35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.
Czy Mimbla ma Muminka??? Czytam po komentach że tak! boszzzz, jak się cieszę, ucalowalabym cię Mimblanadrobie później. Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad.
-
witam sie
o jak dobrze bylo sie wyspac! Z ivo spalismy do 11 ! z tego wyspania to mnie az glowa boli
Mimbla- sa emocje bo jest ciazaczekam na wynik drugiej bety w niedziele
Mimbla, Elfik, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimblaaaaaa jest ciąża
Tak wersji się trzymam az do sierpnia
Witam się
Peppa ja w tej gromadzie jestem najwyższa i najgrubszaOd zawsze dzierze ta palmę pierwszeństwa
BISCA, malgos741, moremi, Mimbla, gretka, iwcia77, Magda*, Bozia3, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaglądam Mimbla super.. jesteś w ciąży
Elfik, moremi, Mimbla, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc i czolem, co tam mialam, bo mam wkurwa giganta i nie calkiem jasno mysle...
Mimbla- oby ladnie przyrastalo!!Super juz i wierze ze dalej bedzie!!!
to Reni i Peppa- wyzsze o caly 1 cm!
Ja ostatnio przerabialam tez porzadki z ciuchami- czesc juz oddalam, a czesc jeszcze czekala, ale podjelam meska decyzje i ida do potrzebujacych( nawet roz.34!!!!)
Kiedys mialam hopla(jak to sie pisze?) na pkt. bielizny i zalega mi tego cala walizka.....i tego szkoda bo ubrania zostana wykorzystane
Z tego stresu mnie tez ubylo- a myslalam ze bedzie na "+" bo brzuch wywalony a tu -1!
Kometa kurnik niczego sobie oby tylko ladnie sie zapladnialy!!!( swoja droga nie oszczedzaja na stymulowaniu- w sumie u Ciebie taka sama dawka( ja mialam mix)w mg a ja mialam wyciszanie (@ 25.08) umnie troche wolno szlo -16 dni stymulacji ale wyniki nie za wysokie.ania.g, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, malgos741, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
gretka -
BISCA wrote:
Mal nadzieje, ze lezysz i odpoczywaszdziś poza atakiem choinki jest ok. Normalnie łajza przewróciła się na mnie a ja lezałam i pękałam ze śmiechu.
anna maria, iwcia77, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, Bozia3, Elfik, BISCA, Simba, malgos741, gosia7122, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4