35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych bliskich. Nie Wam się spełni jeszcze niespełnione, odpocznijcie teraz i cieszcie się labą
Wesołych Świąt!efcia, malgos741, Dziobak, Simba, Magdala, ania.g, SolarPolar, satori, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, dorbie, gosia7122, Berenika, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie doczytałam Was bo żech kurnia zalatana jakaś jestem, nie znaju czemu, święta jakie czy ki Vuj?
W każdym razie życzę Wam wszystkim razem i każdej z osobna wspaniałych świąt i tego jedynego cudu (tym co chcą oczywiście), żeby te najlepsze chwile były nadal przed Wami, a przede wszystkim życzę Wam zdrowia, bo bez tego to wszystko bez sensu. Buziaki laskiefcia, malgos741, Dziobak, Simba, Magdala, ania.g, satori, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, gosia7122, Bozia3, Berenika, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Wesołych Świąt
I spóźnione życzenia z okazji imienin Ew i Adamów (dziwnie się to odmienia).
malgos741, dorbie, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina, efcia, kapturnica, Bozia3, gretka, Berenika, satori, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt:).
Zawdzięczam Wam dużo,mimo krótkiego stażu na tutejszym watku. Np dzieki Moremi i Simbie ktore wczoraj udzielily mi praktycznych rad o inhalacji, dzis nad ranem odetkala mi się jedna dziurka nosowa.Poczułam nawet zapach gozdzikow;) !
Życzę Wam i waszym bliskim dużo zdrowia i macham do Was z mojego łóżka chusteczka. Obok mnie lezy maz ,ktory juz takze smarka i kicha.Katar mimowolnie wyciska ze mnie łzy ; )))
malgos741, ComeToMeBaby, ania.g, gosia7122, moremi, Sabina, Mega, efcia, Simba, kapturnica, Bozia3, gretka, Berenika, satori, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry Wesołych Świąt
miłego dnia ...
Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, Bozia3, Berenika, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyHej!
Wesołych świąt Wam życzę
Nagotowalam się i chyba jak zwykle za dużo zarcia zrobiłam. Ciekawe kiedy to zjemy i czy zjemy
Dziś idziemy na pierwszy spacer z Adasiem. Tak późno, bo samej nie mogłam się wybrać i te przygotowania do Świąt mnie wykonczyly. Słońce świeci, także jest ok.Mimbla, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina, efcia, kapturnica, ania.g, Bozia3, Berenika, satori, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry, wesołych
Mimbla, ja mam cały worek zasmarkańców, produkcja trwa.
Dorbie, gdybyś stwierdziła, że nie zjecie to podam Ci swój adres
Ewki i Adasie - wszystkiego wczorajszego najlepszego! I tyle, aby wystarczyło do następnego razu!dorbie, Dziobak, Sabina, malgos741, Mimbla, efcia, Berenika, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Wszystkim forumowym koleżankom wszystkiego dobrego na święta, uśmiechu ,zdrowia .
Pozdrawiam.dorbie, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, Mimbla, efcia, kapturnica, Simba, anna maria, Bozia3, Berenika, satori, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyszły 2dni temu bluzki do karmienia z HM rozm S i one sa za duże, tzn ja jestem do nich za krótka, bo odcięcie pod biustem mam w pasie i nie wiem, gdzie jest paragon, buu. Ale jedna leży dobrze przy biuście, a druga odstaje przy dekolcie.
A mam jedną z HM uzywana S i jest dobra nadlugosc i w ogóle mniejszy dekolt. Może się spierze
A z allegro jest ok http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-i-do-karmienia-s-m-krotki-rekaw-i5654980934.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=62660Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 17:52
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:O jaaaa cię... Dorbie, szybko popraw te dekolty
dopóki Morka nie patrzy
ComeToMeBaby, malgos741, Mimbla, Dziobak, efcia, dorbie, kapturnica, satori, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!