35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani poprawi datę przy Komecie na planie zajęć, dobrze? Dr oznajmił, że punkcja 18go. Jutro. Łaaaaa

P.s.zobaczyć Kometa i emotkę ze smoczkiem - piękne
Magdala, ivf-ivf, Sabina, Reni, Jastra, malgos741, BISCA, Simba, moremi, Dziobak, krycha.stara, kapturnica, gretka, Mimbla, Luna76, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
wow trzymam kciuki..ComeToMeBaby wrote:Pani poprawi datę przy Komecie na planie zajęć, dobrze? Dr oznajmił, że punkcja 18go. Jutro. Łaaaaa

ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
JA TEZ CHCE NA STINGA!!!!!!!!!!!Dziobak wrote:Juppi!! Kupilam wlasnie bilety na koncert a - ha w Stavanger w maju. Dzizas, jak sie ciesze! Tak chcialam ich zobaczyc na zywo, a teraz maja ostatnie swoje tournee. BIlety rozeszly sie w ciagu 4 dni.
Jeszcze tylko kupic bilety na Stinga w Sopocie w sierpniu i bede przeszczesliwa.
moremi, Sabina, peppapig, Dziobak, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ivf, ić zobacz jak chcesz, co o tym myślę. Dziewczyna w nd miała transfer, w środę wylądowała w szpitalu aby sprawdzić na usg czy nie ma hiperki, bo źle się czuła. Za wcześnie na takie akcje i jeszcze jej betę zrobili? Świeżo w zasadzie po ovitrelle?ComeToMeBaby wrote:Idę paczać o co cho.
ivf-ivf, beates lubią tę wiadomość
-
Jasne ze mozliwe.
Pewnie ekran byl na USG, tak na 4-5 mm
Sorry Bozia, ale nie znalazlam zamiennika. Zreszta to byl cytat
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 grudnia 2015, 23:06
ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Reni, kapturnica, BISCA, Mimbla, iwcia77, Mega, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
O JAAAAComeToMeBaby wrote:Pani poprawi datę przy Komecie na planie zajęć, dobrze? Dr oznajmił, że punkcja 18go. Jutro. Łaaaaa

Kometa, ja mam przeczucie. I to bardzo dobre przeczucie
ComeToMeBaby, Reni, BISCA, beates, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ivf, ić zobacz jak chcesz, co o tym myślę. Dziewczyna w nd miała transfer, w środę wylądowała w szpitalu aby sprawdzić na usg czy nie ma hiperki, bo źle się czuła. Za wcześnie na takie akcje i jeszcze jej betę zrobili? Świeżo w zasadzie po ovitrelle?
No ovitrelle to nic innego jak gonadotropina czyli hcg, teraz wynik nie będzie miarodajny, jaki lekarz potwierdza ciążę 3 dni po transferze czyli 8dniu po owulacji przy transferze 5 dniowych zarodków, dobrze jarzę?
bo już zglupialam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 10:16
ComeToMeBaby, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Ciesze sie ze te wszystkie terminy, sprawy, szkielka posuwaja sie naprzod
Bardzo licze ze ten 2016 przyniesie duzo ciaz i dzieci. To sa moje wstepne zyczenia dla Was! 
Kocham Was, wiecie?
Jest slonce i 15 stopni.
Paszczaaaak, wracaj, smutno mi tu bez Was
Sabina, ComeToMeBaby, anna maria, Reni, Aasiula, moremi, Dziobak, krycha.stara, paszczakin, kapturnica, BISCA, macduska, Magdala, gretka, ania.g, Mimbla, Luna76, iwcia77, Mega, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dobrze jarzysz.ivf-ivf wrote:No ovitrelle to nic innego jak gonadotropina czyli hcg, teraz wynik nie będzie miarodajny, jaki lekarz potwierdza ciążę 3 dni po transferze czyli 8dniu po owulacji przy transferze 5 dniowych zarodków, dobrze jarzę?
bo już zglupialam.
może go z tych emocji źle zrozumiała. Pewnie powiedział, że pęcherzyk, w którym jest podany zarodek widać. Tylko na chu ta beta?! Chyba proforma.
Sabina, ivf-ivf, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję. Posmialam się. A już się bałam że cały dzień będzie penisowy

Ifka, Simba
Tak w ogóle to witam. Ale nie dzień dobry.
Kometa no no, zaciskan co się da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 10:25
ivf-ivf, Simba, anna maria, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH