35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania g ty się tak nie forsuj...
Morek jak ten czas leci .. już miesiąciwcia77, anna maria, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAnia Ty to jestes heros
dzielna z Ciebie dziewczyna
oby Marcel szybko doszedl do zdrowia
a Ty uwazaj na siebie. Forsujesz się. ..
Dorbie kcesz w łeb za zle myślenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 21:41
dorbie, iwcia77, anna maria, peppapig, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No zesz ja pierdocze! Dostalam wlasnie sms od wychowawcy corki ( tu sie wszystko przez sms odbywa ), ze jutro maja swiateczne robienie ozdob. I trzeba przyniesc: duzy sloik, swiateczne serwetki, 2 rolki od papieru dodupnego, pedzel, skrawki materialow, koronkowe wstazeczki, rafie, welne w kolorach swiatecznych. Dziwne, bo takie rzeczy sa zawsze w szkole, pierwszy raz slysze, ze trzeba fanty do szkoly zaniesc. No ale ok. Ale motyla noga o 21. 45?? Dobrze, ze rano nie napisali...
Ide wyjesc ogorki kiszone, sloik bedzie... A potem do kibla, papier wykonczyc, zeby rolka byla... O losie...dorbie, weronisia, iwcia77, malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, Mimbla, SolarPolar, Simba, krycha.stara, macduska, moremi, Elfik, peppapig, ania.g, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:No zesz ja pierdocze! Dostalam wlasnie sms od wychowawcy corki ( tu sie wszystko przez sms odbywa ), ze jutro maja swiateczne robienie ozdob. I trzeba przyniesc: duzy sloik, swiateczne serwetki, 2 rolki od papieru dodupnego, pedzel, skrawki materialow, koronkowe wstazeczki, rafie, welne w kolorach swiatecznych. Dziwne, bo takie rzeczy sa zawsze w szkole, pierwszy raz slysze, ze trzeba fanty do szkoly zaniesc. No ale ok. Ale motyla noga o 21. 45?? Dobrze, ze rano nie napisali...
Ide wyjesc ogorki kiszone, sloik bedzie... A potem do kibla, papier wykonczyc, zeby rolka byla... O losie...Dziobak, anna maria, Elfik, peppapig, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dorbie nie zamartwiaj sie tak musialo byc
wszystko dobrze sie skonczylo i to sie liczy ,u mnie bylo na odwrot bo to ja ledwo przezylam i tez Jakis czas po porodzie o tym myslalam i plakalm ,ale musialm przezyc zeby byc mam dla Helki gdzie ona by znalazla taka druga hekse jak ja
dorbie, iwcia77, Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, Elfik, peppapig, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
dorbie , bo to chyba w sklepach dla plastykow sie kupuje ...
aniag- jestes cyborgiem....- biedny Marcel ..
dorbie - ty tez......ty i baby blues..! no way! Adas jest zdrowy urodzil sie i rozwija super- no wez sie ogarnij kobito!
Dziobak, peppapig, ania.g, dorbie lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:A u nas Hubi ma miec akrylowa farbę do malowania na szkle, której nie można dostać w normalnych marketach budowlanych. Dzwonił do kolegi i on tez nie ma. No, ciekawe
Simba, moremi, BISCA, krycha.stara, dorbie lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dorbie nie zamartwiaj sie tak musialo byc
wszystko dobrze sie skonczylo i to sie liczy ,u mnie bylo na odwrot bo to ja ledwo przezylam i tez Jakis czas po porodzie o tym myslalam i plakalm ,ale musialm przezyc zeby byc mam dla Helki gdzie ona by znalazla taka druga hekse jak ja
uwielbiam to slowo - mopka mama tak mowila zawsze na zolze
( niedobra babe)
Elfik, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:W No nie nosi sie nic do szkoly. Ale ja wiem o co kaman. Kolaeznka, ktora ma plastyke jest chora i pewnie nie maja dostepu do jej magazynku z materialami. Ale sloik jest ( niezle te ogorki ), rolki wygrzebalam ze smietnika, serwetki sa. Reszte mam w nosie, niech sie szkola martwi.
Dla uchodźców trzymająiwcia77, Dziobak, Simba, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrywieczór.
Podgladałam Was ale na pisanie czasu nie wystarczyło.
Co za zakręcony dzień!
W pracy przedswiateczny sajgon.
Potem prosto do lekarza z Młodym - ponad 100 km w jedną stronę.
Potem jeszcze zakupy bo okazało się, że Pierworodny potrzebuje białej koszuli. Galeria przed świętami. Wrrrrr...
I wreszcie dociagnęłam do łózka.
A Młody jeszcze odrobił lekcje - jestem pełna podziwu.
Pozdrawiam. I kocham Was Heksy!Simba, malgos741, iwcia77, Dziobak, Magdala, Elfik, paszczakin, moremi, peppapig, gretka, ania.g, BISCA, ivf-ivf, Mimbla, anna maria, Sabina, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość