X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No to super :) Powodzenia w sprzedazy mieszkania.
    My podpisujemy akt 14 stycznia i ruszamy (mam nadzieje z remontem). Na razie obdzwaniam/spotykam podwykonawcow, ale na razie zaden nie przypadl mi do gustu, oprocz tego co robil u Paszczy, ale on nie chce brac takiej malej (wg niego) roboty :-/ Jak sobie przypomne, to wyszukuje plytki, krany, zlewy...Na razie ostroznie, bo nie wiem na co nam ostatecznie budzet pozwoli.
    ja bym mogła to robić w nieskończoność....wyszukiwać, zamawiać itp..:)

Simba, ivf-ivf lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Odnosnie swiat. Chyba wigilia u tesciowej. Czuje sie NAPRAWDE chora... :-P
    no w Twoim przypadku to tragedia najprawdziwsza...:) a musisz się zgadzać?

ivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ciebie to akurat pytałam o ciuchy ciążowe :-P

Bry :-)

Znowu pudlo. Ja eLka ;-)
    Ale pieknie dziekuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:09

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Ja będę mieć po dziewczynce więc mogę odkładać dla Ciebie :)
    <3 <3 <3 :-)

Mal nadzieje, ze lezysz i odpoczywasz

peppapig, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie rozdawaj może na razie ciążowych...bo co to- za kilka miesięcy masz zamiar dla siebie kupować nowe? ;)
    Rok muszę przecież odczekać, to będą z szafy mi wychodzić.

Bozia3, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja parę ubrań kupiłam na ciążę bo myślałam jak to się rozrosne a tu myk- nie ubrałam bo za wielkie były. Nikomu nie oferuje bo som duże rili,normalnie namioty. Może oddam biednym? Szkoda wyrzucić... (Tylko czy biedne to takie grube som :O)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:28

moremi, Alis, Magda*, Bozia3, ania.g, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pappa uspokój się tzn ja muszę się uspokoić..jestem gruba? O.o
    ja mam teraz rozmiar 44-46 więc wiesz różnie to może być

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 11:42

kapturnica, Magda*, Bozia3, iwcia77, gretka, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja parę ubrań kupiłam na ciążę bo myślałam jak to się rozrosne a tu myk- nie ubrałam bo za wielkie były. Nikomu nie oferuje bo som duże rili,normalnie namioty. Może oddam biednym? Szkoda wyrzucić... (Tylko czy biedne to takie grube som :O)
    zostaw dla tych co z bliźniakami bedom chodzić ;)
    albo dla mnie bo mi biszkopt trzech plusów życzyła na trojaczki ;D

Reni, peppapig, BISCA, Bozia3, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W niedzielę zwalą mi się na chatę ciotki i babcia. Mama ma pomóc przygotować się na ten armagedon i zostaje na noc, bo w poniedziałek rano ma do lekarza. I wykorzystamy to :-) zostanie z młodym, a my wieczorem idziemy do kina :-)

peppapig, kapturnica, BISCA, Elfik, Bozia3, iwcia77, ania.g, gretka, ComeToMeBaby, Dziobak, macduska, Sabina, dorbie, Simba, efcia, beates lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to w razie czego bedziemy siem wymieniac :D

Reni, kapturnica, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hehe tylko ty myk schudniesz a ja? No mi zostaje zawsze to 44,46... kiedyś oh ah byłam laseczkom szczupłom...
    Ale jakby która ten teges to mam ciążowe,prawie nienoszone i zupełnie nienoszone rozmiary duże ;) ;) bliźniakowe może :)

kapturnica, moremi, BISCA, Bozia3, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek o ja też chcę do kina!

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Hehe tylko ty myk schudniesz a ja? No mi zostaje zawsze to 44,46... kiedyś oh ah byłam laseczkom szczupłom...
    Ale jakby która ten teges to mam ciążowe,prawie nienoszone i zupełnie nienoszone rozmiary duże ;) ;) bliźniakowe może :)

dlaczego myślisz, że schudnę?? ja teraz mam taki rozmiar i nie jestem w ciąży

kapturnica, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam jeszcze napisać, że Inessa w ciąży. Chciałabym,żeby ten palec Boży zadziałał wreszcie <3
    A tu cytuje: Lekarz powiedzial ze bardzo zdrowa ciaza. No i wszystko ok na tydzien ciazy czyli 9 tc i 3 dzien :-)
    Oby wszystko poszło dobrze. Trzymam kciuki i zdrowaśke zmówię.

Alis, BISCA, ivf-ivf, Magda*, Bozia3, iwcia77, Dziobak, Mega, beates lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Elfik, wyjdziesz za mnie? Prosze cie!

oj, nie kuś, nie kuś bo skusisz..;)

wiesz, że ja nie jestem w żadnym zalegalizowanym związku i w jakimś niekatolickim kraju mogę Cię poślubić?

Razem już mamy czwórkę dzieci, to może zamieszkamy w kraju gdzie są benefity dla rodzin wielodzietnych...

no, cała ja - Ty o miłości a ja o pieniądzach..

też cię kocham <3

moremi, BISCA, krycha.stara, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby, Dziobak, kapturnica, Mega, Sabina, Simba, efcia, beates, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dlaczego myślisz, że schudnę?? ja teraz mam taki rozmiar i nie jestem w ciąży
    Bo wszyscy naokoło mnie chudną?
    Też mam teraz taki rozmiar i nie jestem w ciąży :-) Ja nawet cieszę się, że nie utyłam więcej a nawet spadło trochę po urodzeniu.
    W sumie mi to bardzo nie przeszkadza,jedynie mam sporo spodni,które leżą i się w nie mieszczę.

Elfik, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    ehhh, karmisz cycem to spadnie i Twoja waga :)

a to mi przypomina kupowanie kiecki do ślubu bo sie uparłam że ma być bez ramiączek, bo wyjątkowa okazja a z ramiączkiem to taka zwykła, i na gorsecie, bo coś mi cycki w ryzach musiało trzymać, żebyście widziały jak laski w salonach ślubnych dostawały zawału na opis wymarzonej kreacji :D

moremi, peppapig, Elfik, iwcia77, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Cześć kurwidołkowczyniom! :-D

Jutro termin spodziewanej @. Objawów żadnych. 16 dzień od IUI, a 29 dc. Zawsze tego dnia już plamiłam.

Ale nie nakręcam się, nie nakręcam się, nie nakręcam się....tylko spokój...

Mimbla trzymam!!!

a moge ja się trochę ponakręcać?
    w sumie juz się nakręciłam..:)

pierwiastka, moremi, iwcia77, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No a jak wyciagnie rece do kiełbasy to tez dasz pomemlac bo zawierzysz dziecku ? :)
    Nie mowimy tu o kilkumiesiecznym dziecku , ktoremu juz wolno podawac duzo rzeczy a o 3miesiecznych niemowletach.
    Napisalam co ja o tym sadze i co ja zrobie i jakie sa wytyczne przy karmieniu piersia.
    A kazdy robi co chce.Mozna przeciez paść dziecie i w 2gim miesiacu kaszkami, kleikami ,zupkami itd i nic mu nie bedzie. Pytanie tylko po co ? ;)

Źle mnie zrozumiałaś, myślałam o siedzącym dziecku 5- czy 6- miesiecznym dziecku - właśnie zgodnie z tym, co pisałaś. Tylko chodziło mi o to, że czekałabym na wyrąźny znak od dziecka raczej niż tylko patrzyła w kalendarz. I z moich doświadczeń dziecko przez pierwszych parę miesięcy wcale nie wymaga, żeby mu dać to samo, co się samemu je. Zadowoli je cokolwiek.

Magda*, kapturnica lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę co zrobić póki syn śpi.ciiii ... ;)

iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 12687 12688 12689 12690 12691 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ