzysz dziecku ?
Nie mowimy tu o kilkumiesiecznym dziecku , ktoremu juz wolno podawac duzo rzeczy a o 3miesiecznych niemowletach.
Napisalam co ja o tym sadze i co ja zrobie i jakie sa wytyczne przy karmieniu piersia.
A kazdy robi co chce.Mozna przeciez paść dziecie i w 2gim miesiacu kaszkami, kleikami ,zupkami itd i nic mu nie bedzie. Pytanie tylko po co ?
O bigosiku i boczusiu zapomniałaś
Bry.kapturnica, moremi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość