35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:No to super
Powodzenia w sprzedazy mieszkania.
My podpisujemy akt 14 stycznia i ruszamy (mam nadzieje z remontem). Na razie obdzwaniam/spotykam podwykonawcow, ale na razie zaden nie przypadl mi do gustu, oprocz tego co robil u Paszczy, ale on nie chce brac takiej malej (wg niego) robotyJak sobie przypomne, to wyszukuje plytki, krany, zlewy...Na razie ostroznie, bo nie wiem na co nam ostatecznie budzet pozwoli.
Simba, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie rozdawaj może na razie ciążowych...bo co to- za kilka miesięcy masz zamiar dla siebie kupować nowe?
Bozia3, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJa parę ubrań kupiłam na ciążę bo myślałam jak to się rozrosne a tu myk- nie ubrałam bo za wielkie były. Nikomu nie oferuje bo som duże rili,normalnie namioty. Może oddam biednym? Szkoda wyrzucić... (Tylko czy biedne to takie grube som
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:28
moremi, Alis, Magda*, Bozia3, ania.g, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Pappa uspokój się tzn ja muszę się uspokoić..jestem gruba?
ja mam teraz rozmiar 44-46 więc wiesz różnie to może być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:42
kapturnica, Magda*, Bozia3, iwcia77, gretka, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Ja parę ubrań kupiłam na ciążę bo myślałam jak to się rozrosne a tu myk- nie ubrałam bo za wielkie były. Nikomu nie oferuje bo som duże rili,normalnie namioty. Może oddam biednym? Szkoda wyrzucić... (Tylko czy biedne to takie grube som
)
albo dla mnie bo mi biszkopt trzech plusów życzyła na trojaczkiReni, peppapig, BISCA, Bozia3, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
W niedzielę zwalą mi się na chatę ciotki i babcia. Mama ma pomóc przygotować się na ten armagedon i zostaje na noc, bo w poniedziałek rano ma do lekarza. I wykorzystamy to
zostanie z młodym, a my wieczorem idziemy do kina
peppapig, kapturnica, BISCA, Elfik, Bozia3, iwcia77, ania.g, gretka, ComeToMeBaby, Dziobak, macduska, Sabina, dorbie, Simba, efcia, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Pappa uspokój się tzn ja muszę się uspokoić..jestem gruba?
ja mam teraz rozmiar 44-46 więc wiesz różnie to może byćReni, kapturnica, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyReni wrote:Pappa uspokój się tzn ja muszę się uspokoić..jestem gruba?
ja mam teraz rozmiar 44-46 więc wiesz różnie to może być
Ale jakby która ten teges to mam ciążowe,prawie nienoszone i zupełnie nienoszone rozmiary dużebliźniakowe może
kapturnica, moremi, BISCA, Bozia3, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Hehe tylko ty myk schudniesz a ja? No mi zostaje zawsze to 44,46... kiedyś oh ah byłam laseczkom szczupłom...
Ale jakby która ten teges to mam ciążowe,prawie nienoszone i zupełnie nienoszone rozmiary dużebliźniakowe może
dlaczego myślisz, że schudnę?? ja teraz mam taki rozmiar i nie jestem w ciąży
kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam jeszcze napisać, że Inessa w ciąży. Chciałabym,żeby ten palec Boży zadziałał wreszcie
A tu cytuje: Lekarz powiedzial ze bardzo zdrowa ciaza. No i wszystko ok na tydzien ciazy czyli 9 tc i 3 dzien
Oby wszystko poszło dobrze. Trzymam kciuki i zdrowaśke zmówię.Alis, BISCA, ivf-ivf, Magda*, Bozia3, iwcia77, Dziobak, Mega, beates lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Elfik, wyjdziesz za mnie? Prosze cie!
oj, nie kuś, nie kuś bo skusisz..
wiesz, że ja nie jestem w żadnym zalegalizowanym związku i w jakimś niekatolickim kraju mogę Cię poślubić?
Razem już mamy czwórkę dzieci, to może zamieszkamy w kraju gdzie są benefity dla rodzin wielodzietnych...
no, cała ja - Ty o miłości a ja o pieniądzach..
też cię kochammoremi, BISCA, krycha.stara, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby, Dziobak, kapturnica, Mega, Sabina, Simba, efcia, beates, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dlaczego myślisz, że schudnę?? ja teraz mam taki rozmiar i nie jestem w ciąży
Też mam teraz taki rozmiar i nie jestem w ciążyJa nawet cieszę się, że nie utyłam więcej a nawet spadło trochę po urodzeniu.
W sumie mi to bardzo nie przeszkadza,jedynie mam sporo spodni,które leżą i się w nie mieszczę.Elfik, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Hehe tylko ty myk schudniesz a ja? No mi zostaje zawsze to 44,46... kiedyś oh ah byłam laseczkom szczupłom...
a to mi przypomina kupowanie kiecki do ślubu bo sie uparłam że ma być bez ramiączek, bo wyjątkowa okazja a z ramiączkiem to taka zwykła, i na gorsecie, bo coś mi cycki w ryzach musiało trzymać, żebyście widziały jak laski w salonach ślubnych dostawały zawału na opis wymarzonej kreacji
moremi, peppapig, Elfik, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
Luna76 wrote:Cześć kurwidołkowczyniom!
Jutro termin spodziewanej @. Objawów żadnych. 16 dzień od IUI, a 29 dc. Zawsze tego dnia już plamiłam.
Ale nie nakręcam się, nie nakręcam się, nie nakręcam się....tylko spokój...
Mimbla trzymam!!!
a moge ja się trochę ponakręcać?
w sumie juz się nakręciłam..pierwiastka, moremi, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No a jak wyciagnie rece do kiełbasy to tez dasz pomemlac bo zawierzysz dziecku ?
Nie mowimy tu o kilkumiesiecznym dziecku , ktoremu juz wolno podawac duzo rzeczy a o 3miesiecznych niemowletach.
Napisalam co ja o tym sadze i co ja zrobie i jakie sa wytyczne przy karmieniu piersia.
A kazdy robi co chce.Mozna przeciez paść dziecie i w 2gim miesiacu kaszkami, kleikami ,zupkami itd i nic mu nie bedzie. Pytanie tylko po co ?
Źle mnie zrozumiałaś, myślałam o siedzącym dziecku 5- czy 6- miesiecznym dziecku - właśnie zgodnie z tym, co pisałaś. Tylko chodziło mi o to, że czekałabym na wyrąźny znak od dziecka raczej niż tylko patrzyła w kalendarz. I z moich doświadczeń dziecko przez pierwszych parę miesięcy wcale nie wymaga, żeby mu dać to samo, co się samemu je. Zadowoli je cokolwiek.Magda*, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny