35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla !
Serce mi mocniej zabilo

Rozumiem, ze sie martwisz , ale na ta chwile nie ma powodow do zmartwien. Jestes w ciazy. Ciesz sie chwila.
Super !!!
pierwiastka, Elfik, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry! Sloneczny!
Mimbla,oby beta rosla:-)
Ratunku,jutro moja mama przylatuje,trzeba chate wysprzatac
Choinka juz jest,aleubierzemy ja z mama
Takze jutro robimy kilometry do Groningen na lotnisko a dzis jedziemy z Nadia i Bastkiem do duzego miasta,hura!na zakupy,prezenty,ale autobusem
Tylko cholera czasu malo !
Buziaki swiateczne i kciuki za zaciazajace
A co do baleronow Elf ,no to nie wiem jak tam prezes sie ma do pana dyrektora.Dyrektor mlodszy a juz dwa tygodnie temy do 6 dobijal
A co do karmienia to bede dawala probowac normalne jedzenie w 4 miesiacu,tak dla smaku ,Nadii dawalam od 6 i mialam problemy,po prostu przeoczylam moment kiedy ona byla ciekawa i chciala,no coz chcialam trzymac sie tabelek i mialam,to co Alis mowi o dokarmianiu jest mibardzo bliskie
ivf-ivf, Elfik, Mimbla, iwcia77, BISCA, ania.g, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimmmmmmmblllllllaaaaaaa!
No to wylewaj alkohol do zlewu!
Przez dwa lata pić nie będziesz!
nick nieaktualny, Mimbla, pierwiastka, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, gretka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla cieszę się bardzo. Na pewno masz 100 różnych mysli w głowie:-) staraj się myśleć pozytywnie. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za przyrost:-)
nick nieaktualny, Mimbla, pierwiastka, Elfik, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Sandra najgorsze będzie w niedzielę czekanie na wynik.A póki co to fajnie, cieszę się rzecz jasna:), takiego rezultatu jeszcze nie przerabialismy.
Mimblatko walczy
Bozia3, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, Reni, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.
Czy Mimbla ma Muminka??? Czytam po komentach że tak! boszzzz, jak się cieszę, ucalowalabym cię Mimbla
nadrobie później. Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad.
ivf-ivf, Elfik, Mimbla, moremi, pierwiastka, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Reni, gretka, ania.g, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
Boziu, nastepna beta w niedziele rano.to do transmisji mszy watykanskiej moze juz zdaze miec wynik...
Elfik, moremi, Bozia3, pierwiastka, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
a ja mam wk...
Chciałabym mieć wszystko w przedziałku jak niektórzy..
Dziś córka ma występ w przedszkolu o zimie.
A ja nie pójdę bo jeszcze mogę zarażać.
Chciałabym ją zobaczyć na żywo, ale małż ma nagrać.
Jakoś nie mam serca iść i sprzedać dzieciakom czy rodzicom mojej grypy na święta...
Moi się nie zarazili, ale kto wie. I to jeszcze przed świętami, sumienie mi nie pozwala.
Coorva, tyle powiem.
Jestem smutna, na wuj to sumienie...
nick nieaktualny, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
To jaki rozmiar nosisz?Mimbla wrote:Sandra najgorsze będzie w niedzielę czekanie na wynik.A póki co to fajnie, cieszę się rzecz jasna:), takiego rezultatu jeszcze nie przerabialismy.
Mimblatko walczy
I ciuszki trzymam - jak będzie chlopak, to wysylam paczkę
Mimbla, Bozia3, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ładny wynik z tymi jajkamiComeToMeBaby wrote:Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.
Czy Mimbla ma Muminka??? Czytam po komentach że tak! boszzzz, jak się cieszę, ucalowalabym cię Mimbla
nadrobie później. Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad.
Trzymam kciuki, żeby było jak najwięcej mrożaków. Czyli gdzieś koniec stycznia lecisz z tym koksem?
pierwiastka, iwcia77, Bozia3, BISCA, Elfik, ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To jaki rozmiar nosisz?
I ciuszki trzymam - jak będzie chlopak, to wysylam paczkę

Ja noszę 38..ciuszki trzymaj:)
iwcia77, Bozia3, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
To kilka ciuchow dostanieszMimbla wrote:

Ja noszę 38..ciuszki trzymaj:)
i sukienkę z happymum
iwcia77, Bozia3, Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Niechaj walczy skarbek małyMimbla wrote:Sandra najgorsze będzie w niedzielę czekanie na wynik.A póki co to fajnie, cieszę się rzecz jasna:), takiego rezultatu jeszcze nie przerabialismy.
Mimblatko walczy
iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, Mimbla, Elfik, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Wczoraj była awaria wodociągu i zero wody do picia w domu.Bozia3 wrote:Ania ja wszystko rozumiem..ale wa mać tego, że Ty w tym stanie niesiesz zgrzewkę wody to nie rozumiem.. To nie jest produkt, bez którego się umiera...i czy nie może tego kupić Twoja córka najstarsza, albo mąż - jak będą mieć wolną chwilę?Matka fantastycznej 4

-
ja bym poszła Elfik...przecież nie będziesz blisko dzieci - oni na scenie, a Ty sobie przycupnij gdzieś w ostatnich rzędach....a potem hyc do domu zaraz po przedstawieniu...Elfik wrote:a ja mam wk...
Chciałabym mieć wszystko w przedziałku jak niektórzy..
Dziś córka ma występ w przedszkolu o zimie.
A ja nie pójdę bo jeszcze mogę zarażać.
Chciałabym ją zobaczyć na żywo, ale małż ma nagrać.
Jakoś nie mam serca iść i sprzedać dzieciakom czy rodzicom mojej grypy na święta...
Moi się nie zarazili, ale kto wie. I to jeszcze przed świętami, sumienie mi nie pozwala.
Coorva, tyle powiem.
Jestem smutna, na wuj to sumienie...
Elfik, Simba, efcia lubią tę wiadomość