35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Iwcia, a możesz dać adres do
Polski? Może dotrze na święta.
Ania, popieram stanowisko Elfika. No goopia Ty! Masz leżeć i pachnieć. I dotrwać do stycznia w dwupaku.
I tak samo Dorbie. Tak miało być i tyle. Nie ma już co zaprzatac sobie głowy.
Dobra, to ja jeszcze z zapytaniem. Która spodziewa się chłopaka? Mam ciuchy na 50/56. I pomału pakuje ciuchy ciążowe rozmiar xs/s. Pomału, bo w niektórych jeszcze chodze.
No Kometa, Gretka, Mimbla, Luna, Bisca, Reni?
Parę ciuchow w rozmiarze m i unisex się znajdzie.
No i część dla Magdali trzymam.idem adresa pisac na privie i n fb
moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zawodnik w lewym rogu 12 kwietnia wazyl 6220 gr
- wygrywa zatem zawodnik z prawego roga
medal dla klopsa
Idę się powiesić.
A nie, bo dzieć z głodu padnie.. kto wyprodukuje tyle mleka co ja..
Młody dostanie szlaban na cyca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 01:11
iwcia77, moremi, malgos741, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Idę się powiesić.
A nie, bo dzieć z głodu padnie.. kto wyprodukuje tyle mleka co ja..
Młody dostanie szlaban na cyca...
Ale kto by potrafił odmówić?
badz dumna matka z tlustym mlekiem w cycumasz super mleko! pozniej odczujesz to na kosciach i uzebieniu ale czego sie nie robi dla potomnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 00:14
Elfik, BISCA, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:badz dumna matka z tlustym mlekiem w cycu
masz super mleko! pozniej odczujesz to na kosciach i uzebieniu ale czego sie nie robi dla potomnych
hihi, już czuję - włosy mi wypadają tak, że łatwo można mnie odnaleźć - podążaj za kłakami..
całą wilgoć ze mnie wyciąga i pomarszczyłam się jak śliwka.
Ale jakoś nie za bardzo się tym przejmuję.
Nikomu źle nie życzę, ale każdy się powinien z rok o dziecia postarać.
inaczej się przyjmuje te "niedogodności" jak się musiało o nie robić szpagaty na drążku i ściągać majtki u lekarzy tak często, że w zasadzie nie opłacało się ich nakładać z powrotem...iwcia77, moremi, BISCA, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, Simba, Sabina, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:hihi, już czuję - włosy mi wypadają tak, że łatwo można mnie odnaleźć - podążaj za kłakami..
całą wilgoć ze mnie wyciąga i pomarszczyłam się jak śliwka.
Ale jakoś nie za bardzo się tym przejmuję.
Nikomu źle nie życzę, ale każdy się powinien z rok o dziecia postarać.
inaczej się przyjmuje te "niedogodności" jak się musiało o nie robić szpagaty na drążku i ściągać majtki u lekarzy tak często, że w zasadzie nie opłacało się ich nakładać z powrotem....
moremi, Elfik, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Moremi, też na warcie?
peppapig, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, Mimbla, Simba, krycha.stara, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Taaa... Księciuniu pospał, pojadł, a teraz będzie do trzeciej się bawił. Właśnie usmiecha się do mojej pachy. I guga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2015, 02:04
moremi, BISCA, malgos741, Mimbla, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Moooorek śpisz? Moj tez dopiero niedawno padł. Jadł i jadł aż się bałam,że wszystko wyrzyga..a on dzielnie pojadł,beknął i zasnął. Uf,dobranoc....-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Dorbie, nie rozpamiętuj tego. Położna głupia baba że tak powiedziała. Najważniejsze że Adaś jest cały i zdrowy
A ja czekam aż Marcel się obudzi. Muszę mu woreczek założyć żeby złapać mocz do analizy a potem pojechać z nim do laboratorium i pobrać krew. Oj pewnie znów mi zwymiotuje ze zdenerwowania.Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry !
Juz piątek. Belly mim pisze ze 40 % ciązy za mną. Szok !
Dziś wyruszamy do Pl. Cięzki dzień przede mną ( najpierw praca , potem podróz), ale za to pózniej 3 tygodnie laby
Milego dnia dla wszystkich !ania.g, BISCA, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, peppapig, Simba, krycha.stara, gretka, Elfik, iwcia77, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość