35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja bym mogła to robić w nieskończoność....wyszukiwać, zamawiać itp..Simba wrote:No to super
Powodzenia w sprzedazy mieszkania.
My podpisujemy akt 14 stycznia i ruszamy (mam nadzieje z remontem). Na razie obdzwaniam/spotykam podwykonawcow, ale na razie zaden nie przypadl mi do gustu, oprocz tego co robil u Paszczy, ale on nie chce brac takiej malej (wg niego) roboty
Jak sobie przypomne, to wyszukuje plytki, krany, zlewy...Na razie ostroznie, bo nie wiem na co nam ostatecznie budzet pozwoli.
Simba, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Rok muszę przecież odczekać, to będą z szafy mi wychodzić.Bozia3 wrote:nie rozdawaj może na razie ciążowych...bo co to- za kilka miesięcy masz zamiar dla siebie kupować nowe?

Bozia3, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJa parę ubrań kupiłam na ciążę bo myślałam jak to się rozrosne a tu myk- nie ubrałam bo za wielkie były. Nikomu nie oferuje bo som duże rili,normalnie namioty. Może oddam biednym? Szkoda wyrzucić... (Tylko czy biedne to takie grube som
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:28
moremi, Alis, Magda*, Bozia3, ania.g, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Pappa uspokój się tzn ja muszę się uspokoić..jestem gruba?

ja mam teraz rozmiar 44-46 więc wiesz różnie to może być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:42
kapturnica, Magda*, Bozia3, iwcia77, gretka, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
zostaw dla tych co z bliźniakami bedom chodzićpeppapig wrote:Ja parę ubrań kupiłam na ciążę bo myślałam jak to się rozrosne a tu myk- nie ubrałam bo za wielkie były. Nikomu nie oferuje bo som duże rili,normalnie namioty. Może oddam biednym? Szkoda wyrzucić... (Tylko czy biedne to takie grube som
)
albo dla mnie bo mi biszkopt trzech plusów życzyła na trojaczki
Reni, peppapig, BISCA, Bozia3, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
W niedzielę zwalą mi się na chatę ciotki i babcia. Mama ma pomóc przygotować się na ten armagedon i zostaje na noc, bo w poniedziałek rano ma do lekarza. I wykorzystamy to
zostanie z młodym, a my wieczorem idziemy do kina
peppapig, kapturnica, BISCA, Elfik, Bozia3, iwcia77, ania.g, gretka, ComeToMeBaby, Dziobak, macduska, Sabina, dorbie, Simba, efcia, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to w razie czego bedziemy siem wymieniacReni wrote:Pappa uspokój się tzn ja muszę się uspokoić..jestem gruba?

Reni, kapturnica, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe tylko ty myk schudniesz a ja? No mi zostaje zawsze to 44,46... kiedyś oh ah byłam laseczkom szczupłom...Reni wrote:Pappa uspokój się tzn ja muszę się uspokoić..jestem gruba?

Ale jakby która ten teges to mam ciążowe,prawie nienoszone i zupełnie nienoszone rozmiary duże
bliźniakowe może
kapturnica, moremi, BISCA, Bozia3, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Hehe tylko ty myk schudniesz a ja? No mi zostaje zawsze to 44,46... kiedyś oh ah byłam laseczkom szczupłom...
Ale jakby która ten teges to mam ciążowe,prawie nienoszone i zupełnie nienoszone rozmiary duże
bliźniakowe może 
dlaczego myślisz, że schudnę?? ja teraz mam taki rozmiar i nie jestem w ciąży
kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam jeszcze napisać, że Inessa w ciąży. Chciałabym,żeby ten palec Boży zadziałał wreszcie

A tu cytuje: Lekarz powiedzial ze bardzo zdrowa ciaza. No i wszystko ok na tydzien ciazy czyli 9 tc i 3 dzien
Oby wszystko poszło dobrze. Trzymam kciuki i zdrowaśke zmówię.
Alis, BISCA, ivf-ivf, Magda*, Bozia3, iwcia77, Dziobak, Mega, beates lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Elfik, wyjdziesz za mnie? Prosze cie!
oj, nie kuś, nie kuś bo skusisz..
wiesz, że ja nie jestem w żadnym zalegalizowanym związku i w jakimś niekatolickim kraju mogę Cię poślubić?
Razem już mamy czwórkę dzieci, to może zamieszkamy w kraju gdzie są benefity dla rodzin wielodzietnych...
no, cała ja - Ty o miłości a ja o pieniądzach..
też cię kocham
moremi, BISCA, krycha.stara, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby, Dziobak, kapturnica, Mega, Sabina, Simba, efcia, beates, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBo wszyscy naokoło mnie chudną?Reni wrote:dlaczego myślisz, że schudnę?? ja teraz mam taki rozmiar i nie jestem w ciąży
Też mam teraz taki rozmiar i nie jestem w ciąży
Ja nawet cieszę się, że nie utyłam więcej a nawet spadło trochę po urodzeniu.
W sumie mi to bardzo nie przeszkadza,jedynie mam sporo spodni,które leżą i się w nie mieszczę.
Elfik, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
ehhh, karmisz cycem to spadnie i Twoja wagapeppapig wrote:Hehe tylko ty myk schudniesz a ja? No mi zostaje zawsze to 44,46... kiedyś oh ah byłam laseczkom szczupłom...
bliźniakowe może 

a to mi przypomina kupowanie kiecki do ślubu bo sie uparłam że ma być bez ramiączek, bo wyjątkowa okazja a z ramiączkiem to taka zwykła, i na gorsecie, bo coś mi cycki w ryzach musiało trzymać, żebyście widziały jak laski w salonach ślubnych dostawały zawału na opis wymarzonej kreacji
moremi, peppapig, Elfik, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Cześć kurwidołkowczyniom!

Jutro termin spodziewanej @. Objawów żadnych. 16 dzień od IUI, a 29 dc. Zawsze tego dnia już plamiłam.
Ale nie nakręcam się, nie nakręcam się, nie nakręcam się....tylko spokój...
Mimbla trzymam!!!
a moge ja się trochę ponakręcać?
w sumie juz się nakręciłam..
pierwiastka, moremi, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No a jak wyciagnie rece do kiełbasy to tez dasz pomemlac bo zawierzysz dziecku ?

Nie mowimy tu o kilkumiesiecznym dziecku , ktoremu juz wolno podawac duzo rzeczy a o 3miesiecznych niemowletach.
Napisalam co ja o tym sadze i co ja zrobie i jakie sa wytyczne przy karmieniu piersia.
A kazdy robi co chce.Mozna przeciez paść dziecie i w 2gim miesiacu kaszkami, kleikami ,zupkami itd i nic mu nie bedzie. Pytanie tylko po co ?
Źle mnie zrozumiałaś, myślałam o siedzącym dziecku 5- czy 6- miesiecznym dziecku - właśnie zgodnie z tym, co pisałaś. Tylko chodziło mi o to, że czekałabym na wyrąźny znak od dziecka raczej niż tylko patrzyła w kalendarz. I z moich doświadczeń dziecko przez pierwszych parę miesięcy wcale nie wymaga, żeby mu dać to samo, co się samemu je. Zadowoli je cokolwiek.
Magda*, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH