X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla !
    Serce mi mocniej zabilo :-) :-) :-)

Rozumiem, ze sie martwisz , ale na ta chwile nie ma powodow do zmartwien. Jestes w ciazy. Ciesz sie chwila.
    Super !!!

pierwiastka, Elfik, Mimbla, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, zdecydowanie jesteś w ciąży :-)

Elfik, Mimbla, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Reni a ile masz wzrostu?
    Ja też się może dołożę :)
    W końcu kocham zwierzęta..:P
    168

Bozia3, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miiiiimblaaaaaa

omg009.gif

Mimbla, Elfik, moremi, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! Sloneczny!
    Mimbla,oby beta rosla:-)
    Ratunku,jutro moja mama przylatuje,trzeba chate wysprzatac
    Choinka juz jest,aleubierzemy ja z mama :-)
    Takze jutro robimy kilometry do Groningen na lotnisko a dzis jedziemy z Nadia i Bastkiem do duzego miasta,hura!na zakupy,prezenty,ale autobusem :/
    Tylko cholera czasu malo !
    Buziaki swiateczne i kciuki za zaciazajace :-)

A co do baleronow Elf ,no to nie wiem jak tam prezes sie ma do pana dyrektora.Dyrektor mlodszy a juz dwa tygodnie temy do 6 dobijal :-)

A co do karmienia to bede dawala probowac normalne jedzenie w 4 miesiacu,tak dla smaku ,Nadii dawalam od 6 i mialam problemy,po prostu przeoczylam moment kiedy ona byla ciekawa i chciala,no coz chcialam trzymac sie tabelek i mialam,to co Alis mowi o dokarmianiu jest mibardzo bliskie :-)

ivf-ivf, Elfik, Mimbla, iwcia77, BISCA, ania.g, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do spodni,to ja juz wchodze w swoje,ale baleronik wychodzi gora :-)

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimmmmmmmblllllllaaaaaaa!

No to wylewaj alkohol do zlewu!
    Przez dwa lata pić nie będziesz!
    :)

nick nieaktualny, Mimbla, pierwiastka, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, gretka, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla cieszę się bardzo. Na pewno masz 100 różnych mysli w głowie:-) staraj się myśleć pozytywnie. Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za przyrost:-)

nick nieaktualny, Mimbla, pierwiastka, Elfik, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra najgorsze będzie w niedzielę czekanie na wynik.A póki co to fajnie, cieszę się rzecz jasna:), takiego rezultatu jeszcze nie przerabialismy.
    Mimblatko walczy

Bozia3, moremi, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA, Reni, gretka, ania.g, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimbla - bardzo ładnie :) oby przyrosło!!!! kiedy następna beta? w poniedziałek?

iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
    Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.

Czy Mimbla ma Muminka??? Czytam po komentach że tak! boszzzz, jak się cieszę, ucalowalabym cię Mimbla :-) nadrobie później. Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad.

ivf-ivf, Elfik, Mimbla, moremi, pierwiastka, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, Reni, gretka, ania.g, nick nieaktualny, kapturnica, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, beates lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, nastepna beta w niedziele rano.to do transmisji mszy watykanskiej moze juz zdaze miec wynik...;)

Elfik, moremi, Bozia3, pierwiastka, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam wk...

Chciałabym mieć wszystko w przedziałku jak niektórzy..
    Dziś córka ma występ w przedszkolu o zimie.
    A ja nie pójdę bo jeszcze mogę zarażać.
    Chciałabym ją zobaczyć na żywo, ale małż ma nagrać.
    Jakoś nie mam serca iść i sprzedać dzieciakom czy rodzicom mojej grypy na święta...

Moi się nie zarazili, ale kto wie. I to jeszcze przed świętami, sumienie mi nie pozwala.

Coorva, tyle powiem.
    Jestem smutna, na wuj to sumienie...:(

nick nieaktualny, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Sandra najgorsze będzie w niedzielę czekanie na wynik.A póki co to fajnie, cieszę się rzecz jasna:), takiego rezultatu jeszcze nie przerabialismy.
    Mimblatko walczy
    To jaki rozmiar nosisz?
    I ciuszki trzymam - jak będzie chlopak, to wysylam paczkę :-)

Mimbla, Bozia3, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Szybki komunikat: 14 jajców pobrano.
    Progesteron za wysoki (1,9), transfer odlozony. Ten cykl do końca i następny odpoczywam, w kolejnym transfer.

Czy Mimbla ma Muminka??? Czytam po komentach że tak! boszzzz, jak się cieszę, ucalowalabym cię Mimbla :-) nadrobie później. Nie mogłam pisać, bo mężowi padł telefon i mu pozyczylam. Wracamy do teściów na obiad.
    Ładny wynik z tymi jajkami :-)
    Trzymam kciuki, żeby było jak najwięcej mrożaków. Czyli gdzieś koniec stycznia lecisz z tym koksem?

pierwiastka, iwcia77, Bozia3, BISCA, Elfik, ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To jaki rozmiar nosisz?
    I ciuszki trzymam - jak będzie chlopak, to wysylam paczkę :-)

;)
    Ja noszę 38..ciuszki trzymaj:)

iwcia77, Bozia3, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    ;)
    Ja noszę 38..ciuszki trzymaj:)
    To kilka ciuchow dostaniesz :-) i sukienkę z happymum :-)

iwcia77, Bozia3, Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Mimblatko walczy
    Niechaj walczy skarbek mały :-)

iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, Mimbla, Elfik, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ania ja wszystko rozumiem..ale wa mać tego, że Ty w tym stanie niesiesz zgrzewkę wody to nie rozumiem.. To nie jest produkt, bez którego się umiera...i czy nie może tego kupić Twoja córka najstarsza, albo mąż - jak będą mieć wolną chwilę?
    Wczoraj była awaria wodociągu i zero wody do picia w domu.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a ja mam wk...

Chciałabym mieć wszystko w przedziałku jak niektórzy..
    Dziś córka ma występ w przedszkolu o zimie.
    A ja nie pójdę bo jeszcze mogę zarażać.
    Chciałabym ją zobaczyć na żywo, ale małż ma nagrać.
    Jakoś nie mam serca iść i sprzedać dzieciakom czy rodzicom mojej grypy na święta...

Moi się nie zarazili, ale kto wie. I to jeszcze przed świętami, sumienie mi nie pozwala.

Coorva, tyle powiem.
    Jestem smutna, na wuj to sumienie...:(
    ja bym poszła Elfik...przecież nie będziesz blisko dzieci - oni na scenie, a Ty sobie przycupnij gdzieś w ostatnich rzędach....a potem hyc do domu zaraz po przedstawieniu...

Elfik, Simba, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 12689 12690 12691 12692 12693 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ