35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie byl dzisiaj Mikolaj naslany przez Wacie - dla niepoznaki przebral sie za moja sasiadke z gory - WACIAAAAAA
Listonosz przyniosl wczoraj paczke, ale nas nie zastal i o dziwo zostawil u sasiadki, zamiast porzucac ja w urzedzie pocztowym i skazywac na czekanie.
A co w tej paczce? Same pysznosci no i Simon z piernika! Wrzuce fote jak bede przy kompie.
Slodko mi na sercu
DZIEKUJEMYmalgos741, kapturnica, dorbie, Sabina, ivf-ivf, Dziobak, Mega, Mimbla, moremi, ania.g, gosia7122, Reni, macduska, Bozia3, efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, SolarPolar, Berenika, satori, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słońce dziś za chmurami, pojechaliśmy więc do Monkey Zoo. Fajowo było. Co prawda, Adss znudził się przy trzeciej klatce i został obrabowany z ciastka przez kapucynke, a córkę ugryzl lemur, ale wszyscy byliśmy zadowoleni.
Teraz kolacja, świąteczne bingo ( kocham te hotelowe plebejskie atrakcje!) i wieczór przy drineczku.
Lejzi krystmes - to lubię.dorbie, ania.g, moremi, macduska, Bozia3, malgos741, efcia, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, Lucky, Berenika, Mimbla, satori, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kochane dziewczyny
Zerkam co jakis czas kibicując stalewcale nie cierpliwie ale za to nadzieją
Życzę Wam spokojnych swiąt i upragnionego Dziecka w Nowym Roku
Ja tyję rowno ale z radoscią i bez stresu, chcialabym wytrwac do lutego
Pozdrawiam Was serdecznie
Mamusiom gratuluję
Adamom i Ewom sto lat imieninowoania.g, Sabina, moremi, gosia7122, kapturnica, Simba, caffe, Bozia3, malgos741, efcia, ComeToMeBaby, Berenika, Mimbla, satori, pierwiastka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A u mnie byl dzisiaj Mikolaj naslany przez Wacie - dla niepoznaki przebral sie za moja sasiadke z gory - WACIAAAAAA
Listonosz przyniosl wczoraj paczke, ale nas nie zastal i o dziwo zostawil u sasiadki, zamiast porzucac ja w urzedzie pocztowym i skazywac na czekanie.
A co w tej paczce? Same pysznosci no i Simon z piernika! Wrzuce fote jak bede przy kompie.
Slodko mi na sercu
DZIEKUJEMYpożarłam błyskawicznie
Dziobak, Simba, macduska, efcia, ComeToMeBaby, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Lucky wrote:Kochane dziewczyny
Zerkam co jakis czas kibicując stalewcale nie cierpliwie ale za to nadzieją
Życzę Wam spokojnych swiąt i upragnionego Dziecka w Nowym Roku
Ja tyję rowno ale z radoscią i bez stresu, chcialabym wytrwac do lutego
Pozdrawiam Was serdecznie
Mamusiom gratuluję
Adamom i Ewom sto lat imieninowoefcia, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jem i końca nie widać... Jutro kolejna impreza...
Reni dziękuję za pamięć i piękną kartkę i za życzenia, z których mieliśmy ubaw...
Dalszych dobrych świąt... I bzykać się, bo pełnia zachęcaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 22:56
efcia, Dziobak, Sabina, Reni, Lucky, Berenika, Mimbla, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ale się wyspałam..
Trzeci dzień objadania..Aasiula, Lucky, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-