35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani poprawi datę przy Komecie na planie zajęć, dobrze? Dr oznajmił, że punkcja 18go. Jutro. Łaaaaa
P.s.zobaczyć Kometa i emotkę ze smoczkiem - piękneMagdala, ivf-ivf, Sabina, Reni, Jastra, malgos741, BISCA, Simba, moremi, Dziobak, krycha.stara, kapturnica, gretka, Mimbla, Luna76, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Pani poprawi datę przy Komecie na planie zajęć, dobrze? Dr oznajmił, że punkcja 18go. Jutro. Łaaaaa
P.s.zobaczyć Kometa i emotkę ze smoczkiem - piękneComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:Juppi!! Kupilam wlasnie bilety na koncert a - ha w Stavanger w maju. Dzizas, jak sie ciesze! Tak chcialam ich zobaczyc na zywo, a teraz maja ostatnie swoje tournee. BIlety rozeszly sie w ciagu 4 dni.
Jeszcze tylko kupic bilety na Stinga w Sopocie w sierpniu i bede przeszczesliwa.moremi, Sabina, peppapig, Dziobak, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Idę paczać o co cho.
ivf-ivf, beates lubią tę wiadomość
-
Jasne ze mozliwe.
Pewnie ekran byl na USG, tak na 4-5 mm
Sorry Bozia, ale nie znalazlam zamiennika. Zreszta to byl cytat
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 grudnia 2015, 23:06
ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Reni, kapturnica, BISCA, Mimbla, iwcia77, Mega, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Pani poprawi datę przy Komecie na planie zajęć, dobrze? Dr oznajmił, że punkcja 18go. Jutro. Łaaaaa
P.s.zobaczyć Kometa i emotkę ze smoczkiem - piękne
Kometa, ja mam przeczucie. I to bardzo dobre przeczucieComeToMeBaby, Reni, BISCA, beates, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ivf, ić zobacz jak chcesz, co o tym myślę. Dziewczyna w nd miała transfer, w środę wylądowała w szpitalu aby sprawdzić na usg czy nie ma hiperki, bo źle się czuła. Za wcześnie na takie akcje i jeszcze jej betę zrobili? Świeżo w zasadzie po ovitrelle?
No ovitrelle to nic innego jak gonadotropina czyli hcg, teraz wynik nie będzie miarodajny, jaki lekarz potwierdza ciążę 3 dni po transferze czyli 8dniu po owulacji przy transferze 5 dniowych zarodków, dobrze jarzę?bo już zglupialam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 10:16
ComeToMeBaby, kapturnica, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Ciesze sie ze te wszystkie terminy, sprawy, szkielka posuwaja sie naprzodBardzo licze ze ten 2016 przyniesie duzo ciaz i dzieci. To sa moje wstepne zyczenia dla Was!
Kocham Was, wiecie?
Jest slonce i 15 stopni.
Paszczaaaak, wracaj, smutno mi tu bez WasSabina, ComeToMeBaby, anna maria, Reni, Aasiula, moremi, Dziobak, krycha.stara, paszczakin, kapturnica, BISCA, macduska, Magdala, gretka, ania.g, Mimbla, Luna76, iwcia77, Mega, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:No ovitrelle to nic innego jak gonadotropina czyli hcg, teraz wynik nie będzie miarodajny, jaki lekarz potwierdza ciążę 3 dni po transferze czyli 8dniu po owulacji przy transferze 5 dniowych zarodków, dobrze jarzę?
bo już zglupialam.
może go z tych emocji źle zrozumiała. Pewnie powiedział, że pęcherzyk, w którym jest podany zarodek widać. Tylko na chu ta beta?! Chyba proforma.
Sabina, ivf-ivf, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję. Posmialam się. A już się bałam że cały dzień będzie penisowy
Ifka, Simba
Tak w ogóle to witam. Ale nie dzień dobry.
Kometa no no, zaciskan co się daWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 10:25
ivf-ivf, Simba, anna maria, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość