X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla !
    Serce mi mocniej zabilo :-) :-) :-)

Rozumiem, ze sie martwisz , ale na ta chwile nie ma powodow do zmartwien. Jestes w ciazy. Ciesz sie chwila.
    Super !!!

pierwiastka, Elfik, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, zdecydowanie jesteś w ciąży :-)

Elfik, Mimbla, iwcia77, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, macduska, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Reni a ile masz wzrostu?
    Ja też się może dołożę :)
    W końcu kocham zwierzęta..:P
    168

Bozia3, moremi, iwcia77, peppapig, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miiiiimblaaaaaa

omg009.gif

Mimbla, Elfik, moremi, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! Sloneczny!
    Mimbla,oby beta rosla:-)
    Ratunku,jutro moja mama przylatuje,trzeba chate wysprzatac
    Choinka juz jest,aleubierzemy ja z mama :-)
    Takze jutro robimy kilometry do Groningen na lotnisko a dzis jedziemy z Nadia i Bastkiem do duzego miasta,hura!na zakupy,prezenty,ale autobusem :/
    Tylko cholera czasu malo !
    Buziaki swiateczne i kciuki za zaciazajace :-)

A co do baleronow Elf ,no to nie wiem jak tam prezes sie ma do pana dyrektora.Dyrektor mlodszy a juz dwa tygodnie temy do 6 dobijal :-)

A co do karmienia to bede dawala probowac normalne jedzenie w 4 miesiacu,tak dla smaku ,Nadii dawalam od 6 i mialam problemy,po prostu przeoczylam moment kiedy ona byla ciekawa i chciala,no coz chcialam trzymac sie tabelek i mialam,to co Alis mowi o dokarmianiu jest mibardzo bliskie :-)

ivf-ivf, Elfik, Mimbla, iwcia77, BISCA, ania.g, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do spodni,to ja juz wchodze w swoje,ale baleronik wychodzi gora :-)

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimmmmmmmblllllllaaaaaaa!

No to wylewaj alkohol do zlewu!
    Przez dwa lata pić nie będziesz!
    :)

krycha.stara, Mimbla, pierwiastka, moremi, iwcia77, peppapig, Sabina, BISCA, gretka, ComeToMeBaby, macduska, dorbie, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla cieszę się bardzo. Na pewno masz 100 różnych mysli w głowie:-) staraj się myśleć pozytywnie. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za przyrost:-)

krycha.stara, Mimbla, pierwiastka, Elfik, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, Jastra, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra najgorsze będzie w niedzielę czekanie na wynik.A póki co to fajnie, cieszę się rzecz jasna:), takiego rezultatu jeszcze nie przerabialismy.
    Mimblatko walczy

Bozia3, moremi, iwcia77, Sabina, BISCA, Reni, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, dorbie, Mega, Jastra, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimbla - bardzo ładnie :) oby przyrosło!!!! kiedy następna beta? w poniedziałek?

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
    Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.

Czy Mimbla ma Muminka??? Czytam po komentach że tak! boszzzz, jak się cieszę, ucalowalabym cię Mimbla :-) nadrobie później. Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad.

ivf-ivf, Elfik, Mimbla, moremi, pierwiastka, Bozia3, iwcia77, peppapig, Sabina, BISCA, Reni, gretka, ania.g, krycha.stara, kapturnica, Simba, macduska, dorbie, Jastra, efcia, beates lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, nastepna beta w niedziele rano.to do transmisji mszy watykanskiej moze juz zdaze miec wynik...;)

Elfik, moremi, Bozia3, pierwiastka, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam wk...

Chciałabym mieć wszystko w przedziałku jak niektórzy..
    Dziś córka ma występ w przedszkolu o zimie.
    A ja nie pójdę bo jeszcze mogę zarażać.
    Chciałabym ją zobaczyć na żywo, ale małż ma nagrać.
    Jakoś nie mam serca iść i sprzedać dzieciakom czy rodzicom mojej grypy na święta...

Moi się nie zarazili, ale kto wie. I to jeszcze przed świętami, sumienie mi nie pozwala.

Coorva, tyle powiem.
    Jestem smutna, na wuj to sumienie...:(

Sabina, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Simba, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Sandra najgorsze będzie w niedzielę czekanie na wynik.A póki co to fajnie, cieszę się rzecz jasna:), takiego rezultatu jeszcze nie przerabialismy.
    Mimblatko walczy
    To jaki rozmiar nosisz?
    I ciuszki trzymam - jak będzie chlopak, to wysylam paczkę :-)

Mimbla, Bozia3, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
    Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.

Czy Mimbla ma Muminka??? Czytam po komentach że tak! boszzzz, jak się cieszę, ucalowalabym cię Mimbla :-) nadrobie później. Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad.
    Ładny wynik z tymi jajkami :-)
    Trzymam kciuki, żeby było jak najwięcej mrożaków. Czyli gdzieś koniec stycznia lecisz z tym koksem?

pierwiastka, iwcia77, Bozia3, BISCA, Elfik, ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To jaki rozmiar nosisz?
    I ciuszki trzymam - jak będzie chlopak, to wysylam paczkę :-)

;)
    Ja noszę 38..ciuszki trzymaj:)

iwcia77, Bozia3, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    ;)
    Ja noszę 38..ciuszki trzymaj:)
    To kilka ciuchow dostaniesz :-) i sukienkę z happymum :-)

iwcia77, Bozia3, Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Mimblatko walczy
    Niechaj walczy skarbek mały :-)

iwcia77, Bozia3, peppapig, Mimbla, Elfik, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ania ja wszystko rozumiem..ale wa mać tego, że Ty w tym stanie niesiesz zgrzewkę wody to nie rozumiem.. To nie jest produkt, bez którego się umiera...i czy nie może tego kupić Twoja córka najstarsza, albo mąż - jak będą mieć wolną chwilę?
    Wczoraj była awaria wodociągu i zero wody do picia w domu.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a ja mam wk...

Chciałabym mieć wszystko w przedziałku jak niektórzy..
    Dziś córka ma występ w przedszkolu o zimie.
    A ja nie pójdę bo jeszcze mogę zarażać.
    Chciałabym ją zobaczyć na żywo, ale małż ma nagrać.
    Jakoś nie mam serca iść i sprzedać dzieciakom czy rodzicom mojej grypy na święta...

Moi się nie zarazili, ale kto wie. I to jeszcze przed świętami, sumienie mi nie pozwala.

Coorva, tyle powiem.
    Jestem smutna, na wuj to sumienie...:(
    ja bym poszła Elfik...przecież nie będziesz blisko dzieci - oni na scenie, a Ty sobie przycupnij gdzieś w ostatnich rzędach....a potem hyc do domu zaraz po przedstawieniu...

Elfik, Simba, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 12689 12690 12691 12692 12693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ