35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry! Sloneczny!
Mimbla,oby beta rosla:-)
Ratunku,jutro moja mama przylatuje,trzeba chate wysprzatac
Choinka juz jest,aleubierzemy ja z mama
Takze jutro robimy kilometry do Groningen na lotnisko a dzis jedziemy z Nadia i Bastkiem do duzego miasta,hura!na zakupy,prezenty,ale autobusem
Tylko cholera czasu malo !
Buziaki swiateczne i kciuki za zaciazajace
A co do baleronow Elf ,no to nie wiem jak tam prezes sie ma do pana dyrektora.Dyrektor mlodszy a juz dwa tygodnie temy do 6 dobijal
A co do karmienia to bede dawala probowac normalne jedzenie w 4 miesiacu,tak dla smaku ,Nadii dawalam od 6 i mialam problemy,po prostu przeoczylam moment kiedy ona byla ciekawa i chciala,no coz chcialam trzymac sie tabelek i mialam,to co Alis mowi o dokarmianiu jest mibardzo bliskieivf-ivf, Elfik, Mimbla, iwcia77, BISCA, ania.g, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimbla cieszę się bardzo. Na pewno masz 100 różnych mysli w głowie:-) staraj się myśleć pozytywnie. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za przyrost:-)
krycha.stara, Mimbla, pierwiastka, Elfik, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, Jastra, efcia lubią tę wiadomość
-
Sandra najgorsze będzie w niedzielę czekanie na wynik.A póki co to fajnie, cieszę się rzecz jasna:), takiego rezultatu jeszcze nie przerabialismy.
Mimblatko walczyBozia3, moremi, iwcia77, Sabina, BISCA, Reni, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, dorbie, Mega, Jastra, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.
Czy Mimbla ma Muminka??? Czytam po komentach że tak! boszzzz, jak się cieszę, ucalowalabym cię Mimblanadrobie później. Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad.
ivf-ivf, Elfik, Mimbla, moremi, pierwiastka, Bozia3, iwcia77, peppapig, Sabina, BISCA, Reni, gretka, ania.g, krycha.stara, kapturnica, Simba, macduska, dorbie, Jastra, efcia, beates lubią tę wiadomość
-
Boziu, nastepna beta w niedziele rano.to do transmisji mszy watykanskiej moze juz zdaze miec wynik...
Elfik, moremi, Bozia3, pierwiastka, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
a ja mam wk...
Chciałabym mieć wszystko w przedziałku jak niektórzy..
Dziś córka ma występ w przedszkolu o zimie.
A ja nie pójdę bo jeszcze mogę zarażać.
Chciałabym ją zobaczyć na żywo, ale małż ma nagrać.
Jakoś nie mam serca iść i sprzedać dzieciakom czy rodzicom mojej grypy na święta...
Moi się nie zarazili, ale kto wie. I to jeszcze przed świętami, sumienie mi nie pozwala.
Coorva, tyle powiem.
Jestem smutna, na wuj to sumienie...Sabina, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Simba, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Sandra najgorsze będzie w niedzielę czekanie na wynik.A póki co to fajnie, cieszę się rzecz jasna:), takiego rezultatu jeszcze nie przerabialismy.
Mimblatko walczy
I ciuszki trzymam - jak będzie chlopak, to wysylam paczkęMimbla, Bozia3, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.
Czy Mimbla ma Muminka??? Czytam po komentach że tak! boszzzz, jak się cieszę, ucalowalabym cię Mimblanadrobie później. Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad.
Trzymam kciuki, żeby było jak najwięcej mrożaków. Czyli gdzieś koniec stycznia lecisz z tym koksem?pierwiastka, iwcia77, Bozia3, BISCA, Elfik, ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To jaki rozmiar nosisz?
I ciuszki trzymam - jak będzie chlopak, to wysylam paczkę
Ja noszę 38..ciuszki trzymaj:)iwcia77, Bozia3, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:
Ja noszę 38..ciuszki trzymaj:)i sukienkę z happymum
iwcia77, Bozia3, Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mimbla wrote:Sandra najgorsze będzie w niedzielę czekanie na wynik.A póki co to fajnie, cieszę się rzecz jasna:), takiego rezultatu jeszcze nie przerabialismy.
Mimblatko walczy
iwcia77, Bozia3, peppapig, Mimbla, Elfik, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ania ja wszystko rozumiem..ale wa mać tego, że Ty w tym stanie niesiesz zgrzewkę wody to nie rozumiem.. To nie jest produkt, bez którego się umiera...i czy nie może tego kupić Twoja córka najstarsza, albo mąż - jak będą mieć wolną chwilę?Matka fantastycznej 4
-
Elfik wrote:a ja mam wk...
Chciałabym mieć wszystko w przedziałku jak niektórzy..
Dziś córka ma występ w przedszkolu o zimie.
A ja nie pójdę bo jeszcze mogę zarażać.
Chciałabym ją zobaczyć na żywo, ale małż ma nagrać.
Jakoś nie mam serca iść i sprzedać dzieciakom czy rodzicom mojej grypy na święta...
Moi się nie zarazili, ale kto wie. I to jeszcze przed świętami, sumienie mi nie pozwala.
Coorva, tyle powiem.
Jestem smutna, na wuj to sumienie...Elfik, Simba, efcia lubią tę wiadomość