Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania g ty się tak nie forsuj...
    Morek jak ten czas leci .. już miesiąc <3

iwcia77, anna maria, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Zaczęła się wyślizgiwac na izbie przyjęc, stąd taka szybka cesarka. W domu wody mi odeszły

Uuu.
    Ale juz sie nie martw. Wszystko jest dobrze. <3

nick nieaktualny, Dziobak, anna maria lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Ty to jestes heros :) dzielna z Ciebie dziewczyna :) oby Marcel szybko doszedl do zdrowia <3 a Ty uwazaj na siebie. Forsujesz się. ..
    Dorbie kcesz w łeb za zle myślenie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 21:41

nick nieaktualny, iwcia77, anna maria, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignacy juz ma miesiąc? Hoho ;) rośnie mam zuch :) gratulacje :)

iwcia77, anna maria, moremi, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Uuu.
    Ale juz sie nie martw. Wszystko jest dobrze. <3
    No wiem, ale hormony buzują

malgos741, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiedziałam, że mnie do pionu postawicie :-)

Dziobak, iwcia77, malgos741, anna maria, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zesz ja pierdocze! Dostalam wlasnie sms od wychowawcy corki ( tu sie wszystko przez sms odbywa ), ze jutro maja swiateczne robienie ozdob. I trzeba przyniesc: duzy sloik, swiateczne serwetki, 2 rolki od papieru dodupnego, pedzel, skrawki materialow, koronkowe wstazeczki, rafie, welne w kolorach swiatecznych. Dziwne, bo takie rzeczy sa zawsze w szkole, pierwszy raz slysze, ze trzeba fanty do szkoly zaniesc. No ale ok. Ale motyla noga o 21. 45?? Dobrze, ze rano nie napisali...
    Ide wyjesc ogorki kiszone, sloik bedzie... A potem do kibla, papier wykonczyc, zeby rolka byla... O losie...

nick nieaktualny, weronisia, iwcia77, malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, Mimbla, SolarPolar, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Elfik, nick nieaktualny, ania.g, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No zesz ja pierdocze! Dostalam wlasnie sms od wychowawcy corki ( tu sie wszystko przez sms odbywa ), ze jutro maja swiateczne robienie ozdob. I trzeba przyniesc: duzy sloik, swiateczne serwetki, 2 rolki od papieru dodupnego, pedzel, skrawki materialow, koronkowe wstazeczki, rafie, welne w kolorach swiatecznych. Dziwne, bo takie rzeczy sa zawsze w szkole, pierwszy raz slysze, ze trzeba fanty do szkoly zaniesc. No ale ok. Ale motyla noga o 21. 45?? Dobrze, ze rano nie napisali...
    Ide wyjesc ogorki kiszone, sloik bedzie... A potem do kibla, papier wykonczyc, zeby rolka byla... O losie...
    A u nas Hubi ma miec akrylowa farbę do malowania na szkle, której nie można dostać w normalnych marketach budowlanych. Dzwonił do kolegi i on tez nie ma. No, ciekawe

Dziobak, anna maria, Elfik, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie nie zamartwiaj sie tak musialo byc :-) wszystko dobrze sie skonczylo i to sie liczy ,u mnie bylo na odwrot bo to ja ledwo przezylam i tez Jakis czas po porodzie o tym myslalam i plakalm ,ale musialm przezyc zeby byc mam dla Helki gdzie ona by znalazla taka druga hekse jak ja ;-)

nick nieaktualny, iwcia77, Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, Elfik, nick nieaktualny, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie , bo to chyba w sklepach dla plastykow sie kupuje ...

aniag- jestes cyborgiem....:-O - biedny Marcel ..<3

dorbie - ty tez...<3...ty i baby blues..! no way! Adas jest zdrowy urodzil sie i rozwija super- no wez sie ogarnij kobito!

Dziobak, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A u nas Hubi ma miec akrylowa farbę do malowania na szkle, której nie można dostać w normalnych marketach budowlanych. Dzwonił do kolegi i on tez nie ma. No, ciekawe
    W No nie nosi sie nic do szkoly. Ale ja wiem o co kaman. Kolaeznka, ktora ma plastyke jest chora i pewnie nie maja dostepu do jej magazynku z materialami. Ale sloik jest ( niezle te ogorki ), rolki wygrzebalam ze smietnika, serwetki sa. Reszte mam w nosie, niech sie szkola martwi. ;)

Simba, moremi, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dorbie nie zamartwiaj sie tak musialo byc :-) wszystko dobrze sie skonczylo i to sie liczy ,u mnie bylo na odwrot bo to ja ledwo przezylam i tez Jakis czas po porodzie o tym myslalam i plakalm ,ale musialm przezyc zeby byc mam dla Helki gdzie ona by znalazla taka druga hekse jak ja ;-)
    heksa :D uwielbiam to slowo - mopka mama tak mowila zawsze na zolze ;D ( niedobra babe)

Elfik, BISCA lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    heksa :D uwielbiam to slowo - mopka mama tak mowila zawsze na zolze ;D ( niedobra babe)
    To czarownica, wiedzma. Po norwesku, wiec zakladam, ze po dojczowemu tez. :)

To my - heksy z owu :D

iwcia77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    W No nie nosi sie nic do szkoly. Ale ja wiem o co kaman. Kolaeznka, ktora ma plastyke jest chora i pewnie nie maja dostepu do jej magazynku z materialami. Ale sloik jest ( niezle te ogorki ), rolki wygrzebalam ze smietnika, serwetki sa. Reszte mam w nosie, niech sie szkola martwi. ;)

Dla uchodźców trzymają :-)

iwcia77, Dziobak, Simba, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignacy ! Za chwile ci będziemy tornister kupować :) cmok cmok <3

nick nieaktualny, iwcia77, Dziobak, moremi, gretka, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ignacy ! Za chwile ci będziemy tornister kupować :) cmok cmok <3
    czy Mikolaje do mnie juz ida?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 22:36

Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    czy Mikolaje do mnie juz ida?
    A adres?

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A adres?
    :D <3 juz idzie :) moze byc na skypie?

Simba, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brywieczór.

Podgladałam Was ale na pisanie czasu nie wystarczyło.
    Co za zakręcony dzień!
    W pracy przedswiateczny sajgon.
    Potem prosto do lekarza z Młodym - ponad 100 km w jedną stronę.
    Potem jeszcze zakupy bo okazało się, że Pierworodny potrzebuje białej koszuli. Galeria przed świętami. Wrrrrr...
    I wreszcie dociagnęłam do łózka.

A Młody jeszcze odrobił lekcje - jestem pełna podziwu.

Pozdrawiam. I kocham Was Heksy! <3 <3 <3

Simba, malgos741, iwcia77, Dziobak, Magdala, Elfik, paszczakin, moremi, nick nieaktualny, gretka, ania.g, BISCA, ivf-ivf, Mimbla, anna maria, nick nieaktualny, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze jakie Simba rozdaje Mikolaje? Ja tez kcem!

iwcia77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 12681 12682 12683 12684 12685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ