35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:dlaczego myślisz, że schudnę?? ja teraz mam taki rozmiar i nie jestem w ciąży
pierwiastka, peppapig, Bozia3, iwcia77, gretka, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bo przy większym bmi zazwyczaj ciąża czerpie z zapasów - tym samym przyrost wagi jest nieznaczny, bądź nawet nie ma go wcale. Zdarza się też, że kobieta chudnie.
cieszy mnie ta nowa wiedza. Będę żyła tą myślą
pierwiastka, peppapig, moremi, Alis, Bozia3, gretka, ania.g, kapturnica, macduska, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Znowu pudlo. Ja eLka
Ale pieknie dziekuje
nooo, wreszcie ktoś kto nie uciekł z wioski smerfów.
Ja, ja, ja ci dam ciuchy, parę poszło do Dorbi, ale pewnie w szafie coś się ukryło
Może Ci je osobiście dowiozę?
hehemoremi, Bozia3, iwcia77, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pappa uspokój się tzn ja muszę się uspokoić..jestem gruba?
ja mam teraz rozmiar 44-46 więc wiesz różnie to może być
Reni a ile masz wzrostu?
Ja też się może dołożę
W końcu kocham zwierzęta..moremi, Reni, Bozia3, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bo wszyscy naokoło mnie chudną?
Też mam teraz taki rozmiar i nie jestem w ciążyJa nawet cieszę się, że nie utyłam więcej a nawet spadło trochę po urodzeniu.
W sumie mi to bardzo nie przeszkadza,jedynie mam sporo spodni,które leżą i się w nie mieszczę.
Peppa, siostro moja..
Ja własnie najbardziej te spodnie przezywam...
Obecnie w szafie 30 par (jestem chomik) a do noszenia dwie pary zakupione w HM...moremi, iwcia77, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStawiam,że jestem tu najgrubsza...heh
( ale jak się świnie kupuje Haha! )
Duża i czaby to trochę zmienić. Kajtka na plecy i na wycieczkę. W końcu sami se siedzimy całymi dniami. Oo i jeszcze krzesełko do roweru kupiłam.moremi, Elfik, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Peppa, siostro moja..
Ja własnie najbardziej te spodnie przezywam...
Obecnie w szafie 30 par (jestem chomik) a do noszenia dwie pary zakupione w HM...Elfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:nooo, wreszcie ktoś kto nie uciekł z wioski smerfów.
Ja, ja, ja ci dam ciuchy, parę poszło do Dorbi, ale pewnie w szafie coś się ukryło
Może Ci je osobiście dowiozę?
hehe
Chetnie, ale a prezesowymi golonkami. Konieczniemoremi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Stawiam,że jestem tu najgrubsza...heh
( ale jak się świnie kupuje Haha! )
Duża i czaby to trochę zmienić. Kajtka na plecy i na wycieczkę. W końcu sami se siedzimy całymi dniami. Oo i jeszcze krzesełko do roweru kupiłam.
czaby.... wyluzuj kobietoElfik, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Elfik wrote:Mimbla, bo ja muszę iść sprzątać
Już 7 po 12, dzie wynik???
BISCA, Elfik, Mimbla, Bozia3, iwcia77, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wynik jest 44. Nie prześlą mi maila bo połowa pracowników labu ma urlopy... Na maila sobie poczekam. Nie pytajcie jakich argumentów użyłam żeby wydębić ten wynik przez telefon....
Choinka, trochę niska ta beta mi się wydaje, no ale plusowa to leki dalej biorę i pojutrze zweryfikuję.
Dziękuję za uwagę ...
pierwiastka, moremi, BISCA, Jastra, Magda*, krycha.stara, Reni, Elfik, Bozia3, iwcia77, peppapig, Sabina, malgos741, anna maria, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, Dziobak, weronisia, kapturnica, Simba, macduska, dorbie, Luna76, Niuta, gosia7122, Mega, efcia, beates, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie!
Mimbla kciuki za dzisiejsza bete!!!&&&&
Luna kciuki za jutrzejszy test!!!&&&&
I kciuki za eszystkie potrzebujace:)
Moja siora w szpitalu. Niestety przez ostatni tydzien mala nie urosla, wiec teraz dostanie sterydy i chyba kolo wtorku cesarka.
Jade po mlodego do szkoly.
Bede zagladac, Mimbla &&&&&
Luna76 lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Wynik jest 44. Nie prześlą mi maila bo połowa pracowników labu ma urlopy... Na maila sobie poczekam. Nie pytajcie jakich argumentów użyłam żeby wydębić ten wynik przez telefon....
Choinka, trochę niska ta beta mi się wydaje, no ale plusowa to leki dalej biorę i pojutrze zweryfikuję.
Dziękuję za uwagę ...
Ja miałam 14 dpo 49, a po dwóch dniach ponad 200. I teraz idę tej swojej becie pieluche zmienić. Z radością to zrobię
Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam!pierwiastka, Mimbla, Bozia3, iwcia77, peppapig, Sabina, malgos741, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, macduska, dorbie, Luna76, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny